Hedisam Reyhan 5.5cc (kutu:12 Adet) Ahsen (indigo Men) Alkolsüz Esans

95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hedisam Reyhan 5.5cc (kutu:12 Adet) Ahsen (indigo Men) Alkolsüz Esans

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hedisam Satıcı Ünvanı: ABDULLAH TORUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8560377412
    Bu ürün Hedisam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alkolsüz Esans ile koku koleksiyonunuza yeni bir sofistike seviye getirin. Zengin olan bu kalıcı koku. Alkolsüz formülü, bu bileşenlerin güzel dengesinin cildinizde saatlerce kalmasını sağlar. Kalıcı aroması ile özel günler veya günlük kullanım için mükemmeldir. Alkolsüzken parfüm gibi çalışan güçlü ve kalıcı bir koku. İnce kokusu uzun ömürlüdür, ancak asla aşırı güçlü değildir, bu da onu günlük kullanım için mükemmel kılar. Saf esansiyel yağlardan üretilen her şişe 5,5cc, mümkün olan en iyi sonuçları elde etmek için dikkatlice harmanlanır. Sentetik kokular veya yapay içerikler içermez – Alkolsüz formülü cildinizi tahriş etmeyeceği için hassas cilde sahip herkes için idealdir. Kolay saklama ve taşıma için siyah kapaklı zarif bir cam şişede gelir. Üstün kaliteli uçucu yağların eşsiz karışımı, tüm gün süren sofistike bir aroma yaratır. İster dışarı çıkmayı ister sadece içeride kalmayı planlıyor olun, herhangi bir kıyafete lüks bir dokunuş katmak için mükemmeldir. Evde, ofiste ve hatta özel günlerde kullanılabilecek kadar çok yönlüdür. Yaşam alanınızı tazelemek için oda spreyi olarak da kullanılabilir. Doğrudan giysi, mobilya veya halı üzerine püskürtüldüğünde kullanımı tamamen güvenlidir. Toksik değildir ve tahriş edici değildir, bu nedenle çocuklar ve evcil hayvanlar tarafından güvenle kullanılabilir. Aile üyeleri, arkadaşlar, iş arkadaşları veya sevdikleriniz için harika bir hediye fikri.
Geri Bildirim Ver