Hayykitap Mutlu Bir Yuva Için Altı Mektup - Mustafa Karataş

119,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
126,73 TL
Kurumsal Fatura
133,62 TL
Kurumsal Fatura
143,75 TL
4. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hayykitap Mutlu Bir Yuva Için Altı Mektup - Mustafa Karataş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayykitap Satıcı Ünvanı: HAYYGRUP İLETİŞİM YAYINCILIK YAPIMCILIK REKLAMCILIK VE DANIŞMANLIK TİCARET VE SAN.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460045388600001 Vergi Kimlik Numarası: 4600453886
    Bu ürün Hayykitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu kitap mutlu bir yuva kurmak isteyenler için :evlilik ve din” ekseninde somut tavsiyeler veriyor. Verilen her tavsiyeyi de açıklayarak detaylandırıyor. Amacımız evliliğinde mağdur olmuş ya da sorun yaşayan eşlere kılavuzluk etmek. Gelin-kaynana, damat-kayınpeder çekişmeleri, karı-koca kavgaları başka olmak zere aile içindeki huzursuzluklara çözmler retmek. Bu amaçla kitabı iki ana bölme ayırdık. Birinci bölmde, :Evlilik ve Eşler Arası İlişkiler” başlığı altında İslama göre evlilik hayatını, eş seçimini, erkeğin hanımına karşı vazifelerini kadının kocasına karşı vazifelerini konuyla ilgili ayetler ve hadisler ışığında ele aldık. İkinci bölmde ise evlilik konusunda geline, damada, her iki kayınvalideye ve her iki kayınpedere tavsiyeler içeren altı mektup yazdık. Bu altı mektup, on beş öğt gelin hanıma, on beş öğt damat beye, beş öğt damat beyin annesine, beş öğt gelin hanımın annesine, beş öğt damat beyin babasına ve beş öğt de gelin hanımın babasına olmak zere toplam elli öğtten ve bunların açıklamalarından oluşmaktadır. Eşlerin mutlu gnde olduğu gibi zor ve sıkıntılı zamanlarda da bu yuvayı ayakta tutabilmeleri en byk duamızdır. Evlenen btn kardeşlerimize sonsuz mutluluklar ve iki cihan saadeti diler, evlenecek olan bekar gençlerimize de hayırlı kısmetler temenni ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mustafa Karataş
  • Basım Yılı 2024
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver