Hayykitap Hatice Kübra Tongar 14' Lü Set Kitapları

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hayykitap Hatice Kübra Tongar 14' Lü Set Kitapları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayykitap Satıcı Ünvanı: HAYYGRUP İLETİŞİM YAYINCILIK YAPIMCILIK REKLAMCILIK VE DANIŞMANLIK TİCARET VE SAN.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460045388600001 Vergi Kimlik Numarası: 4600453886
    Bu ürün Hayykitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HATİCE KÜBRA TONGAR KİMDİR? Hatice Kübra Tongar, lisans eğitimlerini Sosyoloji ve Çocuk Gelişimi alanlarında yapan Tongar, Bezm-i Âlem Vakıf Üniversitesi’nde Aile Danışmanlığı teorik, pratik ve süpervizyon eğitimini okul ikincisi olarak tamamlayarak ‘Aile Danışmanı’ unvanını aldı. Arel Üniversitesi’nde Psikoloji (Yüksek Onur Derecesi), Üsküdar Üniversitesi’nde Çocuk Gelişimi (Yüksek Onur Derecesi) alanında yüksek lisans yaptı. Deneyimsel Oyun Terapisi, Theraplay Oyun Terapisi, Projektif Çocuk Testleri, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi gibi pek çok terapistlik eğitimi aldı. Yazı yazmak, ilkokul yıllarında başlayan kompozisyonlarla birlikte hep hayatında oldu. Makaleleri çeşitli dergilerde yayımlandı. Milat gazetesinde haftalık köşe yazarlığı yaptı. Çocuğa dair birçok projenin metin yazarlığını yürüttü. Türkiye’nin ilk interaktif çocuk CD projesi olan ‘Muallim Çocuk’un metinlerini yazdı. Ulusal radyo ve televizyon kanallarında pek çok çocuk eğitimi programı hazırlayıp sundu. Bağırmayan Anneler kitabı yüz binlerce annenin başucu eseri oldu. Yayımlandığı ilk iki yıl ‘Türkiye’nin en çok okunan çocuk eğitim kitabı’ unvanını aldı. Kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşan ‘Bağırmayan Anneler’ sosyal medya hesabında annelerle buluşmaya devam eden Tongar, Türkiye’nin dört bir yanında seminerler veriyor. Ve her daim ‘eş’ ve ‘annelik’ rollerini layığıyla yerine getirme duasını sürdürüyor

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kollektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 51-100
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Hayykitap Hatice Kübra Tongar Kitapları 14'lü Set

Çocuk gelişimi üzerine yazılan kitaplar son derece eğitici özelliklere sahiptir. Özellikle ebeveynler ve ebeveyn adayları için birçok konuya ışık tutan eserler bebeklerin gelişimini destekler. Hatice Kübra Tongar tarafından kaleme alınan kişisel gelişim türlerinden meydana gelen Hayykitap Hatice Kübra Tongar kitapları 14'lü set severek okunur. Çocuk gelişimi ve sosyoloji alanlarında eğitim alan yazar, deneyimlerini ve bilgilerini okurlar ile paylaşır. Aile danışmanı ünvanına sahip olan yazarın kitapları sıklıkla tercih edilir. Başarılı bir eğitim hayatına sahip olan Hatice Kübra Tongar kitapları çocuk gelişimi açısından açıklayıcı bilgiler içerir. Hassas bir konu olan bu durum güvenilir kaynaklar yardımıyla iyi şekilde yönetilebilir. Kitaplarda anne psikolojisi üzerine bilgiler de yer alır. Siz de seti satın alarak faydalı bilgilerden yararlanabilirsiniz.

