hediyemen Erotik Görev Çarkı

119,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

hediyemen Erotik Görev Çarkı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hediyemen Satıcı Ünvanı: HEDİYEMEN İNTERNET HİZMETLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461045429700013 Vergi Kimlik Numarası: 4610454297
    Bu ürün Hediyemen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kolaylıkla avuç içine sığan erotik görev çarkı 10 x 10 cm. ölçülerine sahiptir. Çalışma Prensibi: Üzerinde yer alan basmalı butona parmağınızla basıyor ve çarkın dönmesini sağlıyorsunuz. Çark durduğunda ise ok yönünde yer alan görevi uygulamaya koyuluyorsunuz. Ürün sert plastik malzemeden yapılmış olup, üst kısmı şeffaf plastik camla kaplıdır. Erotik Çark içerisinde 14 adet erotik görev yer almaktadır. İlişkisi rutin giden ve heyecan arayan çiftler için idealdir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Hediyemen Erotik Görev Çarkı

Hediyemen erotik görev çarkı avuç içine sığabilen ideal, hafif yapı özelliklerine sahiptir. Pratik kullanımıyla ön plana çıkan ergonomik bir üründür. Üzerinde yer alan basmalı butona parmağınızla basarak çarkın kolayca dönmesini sağlayabilirsiniz.

 
  • Cinsel gelişim
  • Pratik kullanım
  • Estetik şık tasarım

Hediyemen Erotik Görev Çarkı Özellikleri

Hediyemen Erotik Görev Çarkı Özellikleri

Sert, plastik malzemeden üretilmiş olup uzun süre deformasyon problemi oluşturmadan sağlam, dayanıklı şekilde kullanılabilir. Düzenli cinsel yaşantısı olan kişilerin etkili, keyifli cinsel deneyim aşamaları için idealdir. Alışılmadık, yenilikçi ve keyifli bir ilişki yaşamanıza imkân tanımaktadır. Üst kısmı şeffaf plastik camla kaplı ürün oldukça sağlam yapıdadır. Hediyemen erotik görev çarkı özellikleri gereği cinsel hayatı geliştirici yapısıyla ön plana çıkmaktadır. Kadın ve erkek bireylerin cinsel gelişimini hızlandıran bu ürün çeşitli testlerden geçirilerek hizmete sunulmuştur. Cinsel deneyimi yüksek haz noktasına ulaştırmak için ideal olup arzu ve istekleri yükseltmek isteyen kişiler tarafından yoğun şekilde tercih edilmektedir. Sağlıklı ve bilinçli bir cinsel deneyim yaşamak isteyen kullanıcılar bu ürün ile beraber karşılıklı arzularını artırabilmektedir.

 

Hediyemen Erotik Görev Çarkı Kullanımı

Hediyemen Erotik Görev Çarkı Kullanımı

Çiftlerin arasındaki uyum, iletişimini arttırabilen bu ürün kadın ve erkekler için motivasyon kaynağı olmaktadır. Cinsel ilişki sırasında zevk derecesini, iletişim ve güvenin geliştirilmesinde önemli bir katkısı bulunmaktadır. Cinsel tatmin yaşanması için özel olarak geliştirilmiş olup kadın ve erkeklerin orgazm sürelerini olumlu yönde etkilemektedir. Hediyemen erotik görev çarkı yorumları ve değerlendirmelerin analiz ederek cinsel deneyimi keyifli hale getirebilen bu ürün hakkında gözlemde bulunabilirsiniz. Tasarım kalitesi yüksek özel üretim bu ürünü doğru ve bilinçli şekilde tercih edebilmek adına gerçek kullanıcı yorumları büyük önem arz etmektedir. Cinsel ürünler kategorisinde yer alan bu ürün sağlık açısından çeşitli testlerden geçirilerek hizmete sunulmaktadır. Sağlıklı bir cinsel iletişim kurulmasına yardım edebilen özel bir seçenek olarak değerlendirilmektedir.

 

Hediyemen Erotik Görev Çarkı Fiyatı

Hediyemen Erotik Görev Çarkı Fiyatı

Çiftler arasında uyumu kolaylaştırabilen bu çark iletişim kalitesini önemli ölçüde artırmaktadır. Partnerlerin ihtiyaç, beklenti ve haz noktalarını daha keyifli şekilde algılayabilmelerini sağlamaktadır. Estetik şık tasarımıyla eğlenceli zaman geçirilmesine olanak sağlayan bu ürün işlevsel, özel bir malzemeden üretilmektedir. Kadın ve erkeklerin eğlenceli ve tatmin edici cinsel deneyim yaşamalarına olanak sağlayan işlevsel özel tasarım üründür. Cinsel yaşamı tutkulu hale getirebilen haz dolu kullanım deneyimi yaşatmaktadır. Çiftlerin iletişim kalitesini, zihinsel ve bedensel tatmin derecelerini artırabilen özel bir seçenektir. Cinsellik konusunda bireylerin bilgi, ilgi sahibi olmalarına olanak sağlayan bu ürün, kişilerin ilişki sırasında kendisini iyi ve mutlu hissetmelerine destek olmaktadır. Hemen hemen herkesin cinsel deneyimini artırmak için popüler şekilde tercih edilmektedir. Partnerlerin ilişkiye hazırlanmalarına olanak sağlaması bakımından hazzın doruklara çıkılmasına yardımcı olabilen ürünlerdendir. Hediyemen erotik görev çarkı fiyatı her bütçeye hitap edebilir. Kişilerin kendi bedenini tanımalarına katkıda bulunabilen bu ürün sağlıklı ve hijyenik özel tasarıma sahiptir. Ürün özellikleri, modelleri ve fiyatı detayları ile beraber Trendyol'da yer almaktadır. Ürünü hemen buradan analiz ederek hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.