Heimish Artless Perfect Cushion Spf50 Pa 2 X 13gr - Light Beige No:21

1.599 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Heimish Artless Perfect Cushion Spf50 Pa 2 X 13gr - Light Beige No:21

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BATI KOZMETİK Satıcı Ünvanı: AHMET OKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6370019609
    Bu ürün BATI KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Renk Beyaz
  • SPF SPF 50 +
  • Görünüm Mat
  • Kapatıcılık Orta
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Kompakt
Geri Bildirim Ver

Heimish HEIMISHCUSHION01 Light Beige Spf50+ Pa+++ 2 x 13 g Artless Perfect Cushion

Heimish Artless Perfect Cushion SPF 50+ 2 x 13 g light beige, aydınlatıcı bir etkiye sahiptir. Ürünü kullandığınızda kırışıklık karşıtı cilt bakımı ve güneş koruması da elde edersiniz. Özel kutusunda tarafınıza gönderilen cushion, ciltte doğal bir kapatıcılık sağlar. Fondötenli durmayan ten makyajı ve aydınlık görünümü aynı anda sunan ürün, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt elde etmenize yardımcı olur. Cam gibi bir cilt yaratan Heimish Artless Perfect Cushion SPF 50+ 2 x light beige, cildi beyazlatma ve doğal ışıltı sağlama yönünde de etkilidir. Bu doğal kozmetik ürün, cildi güneşin olumsuz etkilerinden korurken bir yandan da besler. Oldukça etkili olan bu ürünün özelliklerinden bazılarıysa şunlardır:

  • Kapatıcılık: Orta
  • Suya ve Tere Dayanıklılık: Var
  • Form: Kompakt

Heimish Artless Spf50+ Perfect Cushion Fondötenin İçeriği Nedir?

Heimish Artless Spf50+ Perfect Cushion Fondötenin İçeriği Nedir?

Heimish Artless Perfect Cushion 2 x light beige, cildinize iyi gelecek içeriklere sahiptir. Ürünün içinde niacinamide bulunur. Bu bileşen, Kore cilt ürünlerinin süper gücü olarak da bilinir. Niacinamide, B3 vitaminine verilen isimdir. İçeriğin yoğun antioksidan özelliği, genişlemiş gözenekleri, sivilce lekelerini ve ton eşitsizliğini gidermeye yardımcıdır. Ayrıca niacinamide; donuk cilt yüzeyini, ince çizgi ve kırışıklıkları hedef alan çok fonksiyonlu bir içeriktir. Ayrıca ürünün içinde origanum majorana leaf extract da yer alır. Bu ürün, yoğun antioksidan etkisi ile bilinen mercanköşk yaprağı özüdür. Bu içerik de cildi aydınlatıp tonunun eşitlenmesine yardımcı olur ve sivilceleri yatıştırır. Rosa canina fruit extract A ve C vitaminleri yönünden zengin formülüyle daha canlı ve parlak bir cilt sunar. Hücre yenilenmesi sağlayan kuşburnu meyvesi özüyse lekeleri aydınlatmaya yardımcıdır.

Heimish Artless Light Beige Cushion Fondöteni Kimler Kullanabilir?

Heimish Artless Light Beige Cushion Fondöteni Kimler Kullanabilir?

Heimish Artless Perfect Cushion SPF 50+ PA+++, tüm cilt tipleri tarafından tercih edilebilir. Ürün, light beige renginde olduğu için açık tenli kişilerin kullanımına uygundur. Cildi beyazlatma ve aydınlatma etkisi bulunan ürün, doğal bir bitiş sağlar. Ürünün zahmetsizce uygulaması sayesinde cilt bakımı, güneş koruması ve ağırlık hissettirmeyen kapatıcılığı yaşayabilirsiniz. Cushion, mükemmel karışımı sunan çok işlevli kozmetik ürünüdür. Heimish Artless Perfect Cushion SPF 50+ 2 x 13 g light beige, gün boyu süren kusursuz görünüm için cildi besler ve aydınlatır. Son derece faydalı bir formüle sahip olan bu ürün, bitkisel içeriklerle donatılmıştır. Tüm cilt tipleri tarafından kullanılan ürün, SPF 50+ PA+++ değerine sahiptir. Ayrıca cushion, yağlanma yapmadan UVA ve UVB ışınlarına karşı tam koruma sağlar.

Heimish Artless Spf50+ Perfect Cushion Fondötenin Kalıcılığı

Heimish Artless Perfect Cushion SPF 50+ 2 x 13 g light beige, oldukça kalıcıdır. Cildinize bakım yaptıktan sonra ürünün süngerini ortadaki alana basıp yüzünüze tampon hareketlerle uygulayabilirsiniz. Cushion bu sayede tüm gün boyunca yağlanma ve renk değişimi yapmadan yüzünüzde kalır. Heimish Artless Perfect Cushion, orta derecede kapatıcılık sağladığı için dilerseniz üzerine daha fazla uygulama yapılarak artırılabilir. Cildi parlak ve doğal gösteren bu ürünü sabah sürüp çıkabilirsiniz. Cushion, teninizin en güzel hâlini yaratmanıza olanak tanır. Ürünü sizden önce satın almış kişilerin deneyimlerinden faydalanmak için Heimish Artless Perfect Cushion SPF 50+ 2 x 13 g light beige yorumlarını Trendyol’dan okuyabilirsiniz. Cildinizi gün boyunca güneşin etkilerinden koruyarak kapatmak istiyorsanız Heimish Artless Perfect Cushion SPF 50+ 2 x 13 g light beige ürününü platformdan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.