Hayykitap Iyileşen Çocukluğum Iyileşen Anneliğim

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
152,15 TL
Kurumsal Fatura
178,25 TL
4 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hayykitap Iyileşen Çocukluğum Iyileşen Anneliğim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayykitap Satıcı Ünvanı: HAYYGRUP İLETİŞİM YAYINCILIK YAPIMCILIK REKLAMCILIK VE DANIŞMANLIK TİCARET VE SAN.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460045388600001 Vergi Kimlik Numarası: 4600453886
    Bu ürün Hayykitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hatice Kübra Tongar Hatice Kübra Tongar, Kitap, Kültür Kitapları, Edebiyat Dışı, Psikoloji, Hayy Kitap, İyileşen Çocukluğum İyileşen Anneliğim, 9786257909839 Hatice Kübra Tongar'dan Mutlu Ailelere! Çocukluk yaralarımızı iyileştirmek için bir yol haritası: Annemizin güçlü yönlerini alıp cebimize atalım, hatalı tutumları geçmişte bırakalım! "Çocuğuma bağırmak istemiyorum ama kendimi

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Hatice Kübra Tongar
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hayykitap Iyileşen Çocukluğum Iyileşen Anneliğim

Çocuk yetiştirmek genellikle her annenin kendi içinden gelen davranışları ile belirlediği yöntemleri kapsamaktadır. Ayrıca bu yöntemlerin birçoğu öğrenilmiş davranışlardan da oluşmaktadır. İnsanların büyük çoğunluğu çocuğunu yetiştirirken kendi annesinden gördüğü yöntemlerden yararlanır. Diğer bir yandan birçok kadın annesine benzemekten ve ondan gördüğü davranışları tekrarlamaktan da çekinir. İyileşen Çocukluğum İyileşen Anneliğim kitabı, annelerin çocuklukları ile ilgili farkındalık yaşamalarını sağlamak amacı ile kaleme alınmış bir eserdir. Kitap anneler için etkili bir rehber niteliğindedir.

  • İyileşen Çocukluğun İyileşen Anneliğim kitabı Hatice Kübra Tongar tarafından kaleme alınmıştır.
  • 192 sayfadan oluşan İyileşen Çocukluğum İyileşen Anneliğim kitabı sade ve akıcı dili sayesinde tek solukta okuyabileceğiniz bir eserdir.
  • Çocuk psikolojisi türünde olan Hayykitap İyileşen Çocukluğum İyileşen Anneliğim kitabı özellikle tüm annelerin okuması gereken bir başucu kitabıdır.

Hayykitap Yayınları İyileşen Çocukluğum İyileşen Anneliğim Kitabı Konusu Nedir?

Iyileşen Çocukluğum Iyileşen Anneliğim

Çocuk yetiştirme yöntemleri her insan için değişiklik göstermektedir. Pek çok insan ailelerinden gördükleri yöntemleri ister istemez benimser ve kendi çocuğuna uygular. Fakat tüm annelerin uyguladığı yöntemlerin hepsi ne yazık ki doğru değildir. İyileşen Çocukluğum İyileşen Anneliğim kitabı da annelere ve anne adaylarına çocuk yetiştirme sürecinde yapılan hataları işaret etmeyi amaçlar. Hatice Kübra Tongar kitabında annelerinizin yaptığı doğru uygulamaları alıp size yanlış gelenleri ortadan kaldırarak kendi yöntemlerinizi bulmanıza yardımcı olmaktadır. Ayrıca bazı zamanlarda çocuğunuzun en küçük hareketine bile neden fazla tepki gösterdiğinizi, neden bağırdığınızı anlamanızı sağlayacaktır. Bu kitap zaman zaman kendini yetersiz hisseden annelere kendilerini keşfetmeleri ve çocukları ile daha sağlıklı iletişim kurmaları için öneriler sunmaktadır.

Hayykitap Yayınları İyileşen Çocukluğum İyileşen Anneliğim Kitabı Yazarı Kimdir?

Her annenin kitaplığında mutlaka bulunması gereken ve öğrenilmiş yanlışları ortadan kaldırmaya yardımcı olan İyileşen Çocukluğun İyileşen Anneliğim kitabı Hatice Kübra Tongar tarafından yazılmıştır. 1935 yılında dünyaya gelen yazar Sosyoloji ve Çocuk gelişimi alanlarında eğitim almıştır. Gerekli eğitimlerini tamamladıktan sonra Aile Danışmanı ünvanı ile çalışmalarına devam etmiştir. Yüksek lisans eğitimini de çocuk gelişimi üzerine yapan Hatice Kübra Tongar, bu sırada hep tutkusu olan yazı yazmayı da hayatının ön planında tutmuştur. Çocuklar ve çocuk gelişimi hakkında köşe yazıları ve makaleler yazan yazar zamanla annelik üzerine yazdığı kitaplar ile büyük beğeni toplamıştır. Onlarca farklı kitabı kaleme almış olan yazar kullandığı akıcı ve sade dil ile de okumayı kolaylaştırmaktadır.

Hayykitap Yayınları İyileşen Çocukluğum İyileşen Anneliğim Kimlere Hitap Eder?

Hatice Kübra Tongar İyileşen Çocukluğum İyileşen Anneliğim kitabı özellikle anne olan ve anne olmak isteyen tüm kadınların mutlaka sahip olması gereken bir eserdir. Mutlu bir çocuk yetiştirmek için gereken bilgilere ve zihin yapısına sahip olmanıza yardımcı olacak bu kitap tüm anneleri kendi çocukluklarına doğru bir yolculuğa çıkarır. Birçok insanın kendi çocukluk dönemlerinde yaşadıkları sorunları ve öğrendikleri yanlışları gösteren bu eser doğru şekilde çocuk yetiştirmeyi kolaylaştırmaktadır. Kitabı okuyan ve hayatına dâhil eden annelerden aldığı yorumlara bakıldığı zaman da İyileşen Çocukluğum İyileşen Anneliğim oldukça etkili sonuçlar ortaya çıkarmaktadır. Siz de çocuğunuzun davranışlarına verdiğiniz tepkileri kontrol altına almak ve abartılı tepkilerinizin temeline inmek için mutlaka bu kitabı okumalısınız. İyileşen Çocukluğum İyileşen Anneliğim kitabını piyasadaki en uygun fiyatlarla satın almak için Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. Kolay ve hızlı bir alışveriş deneyimi sunan internet Trendyol, alışverişin her aşamasında kalite ve güvenlik sunar. Siz de hemen siparişinizi oluşturun ve hızlı teslimat, kolay iade gibi ayrıcalıkların keyfini çıkarın.