Hdg Ütü ile Yapışan Hdg Hamarat Çocuk Boncuk Seti 11.000 Boncuk+ 2 li Buyuk Kalıp

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hdg Ütü ile Yapışan Hdg Hamarat Çocuk Boncuk Seti 11.000 Boncuk+ 2 li Buyuk Kalıp

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ütü İle Yapışan HDG Hamarat Çocuk Boncuk Seti 11.000 Boncuk + Kalıp Seti Set içeriği: 11.000 Adet (550 gram) Boncuk Kova İçerisinde Kalıp Seti : 2 özellikli büyük kalıp kare+ yuvarlak özellikli
  • Boncuklar 12 canlı renk içerir şeffaf, beyaz, kirli beyaz, sarı, turuncu, kırmızı, pembe, mor, mavi, yeşil, koyu kahve, siyah Boncuklar kalıplara dizilir istenilen şekiller veya resimler yapılır. Dizim işlemi sonrasında araya pişirme kağıda koyularak ütüleme işlemi yapılır. Ütüleme ile birlikte boncukların üst kısmı eriyerek birbirine yapışır. Ütüleme işlemi sona erdiğinde birleşen parça dikkatlice kalıptan çıkarılır. 4 yaşın altındaki çocuklar için uygun değildir. Yutulabilir parçalar içermektedir. Boncukların dizilmesi sonrasında ütüleme işlemi ebeveyn tarafından yapılmalı veya mutlak ebeveyn kontrolü ve denetiminde gerçekleştirilmelidir. Ütü İle Yapışan Boncuk Nedir? Ütü ile yapışan boncuklar boncuk ve boncuğun dizme kalıbının malzeme yumuşama sıcaklığı farkından faydalanarak ütüleme sonrası kalıpta değişiklik olmazken boncukların birbirine yapıştığı boncuk tipleridir. Çocukların gelişimi ve yaratıcılıkları için çok etkili olan bu ürün üzerine uzun süre düşünülen çok değerli bir etkinlik malzemesidir.
Geri Bildirim Ver