  • 14 adet kitap
  • Çocuk gelişimi
  • Güvenilir kaynak

Hayykitap Hatice Kübra Tongar 14'lü Set Özellikleri

Hayykitap Hatice Kübra Tongar 14'lü Set Özellikleri

Anneler ve anne adayları için uygulanabilir doğru bilgilerin yer aldığı kitaplar sıklıkla tercih edilir. Bu set içerisinde bulunan 14 adet eserde özellikle küçük yaşta başlayan öğrenme becerisi üzerine paylaşımlar yer alır. Çocuklukta yaşanılan şiddet gibi travmatik olayların annelik sürecinde aşılmasına dair anlatımlar sağlıklı ebeveynlik adına son derece önemlidir. Bununla birlikte küçük yaşlarda verilen çeşitli konulardaki eğitimlerin önemini konu alan eserler bilinçli evlatlar yetiştirmek için kılavuzluk eder. Set içerisinde yer alan Çocukluk Eğitiminde 100 Mucize Çözüm kitabı ile uyku, beslenme ve bağlanma problemleriyle ilgili çözümler sunulur. Bununla birlikte Çocuklarımızla İtişmeyelim İletişelim kitabında aile bireyleri arasındaki iletişimin önemi vurgulanır. Hayykitap Hatice Kübra Tongar kitapları 14'lü set yorumları ürünlerin faydaları hakkında detaylı bilgi içerir. Siz de bu avantajlı seti güvenle satın alabilirsiniz.

Destekleyici Hayykitap Hatice Kübra Tongar 14'lü Set

Destekleyici Hayykitap Hatice Kübra Tongar 14'lü Set

Hatice Kübra Tongar kitapları seti Korkutarak Değil Sevdirerek Din Eğitimi, Fıtrat Pedagojisi gibi kitaplarla dini eğitim üzerine bilgiler bulmanıza yardımcı olur. Bununla birlikte Bağırmayan Anneler ve Bağırmayan Çocuklar eserleriyle bağırmadan sağlıklı iletişim üzerine faydalı bilgiler sunar. Huzurlu ve duyarlı özelliklere sahip çocuklar yetiştirmek için rehber niteliğinde olan bu ürünler sağlıklı büyütme teknikleri verir. 1 ve 5 yaş aralığındaki çocukların beslenme dönemlerinde oyunlar ile eğlenceli biçimde yemek yedirilmesi için etkili yöntemleri anlatan eserler etkili sonuçlar ortaya koyar. Bilinçli bir şekilde çocuk yetiştirmek için destekleyici özellik gösteren bu set ile huzurlu bir aile ortamı oluşturmak mümkündür. Öğretici ve eğitici özellikler bakımından zengin içerikler sunan ürünler anne ve çocuk gelişimini destekler. Siz de bu set ile güven dolu ve huzurlu bir ortam oluşturabilirsiniz.

Avantajlı Hayykitap Hatice Kübra Tongar 14'lü Set

Avantajlı Hayykitap Hatice Kübra Tongar 14'lü Set

Set halinde satılan bu ürün 14 kitap içeriğiyle son derece avantajlıdır. Birbirinden faydalı kitaplardan meydana gelen bu set, çocuk ve anne gelişimi üzerine son derece etkileyici konular içerir. İlk 12 Ayda Bebeğin Gelişimi Beslenmesi Oyunları adlı eserde yeni doğan bebekler için sağlıklı bir gelişim ortamı hazırlamanın önemini vurgulayan yazar, ebeveynlere birçok alanda destekleyici görüşler dile getirir. Bağlanma Günlüğü kitabında aile içi bağların küçük yaştan oluşturulması üzerine anlatımlar yer alır. Kardeşlerin birbiriyle geçinmesi için verilmesi gereken eğitimleri içeren konular ile kardeş kıskançlığıyla kolay şekilde baş etmenin yolları anlatılır. Hayykitap Hatice Kübra Tongar kitapları 14'lü set fiyatı oluşturulurken set içerisinde yer alan kitapların tüm özellikleri göz önünde bulundurulur. Siz de bu avantajlı ürünü Trendyol’dan inceleyebilirsiniz, dilerseniz kolayca satın alarak hemen okumaya başlayabilirsiniz.