Hediyeler Kapında Varoluşsal Sancılar Kanvas Duvar Tablo 90x130

399,90 TL
Boyut/Ebat: 90 x 130
90 x 130
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hediyeler Kapında Varoluşsal Sancılar Kanvas Duvar Tablo 90x130

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEDİYELER KAPINDA Satıcı Ünvanı: HÜLYA DURSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1483134251200015 Vergi Kimlik Numarası: 3180350822
    Bu ürün HEDİYELER KAPINDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün varyasyon ve başlıklarında ilgili ürünün farklı ebatları bulunmaktadır, Kanvas tablonuz duvara monte edilmeye hazır bir şekilde teslim edilir. Mekanınızın tüm noktalarına uyum sağlayan kanvas tablolarımız kendi imalatımızdır. Tüm ürünler 1. kalite pamuklu kanvas kumaşına dijital baskı şekliyle yapılmaktadır ve ömür boyu solmama garantilidir. 3 cm kalınlıkta sert şase kullanılmıştır, bu sayede zamanla eğilme bükülme gibi sorunlar yaşanmaz. Karton kutu ve naylon ambalaj sayesinde canvas tablonun size zarar görmeden ulaştırılması sağlanır. Resim kasnağın 4 kenarını örtecek şekilde arkaya doğru devam eder ve ürün boyutlu bir görünüm kazanır İnsan sağlığına zararlı maddeler içermez Çerçeveye ihtiyaç duyulmaz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kanvas
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Hediyeler Kapında Kanvas Tablo Varoluşsal Sancılar 90x130 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Tablolar, ev dekorasyonunda yaygın olarak kullanılan aksesuarlardan biridir. Dekorasyonda tablo kullanımı ortama renk katar, alanı dolu gösterir, sakin bir his yaratır ve estetik görünüm kazandırır. Hediyeler Kapında Varoluşsal Sancılar kanvas duvar tablo 90 x 130 ölçülerinde ve ideal boyuttadır. 1. kalite kanvas kumaş üzerine dijital baskı yapılarak üretilir. Yüksek çözünürlüğe ve üstün kalite baskıya sahiptir. 3 cm sert şase kullanılarak üretilen ürün boyutlu görünümü ile salon, yatak odası, çalışma odası, ofis gibi alanlara şıklık kazandırır. Tablonun üzerinde 4 insan figürü bulunur. Her biri varoluşsal sancı çeken bu insan figürleri oldukça çarpıcı bir görünüme sahiptir. Koyu renklerin hakim olduğu Varoluşsal Sancılar kanvas tablo, alanı kişiselleştirmek ve özgün bir dekorasyon oluşturmak isteyenler için idealdir.

  • 1. sınıf baskı kalitesi
  • Boyutlu görünüm
  • Göz alıcı insan figürleri

Dekoratif Varoluşsal Sancılar Kanvas Duvar Tablo

Dekoratif Varoluşsal Sancılar Kanvas Duvar Tablo

Tablolar dekorasyonu zengin gösteren objelerden biridir. Evinizde kendi tarzınızı yansıtmak, kişisel bir alan oluşturmak için tablolardan yardım alabilirsiniz. Hediyeler Kapında kanvas duvar tablo dikkat çekici bir görünüme sahiptir. Renkleri, insan figürleri, bakan kişide oluşturduğu his itibariyle farklı bir tablodur. Sofistike bir görünümü ile salon, yatak odası, çalışma odası, ofis gibi alanlara asarak dekorasyonu tamamlayabilirsiniz. Astığınız alana estetik bir görünüm katabilirsiniz. Duvara monte edilmeye hazır bir şekildedir. Arka kısmında bulunan çivi yuvası ile kolayca dilediğiniz yere asabilirsiniz. Üstün kalitede dijital baskı yapılarak üretilir. Olduça sağlam yapıda olan Varoluşsal Sancılar kanvas tablo renk solması, eğilme ya da bükülme gibi sorunlar oluşturmaz. Basılan resim kasnağın 4 kenarını örter. Böylece hem resim boyutlu bir görünüm kazanır hem de çerçevesiz kullanma olanağı sağlanır.

Estetik Görünümü ile Varoluşsal Sancılar Kanvas Duvar Tablo

Estetik Görünümü ile Varoluşsal Sancılar Kanvas Duvar Tablo

Varoluşsal Sancılar, yüksek baskı kalitesine sahiptir. Canlı renkleriyle ortamda dikkat çeker. Dilerseniz evinizin herhangi bir odasında dilerseniz ofisinizde ortama hoş bir hava katmak için kullanabilirsiniz. Kanvas kumaş üzerine dijital baskı yapılarak üretilen ürün yüksek çözünürlüğe sahiptir. Resmin bütün detaylarını net bir şekilde görebilirsiniz. Baskı yapılan resim, farklı görünümü ile misafirlerinizin de dikkatini çeker. Astığınız alana özgün bir hava katar. Diğer eşyalarınız ile kolaylıkla uyum sağlar. Dilediğiniz yere kolayca asabilirsiniz, monte etmeye hazır şekilde gelir. 3 cm sert şase ile kaplanan ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz. Kolayca yıpranmaz ve aşınmaz. Nemli bir bez ile tozunu alabilirsiniz. Hediyeler Kapında Varoluşsal Sancılar kanvas duvar tablo 90 x 130 kullananlar ev dekorasyonunu şık ve ilgi çekici şekilde tamamlayabilir. Alana farklı, canlı, estetik bir görünüm kazandırmak için ideal bir tercih olabilir.

Varoluşsal Sancılar Kanvas Duvar Tablo Fiyatı ve Yorumları

Varoluşsal Sancılar Kanvas Duvar Tablo Fiyatı ve Yorumları

Varoluşsal Sancılar duvar tablosu kanvas kumaş üzerine baskı yapılarak üretilir. İnsan sağlığına ya da çevreye zararlı maddeler kullanılmadan üretilir. 90 x 130 boyutu salon, yatak odası, ofis dekorasyonu için idealdir. Odaya girdiğiniz an görülecek şekilde asabilir ve misafirleriniz için akılda kalıcı bir alan oluşturabilirsiniz. Dresuar, konsol gibi eşyalarınızın olduğu duvara asarak dikkati bu alana çekebilirsiniz. Tablonun üzerinde bulunan 4 insan figürü, insanın çektiği varoluşsal sancıları yansıtır. Oldukça çarpıcı bir görünüme sahip olan tablo alana karakter kazandırır. Sevdikleriniz için hoş bir hediye alternatifi olabilir. Evine, ofisine dekoratif bir dokunuş yapmak isteyenler Hediyeler Kapında Varoluşsal Sancılar kanvas duvar tablo 90 x 130 fiyatını inceleyebilir. Müşteri deneyimlerinden yararlanmak için Hediyeler Kapında Varoluşsal Sancılar kanvas duvar tablo 90 x 130 yorumlarını okuyabilir, dikkat çekici bu tabloyu Trendyol’dan satın alabilirsiniz.