7
Tablo kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Hediyeler Kapında Dekoratif Beyaz Gelincik Duvar Kanvas Tablo 70x100

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hediyeler Kapında Dekoratif Beyaz Gelincik Duvar Kanvas Tablo 70x100

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEDİYELER KAPINDA Satıcı Ünvanı: HÜLYA DURSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1483134251200015 Vergi Kimlik Numarası: 3180350822
    Bu ürün HEDİYELER KAPINDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tablolarımızın farklı ebatları mevcuttur, ebatlar ürün başlıklarında ve/veya varyasyon bölümünde bulunmaktadır. * Tablolar çivi yuvası ile beraber duvara asmaya hazır bir şekilde gönderilir. * Tablolarda 3 cm kalınlığında sert şase kullanılmıştır böylece zamanla eğilme bükülme gibi sorunlar yaşanmaz ayrıca görsel kasnağın 4 kenarını örtecek şekilde arkaya doğru devam eder ve bu sayede ürün boyutlu bir görünüm kazanır, ekstra bir çerçeveye ihtiyaç duyulmaz. * Seçtiğiniz görsele en uygun baskı kumaşı pamuklu/polyester dağılımı dikkate alınarak seçilir. * Ürün kabartmalı değildir. * Tüm ürünler kendi imalatımızdır, tablolarda solma yaşanmaz. * Ebata uygun karton kutu ve naylon ambalaj sayesinde ürünün size zarar görmeden ulaştırılması sağlanır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kanvas
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Beyaz
  • Çerçeve Tipi Çerçeveli
  • Tema / Stil Bitki ve Çiçek
Geri Bildirim Ver

Hediyeler Kapında Kanvas Tablo Beyaz Gelincik 70x100 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Tablo, ev dekorasyonunun vazgeçilmez parçaları arasındadır. Alana ferahlık ve renk katar, zengin ve kuvvetli bir görsellik kazandırır. Dekoratif beyaz gelincik duvar kanvas tablo 70 x 100 HDKV08119V oldukça canlı renklere sahiptir. Beyaz gelincik çiçeklerinin zarafeti tabloya hoş bir görünüm kazandırır. Modern tasarımı ile ev dekorasyonunuza şıklık katar. Beyaz renkte olduğu için diğer ev eşyalarınızla ve duvar renginiz ile kolayca uyum yakalayabilir. Üretim materyali 3 cm’lik sert şasedir, böylece uzun kullanım ömrüne sahiptir. Sert şase solma, eğilme, bükülme gibi sorunlarla karşılaşmanızı önler. Arka kısmında duvara asmaya hazır çivi yuvası mevcuttur. Kolay bir şekilde dilediğiniz alana asabilirsiniz. Salon, yatak odası, koridor gibi alanlarda kullanarak hem kendiniz hem de misafirleriniz için dikkat çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.

  • Zarif görünüm
  • 1. kalite baskı
  • Sağlam materyal

Zarif Görünümü ile Dekoratif Beyaz Gelincik Kanvas Tablo

Zarif Görünümü ile Dekoratif Beyaz Gelincik Kanvas Tablo

Tablo kullanarak ev dekorasyonuna renk katabilirsiniz. Her daim trend parçalar olan ve dekorasyonu tamamlayan tablolar, hoş bir atmosfer oluşturmanın iyi yollarından biridir. Dekoratif beyaz gelincik duvar kanvas tablo 70 x 100 ölçülerindedir. 2-3 cm kalınlığında MDF üzerine baskı yapılır. Kanvas kumaş üzerine 1. sınıf baskı yapılarak üretilir. Yüksek çözünürlüğe ve canlı renklere sahiptir. Sağlam yapısı sayesinde uzun yıllar severek kullanabilirsiniz. Beyaz gelincik baskısı, kanvasın dört kenarını örten şekilde yapılır. Böylece boyutlu bir görünüm kazanır ve çerçevesiz bir şekilde kullanma imkanı sunar. Salonunuzda kullanarak alanı geniş gösterebilirsiniz. Boş duvarlarınızı beyaz gelincik kanvas ile kişiselleştirebilirsiniz. Evin giriş kısmında bir duvara ya da dresuarın üzerine asarak misafirlerinizin aklında kalan bir dekorasyon oluşturabilirsiniz. Dekoratif duvar tablo diğer eşyalarınız ile ahenk içinde görünür.

Şıklık Katan Dekoratif Beyaz Gelincik Kanvas Tablo

Şıklık Katan Dekoratif Beyaz Gelincik Kanvas Tablo

Beyaz duvar tabloları renklerinden dolayı alanı büyük göstererek ferah ve sofistike bir görünüm kazandırır. Dekoratif beyaz gelincik duvar kanvas tablo, 70 x 100 ölçüleri ile ideal boydadır. Beyaz gelincikler oldukça şık ve zarif görünür. Bu çiçekler; başarı, güzellik ve saf sevgiyi temsil eder. Üstün kalite baskı uygulanarak üretilen tabloda gelincik resmi kanvasın arkasına kadar devam eder böylece çok boyutlu bir görünüm kazanır. Beyaz gelincik kanvas tablo canlı renkleri, yüksek çözünürlükteki baskısı ile evinizin odak noktası olabilir. Sağlam yapısı sayesinde uzun yıllar kullanabilirsiniz. Hafif nemli bir bez ile silerek tozunu alabilirsiniz. Salon, yatak odası, çalışma odası, koridor gibi evin alanlarında ya da ofis dekorasyonunda kullanabilirsiniz. Dekorasyonu kişiselleştirebilir ve özgün bir alan yaratabilirsiniz. Sevdikleriniz için şık bir hediye alternatifi olabilir.

Dekoratif Beyaz Gelincik Duvar Kanvas Tablo Fiyatı

Dekoratif Beyaz Gelincik Duvar Kanvas Tablo Fiyatı

Tablo, ev dekorasyonunun olmazsa olmazları arasındadır. Dekoratif beyaz gelincikli kanvas tablo ev dekorasyonunu tamamlayan şık bir aksesuardır. 70x100 cm ebatlarındaki tablo 1. sınıf kalite baskı ile üretilir. 2-3 cm MDF üzerine kanvas kumaş kullanılır. Yüksek çözünürlükte ve canlı renklere sahiptir. Tablonun üzerinde bulunan beyaz gelincikler oldukça zarif görünür. Dekoratif beyaz gelincik duvar kanvas tablo 70 x 100 kullananlar ev dekorasyonuna estetik bir hava katabilir. Arka kısmında asma yuvası bulunan tabloyu kolay bir biçimde dilediğini yere asabilirsiniz. Ev, ofis dekorasyonunda kullanabilir ya da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. dekoratif beyaz gelincik duvar kanvas tablo 70 x 100 fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Fiyatları ile her bütçeye hitap eder. Müşteri deneyimlerinden yararlanmak için dekoratif beyaz gelincik duvar kanvas tablo 70 x 100 yorumlarını okuyabilirsiniz. Zarif ve şık görünümlü tabloyu Trendyol’dan satın alabilirsiniz.