Hediye Takvimi Sevgiliye Hediye Doğum Günü Takvim Yaprağı Nostaljik Zarflı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hediye Takvimi Sevgiliye Hediye Doğum Günü Takvim Yaprağı Nostaljik Zarflı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Sevdikleriniz için sadece hediye değil, Zamanı da geriye alın. Birbirinden farklı, özenle hazırlanmış Hediye Setleri, Takvim Yaprağı, Evlilik yıl dönümü hediyesi, Sevgililer Günü hediyesi, Nostaljik hediye, ilk tanışma hediyesi, Yılbaşı hediyesi, Yeni Bebek hediyesi, Erkeğe hediye, Kadına hediye, Anneye hediye, Babaya hediye, Eşe hediye, Kardeşe hediye, Sevgiliye hediye, Bayram, Doğum Günü hediye, Kadınlar Günü, Kurumsal Hediye, Sevgili, Yıl Dönümü, Arkadaşa hediye, Kendime hediye, Kişiye Özel Hediye, Hoşgeldin Hediyesi, Yeni İş Hediyeleri, Ofis Hediyeleri, Anneler Günü, Babalar Günü İçimden Geldi, Öğretmenler Günü, İş Arkadaşına alınabilecek ve onları özel hissettirecek duygu yüklü ve hep sizi hatırlatacak en değerli hediye seçeneği olacaktır.
  • Nostaljik özel posta zarfı içerisinde, istediğiniz bir günün gerçek takvim yaprağı ve özel Hediye Notunuz eklenerek gönderilir.
  • Sipariş öncesi veya sonrası, sormak istediğiniz her konuda, Satıcıya Sor bölümünden bize yazabilirsiniz.
  • Takvim yapraklarımız bilinen önlü arkalı gerçek takvim yaprağı olup, görüntüsü yıllara göre değişiklik gösterir. 1950 yılından günümüze kadar ki istediğiniz her tarihin takvim yaprağı stoklarımızda mevcuttur.
  • Diğer hediye çeşitlerimiz için Trendyol Mağaza sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver