HediyeFilesi Romantik Kış Masalı Temalı Orta Boy Kar Küresi Müzik Kutusu

267,95 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
399 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
286,95 TL

Ürün Bilgileri

HediyeFilesi Romantik Kış Masalı Temalı Orta Boy Kar Küresi Müzik Kutusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DecoElit Satıcı Ünvanı: HASAN GÜNAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1690434465200000 Vergi Kimlik Numarası: 4270090406
    Bu ürün DecoElit tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Romantik Aşıklar Orta Boy Kar Küresi ve Müzik Kutusu Pilli *Sevdiğinize yokluğunuzda hep sizi hatırlatacak,bebeğinize uyurken huzur verecek,evinizde hem görsel hem işitsel kendinizi şımartmanızı sağlayacak kutusunda kaliteli,müzikli kar küresi. Ürün Ölçüleri *14 cm yükseklik *8 cm genişlik Ürün Açıklaması *Fanus cam malzemeden üretilmiştir. *Alt kısmı kaliteli sert polyester malzemedir. *Alt kısmındaki kurma aparatı ile istediğiniz zaman çevirerek kurup çalıştırabilirsiniz *Kar küresini salladığınızda kar taneleri hareket eder. *Dekoratif görünümünün yanında dinlendirici müziğe sahiptir.
Geri Bildirim Ver