HDaksesuar Görmedim Duymadim Bilmiyorum

130 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HDaksesuar Görmedim Duymadim Bilmiyorum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DSD HOME Satıcı Ünvanı: SEVDA BERBER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1640575730
    Bu ürün DSD HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın
  • Bu ürün Eskişehir Damla Hediyelik tarafından gönderilecektir.
  • Görmedim , duymadım , bilmiyorum sözcüklerinin görsel hali olan biblo bir yenisi daha eklenerek 'umurumda değil' diyoruz.
  • Ürünler kendi imalatımızdır
  • Ölçuleri:Boy:5 Cm,En:3 Cm.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

HD Aksesuar Biblo Görmedim Duymadım Bilmiyorum Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Minimal ve farklı tasarımlara sahip olan biblolar, teması ve boyutları ile dekorasyon için farklı alternatifler yaratır. Bu durum tercih edilirliği de direkt olarak etkiler. Hafif yapısı sayesinde yaşam alanlarınız arasında rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Görmedim Duymadım Bilmiyorum aksesuar olarak kullanılan bir biblodur. Parçaların bir araya gelmesiyle anlamlı ve ilgi çekici bir kompozisyon oluşturulur. Ürünün, kapalı mekanlarda sergilenerek kullanımı mümkündür. HDaksesuar Görmedim Duymadım Bilmiyorum objesi ile yaşam alanlarınızı renklendirerek farklı görünümler ortaya koyabilirsiniz. Böylece hareketli ve farklı bir görsellik kazanan mekanların enerjisi de yükseleceği için keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Herkes tarafından büyük oranda bilinen bir espriye sahip olan bu biblolar, görenleri kendilerine hayran bırakabilir. Misafirleriniz tarafından ilgiyle incelenen ürünler, dikkat çekici tasarımı ile öne çıkar.

  • Minimalist tasarım
  • Dikkat çekici görsellik
  • Yaşam alanları için uyumlu

Mekanlara Renk Katan Biblo Görmedim Duymadım Bilmiyorum

Mekanlara Renk Katan Biblo Görmedim Duymadım Bilmiyorum

Aksesuar seçimleri kimi zaman zorlayıcı olabilir. Bu noktada sahip olduğunuz mobilyalara göre tercih yapmak her daim işinizi kolaylaştırır. Böylece yaşam alanlarınızın görselliğinde bütünlük elde edebilirsiniz. Salonların TV üniteleri gibi mobilyalarında rahatlıkla sergilenebilen bu bilolar dikkat çekici ve farklı bir görünüme sahiptir. HDaksesuar Görmedim Duymadım Bilmiyorum fiyat aralığı her bütçe için ideal rakamlardan oluşur. Böylece sevimli bibloya pek çok kişinin sahip olması ve ürünün yaydığı pozitif enerjiden yararlanması sağlanır. Rengarenk oluşu ile bulunduğu ortamı renklendiren ürün, dikkat çekici tasarımıyla fark yaratır. Biblo Görmedim Duymadım Bilmiyorum ürünü yaşam alanlarının sevimli bir parçası olarak öne çıkar. Bibloların rengarenk bir görünüme sahip olması, çalışma masası ya da mutfak raflarında hareketli bir görünüm yaratır. Kitaplık gibi diğer mobilyalar üzerinde sergileme seçeneği de değerlendirilerek birçok farklı konsept düşünülebilir.

Eğlenceli HDaksesuar Görmedim Duymadım Bilmiyorum

Eğlenceli HDaksesuar Görmedim Duymadım Bilmiyorum

İnsan figürlerinden ilham alınarak tasarlanan aksesuarlar, kişilerde her daim pozitif bir enerji oluşturabilir. Tasarıma dahil edeceğiniz bu ürün ile birlikte enerjinizi yükseltecek bir dekorasyon yaratabilirsiniz. Görmedim Duymadım Bilmiyorum Biblo fiyatları her bütçe için uygun şekilde belirlenir. İdeal oranlara sahip olarak müşteriye sunulduğu için birçok kişi bu ürüne sahip olma fırsatı yakalayabilir. Sevdikleriniz için ideal bir armağan olarak da düşünebileceğiniz bu ürün, sevimliliği ile onlara pozitif enerji ve şans getirebilir. Bu şekilde unutulmaz bir hediye olarak değerlendirilebilir. HDaksesuar Görmedim Duymadım Bilmiyorum biblo iş yerlerindeki masalar ya da evlerde yer alan çalışma masalarında rahatlıkla kendine yer bulabilir. İnsan figürlerinden ilham alınarak tasarlanması ürüne farklı anlamlar da yüklenmesini sağlar. Çalışma sırasında bunalan ve biblolarla motive olan kişiler keyifle çalışmalarına devam edebilir.

Uygun Görmedim Duymadım Bilmiyorum Biblo Fiyatları

Uygun Görmedim Duymadım Bilmiyorum Biblo Fiyatları

Doğum günü, yıl dönümü, kutlama gibi özel günlerde ya da yalnızca sürpriz yapmak için bu ürün ideal bir hediye olabilir. Sevdiklerinizi sebepsiz şekilde gülümsetmek için Görmedim Duymadım Bilmiyorum biblosu modelini tercih edebilirsiniz. Pek çok kişi hediye alma konusunda kararsız ve çekingen olabilir. Bu objeler kadın ya da erkek her kesimden kişi için hediye seçeneği olarak görülebilir. Bu tip durumlarda karşınızdaki kişinin tepkisini direkt olarak gözlerinde görebilir ve mutluluğuna şahit olabilirsiniz. Konsept kafeler ya da farklı yaşam alanları için çeşitli aksesuar seçenekleri bulunur. Açık mekanlarda genele yönelik mesajlar sunan objeler tercih edilmesi kişilere ilgi çekici gelebilir. Çoğu kişi tarafından bilinen bir anlama sahip olan bu aksesuarlar ile sevimli bir mekan oluşturabilirsiniz. Evinizde de kullanabileceğiniz bu dekoratif ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.