Hediyexpres Bugün Yine Bana Ağlamak Düşer Tasarımlı Beyaz Kupa Bardak

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hediyexpres Bugün Yine Bana Ağlamak Düşer Tasarımlı Beyaz Kupa Bardak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hediyexpres Satıcı Ünvanı: SOLMAZ KURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5950925464
    Bu ürün Hediyexpres tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fotoğraftaki ürün tek kupa üzerine baskıdır. Fotoğraf ön ve arka yüzünü göstermektedir.
  • İbrahim Tatlıses Nankör Kedi Bugün Yine Bana Bana Ağlamak Düşer Tasarımlı Kupa
  • Ürünlerimiz seramiktir. Özel kutusunda gönderilir.
  • Bulaşık makinesinde ve elde yıkanabilir. Uzun yıllar yıpranmadan kullanabilirsiniz.
  • Baskılarımız çift taraflı yapılmaktadır her iki yönde de baskı vardır. Kırılmaması için önlem alınmıştır.
  • Ürün özellikleri HEDİYEXPRES
  • Kupa çevresi:27 cm -> kupa boyu:9 cm
  • Kupalarımız tamamen seramik olup süblimasyon yöntemi ile baskı uygulanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Hediyexpres Bugün Yine Bana Ağlamak Düşer Tasarımlı Beyaz Kupa Bardak

Hediyexpres bugün yine bana ağlamak düşer tasarımlı beyaz kupa bardak restoranlardan kafelere, iş yerlerinden evlere kadar birçok alanda rahatlıkla değerlendirilir. Ön ve arka yüzünde sahip olduğu tasarımla dikkat çeker. Oldukça farklı ve modern bir havası vardır. Seramikten üretilerek uzun yıllar kullanım sağlar. Doğal malzeme yapısıyla sağlık dostu bir üründür. Rengi ve kaliteli baskısı ile beğeni toplar. Çevresi 27 cm, boyu 9 cm ölçülere sahiptir. Yumuşak dokusuyla zarif bir mutfak eşyasıdır. Bulaşık makinesinde ya da elde yıkanması mümkündür. Esnek bir malzeme olduğu için kırılmaya karşı dirençlidir. Uzun ömürlü bir deneyim sunarak ilk günkü fiziksel özelliklerini olabildiğince korur. Ani sıcaklık değişimlerine karşı yeterli dayanıklılığı ortaya koyar. Sevdiklerinizle keyifli bir kahve deneyimi yaşamanızı sağlayan Hediyexpres kupa bardağı inceleyebilirsiniz.

  • Etkili ısı hapsetme
  • Dayanıklı malzeme
  • Şık desen

Beğeni Toplayan Tasarımlı Kupa Bardak Özellikleri

Beğeni Toplayan Tasarımlı Kupa Bardak Özellikleri

Tasarımlı beyaz kupa bardak çalışma ortamlarında sıklıkla tercih edilir. Çay ve kahve içimlerinin göz ardı edilemez bir parçasıdır. Çift taraflı baskısıyla mutfak odanıza canlılık kazandırır. Mutfağınızda çeşitlilik sağlayan görünümüyle ilgi çeker. Beyaz üzeri baskılı tasarımı ile eğlenceli bir üründür. Hammaddesi bakımından yumuşak ve kalın bir yüzeye sahiptir. Bu sayede içecekleri sıcak tutma süresini iyileştirir. Arzuladığınız tatların çabucak soğumasına neden olan faktörlere karşı koyar. Acele etmenize gerek kalmadan doyurucu lezzetleri keyifle yudumlayabilirsiniz. Bugün yine bana ağlamak düşer tasarımlı beyaz kupa bardak süblimasyon yöntemiyle baskı uygulanarak üretilir. Resmettiği görsel, etkili tekniklerle bardak üzerine basılır. Çarpma veya düşme anlarında sağlamlığını ortaya koyar. Maliyet - performans ürünü olarak değerlendirilir. Kırılmaları veya çatlamaları engelleyen esnekliğe sahiptir. Sofralarınızda Hediyexpres bardağa yer vererek sevdiklerinizle keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Hediyexpres Tasarımlı Kupa Bardak Beyaz Yorumları

Hediyexpres Tasarımlı Kupa Bardak Beyaz Yorumları

Hediyexpres beyaz kupa bardak üretim teknikleri itibariyle nitelikli malzemelere sahiptir. Sıcaklık dalgalanmalarının yaşandığı durumlarda ısıyı mümkün olabildiği kadar hapsederek dilediğiniz tariflerle sizi buluşturur. İçeceklerin soğuyarak lezzetini kaybetmesini engeller. Metin ve görsel içeren baskısıyla dikkatleri üzerine çeker. Logo olarak sahip olduğu yazı fontuyla göz alıcı bir tasarımdır. Aralıklı gözeneklerden oluşan yapısı ve hafif materyali ile taşıması kolaydır. Hafifliğiyle meşrubatları kollarınızı yormadan içebilmenizi sağlar. Sızdırmazlık özelliği sayesinde olası kazaları önler. Doğal materyallerden üretildiği için insan sağlığına uygundur. Darbelere karşı koyarak uzun ömürlü bir kullanım imkanı sağlar. Kaliteli kulp tasarımı ile oldukça rahat bir tutuş sağlar. Bu sayede misafirlerinize gönül rahatlığıyla lezzetli içecekler servis edebilirsiniz. Güneş ışınlarını geçirmeyen Hediyexpres beyaz kupa bardak ile dışarıdan gelebilecek zararlı etkenlerden kendinizi koruyabilirsiniz.

Avantajlı Hediyexpres Tasarımlı Beyaz Kupa Bardak Fiyatları

Avantajlı Hediyexpres Tasarımlı Beyaz Kupa Bardak Fiyatları

Hediyexpres bugün yine bana ağlamak düşer tasarımlı beyaz kupa bardak fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. İleri düzey bir ısıda fırınlanarak güçlü yöntemlerle imal edilir. Mat ve donuk bir gövdeye sahiptir. İçeceklerinizi hijyenik koşullarda içmenize aracı olur. Estetik bir görüntü ortaya koyarak mutfağınızı renklendirir. Büyük hacmiyle dilediğiniz miktarda içecek tüketebilmenizi sağlar. Tercih ettiğiniz çay ve kahve miktarına göre bu ürünü tercih edebilirsiniz. Karakterinize uygun olduğunu düşündüğünüz kupa bardağa iş ortamlarınızda yer vermeniz mümkündür. Hediyexpres bugün yine bana ağlamak düşer tasarımlı beyaz kupa bardak yorumlarını inceleyerek ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini keşfetmek mümkündür. Müşteri yorumları, ürünün dayanıklı performansına vurgu yapar. Kaliteli malzeme yapısı sayesinde ilgi toplayan ve güzel görünüşüyle mutfağınıza canlılık kazandıran modeli Trendyol’da bulabilirsiniz.