Head And Shoulders Head & Shoulders 2'si 1 Arada Kepek Karşıtı Şampuan Mentol Ferahlığı 400 ml x 3

73,48 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Head And Shoulders Head & Shoulders 2'si 1 Arada Kepek Karşıtı Şampuan Mentol Ferahlığı 400 ml x 3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mamabebek Satıcı Ünvanı: ZÜMRA TOPLU TÜKETİM SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0999092675000001 Vergi Kimlik Numarası: 9990926750
    Bu ürün mamabebek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün Mentol Ferahlığı 2'si 1 arada Kepeğe Karşı Etkili Şampuan ve Saç Bakım Kremi, ferah bir mentol hissi ve uzun süreli kepek koruması sağlamak için saçlarını etkin biçimde temizler. Gelişmiş Derma&Pure formülü, kepeğe bağlı Kaşıntı, Kuruluk ve Yağlanma gibi kepeğin erken belirtileriyle savaşır. Mentol Ferahlığı 2’si 1 Arada Şampuan, derinlemesine nemlendirilmiş, %100’e kadar kepeksiz, güzel ve yumuşak saçlar sağlar (düzenli kullanımda gözle görülür kepeklere karşı). Gelişmiş Derma&Pure formülü, kepeğe bağlı Kaşıntı, Kuruluk ve Yağlanma gibi kepeğin erken belirtileriyle savaşır. Dermatolojik olarak test edilmiştir, pH dengesine sahiptir ve hassas saç ve saç derisi bakımı için antioksidanlarla güçlendirilmiştir. %100e kadar kepeksiz ve güzel saçlara kavuşursun (%100’e kadar, düzenli şampuan kullanımı ile, gözle görülür kepekler). Dünyanın 1 Numaralı Şampuan Markası (Temmuz’18-Haziran’19 Nielsen satış verisi P&G hesaplamasına göre). Formülü, istenmeyen katkı maddelerini içermez. %0 Fosfat, %0 Parafin, %0 Renklendirici. %25’i geri dönüştürülmüş plastikle yapılmış şişe (kapak kısmı hariç, bu şişeyi yapmak için kullanılan plastiğin %25’i geri dönüştürülmüştür).

Ürün Özellikleri

  • Etki Kepek Önleyici
  • Hacim 1000+ ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver