Heinz American Burger Sos 230 gr

69 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
79,99 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Heinz American Burger Sos 230 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kRcFood Satıcı Ünvanı: HAKAN KARACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5050449574
    Bu ürün kRcFood tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Heinz american burger sos, ev yapımı hamburgerinizi olduğu lezzetlendirmek için heinz'dan harika bir lezzet! Hamburger, patates kızartması ya da soğuk sandviç... Tadına bakıp, hangi yemeklerde kullanacağınıza karar verebilir, bu enfes sosla pek çok yemeğin lezzetini katlayabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Heinz American Burger Sos 230 gr

Burger sosları, yemeğin tadını ve lezzetini artıran yiyecekler arasında yer alır. Pek çok farklı özellik ve tada sahip olan soslar arasından Heinz American burger sos 230 gr seçeneği, lezzetiyle öne çıkar. Ürün, sebze ve baharatların başarılı bir şekilde bir araya getirilmesi sonucunda oluşturulur. Yiyeceklerin lezzetininin artmasına; aromasının olumlu yönde değişmesine katkı sağlar. Sandviç, hamburger, tost, salata gibi farklı yemeklerin vazgeçilmez malzemeleri arasında yer alır. Burger sos, ideal kıvamı ve tadı sebebiyle çok sayıda müşterinin memnuniyetini kazanır. 230 gramlık paketler aracılığıyla müşterilere sunulur. Ürün; el değmeden hijyenik bir şekilde paketlenir. Paketleme konusunda gösterilen hassasiyet nedeniyle pek çok kişinin beğenisini kazanır. Siz de yiyeceklerin lezzetini artıran; ideal kıvamı ile müşteri memnuniyeti kazanan ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Lezzetli aroma
  • 230 gr
  • İdeal kıvam

Lezzetli Heinz American Burger Sos 230 gr

Lezzetli Heinz American Burger Sos 230 Gr

Heinz Amerikan burger sosu içerisinde ayçiçek yağı, domates püresi, su, sirke, şeker, yumurta sarısı, glukoz, tuz, fruktoz şurubu ve modifiye nişasta yer alır. Aynı zaman bünyesinde dereotu, melas, arpa maltı sirkesi, invert şeker şurubu, sarımsak, soğan ve baharat karışımı da barındırır. Bununla beraber limon yağı, aroma verici, hardal tozu, renklendirici, kıvam artırıcı, dereotu ekstraktı ve az miktarda gluten içerir. Ürün içerisinde yer alan malzemelere bakarak alerjik hassasiyetinizi kontrol edebilirsiniz. Ürün bünyesinde yer alan maddeler uyumlu bir birliktelik yakalar. Ürünün değişik ve hoş aromaya sahip olmasına katkı sağlar. Bu seçenek, yemeklerin lezzetinin artmasına yardımcı olur. Yiyeceklerin aromalarının olumlu yönde değişmelerine imkan tanır. Salata, patates kızartması, çiğ köfte gibi farklı yiyecekler ile kullanılabilir. Ürün, müşteri istekleri doğrultusunda yiyeceklere de katılabilir. Siz de lezzetli aromaya sahip ürünü değerlendirebilirsiniz.

Kaliteli Heinz Burger Sos 230 gr

Kaliteli Heinz Burger Sos 230 Gr

American burger sos yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler ürünün lezzetini ve aromasını büyük beğeni ile karşılarlar. Ürünün çeşitli yiyeceklere uyum sağladığını ifade ederler. Değişik yemeklerde rahatlıkla kullanabildiklerini dile getiriler. Pek çok kişi ürün içerisinde yer alan malzemelerin uyumlu bir şekilde bir araya getirildiğinden bahseder. Müşteriler ürünün kıvamının ideal olduğunu belirten yorumlar yaparlar. Bu lezzetli sos, cezbedici bir kokuya sahiptir. Ürünü kullanan kişiler, memnuniyetlerini ortaya koyan yorumlar yaparlar. Müşteriler ürünü et ve tavuk gibi ana yemeklerde kullandıklarından bahsederler. Bazı kişiler de ürünün salata, tost gibi aperatifler ile uyum sağladığını belirtir. Müşteriler ürünün geniş bir kullanım yelpazesi olduğu konusunda hemfikirdir. Siz de yiyeceklerin lezzetini artıran; ideal kıvama sahip kaliteli seçeneğin müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda lezzetli ürünü güvenle temin edebilirsiniz.

Cazip Heinz American Burger Sos 230 gr Fiyatı

Cazip Heinz American Burger Sos 230 Gr Fiyatı

Beğeni kazanan burger sos, lezzetli ve hoş bir tada sahiptir. Ürün; ana yemek, aperatif atıştırmalık gibi yiyecek çeşitlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Ürün içerisinde yer alan malzemelerin ahenkli uyumu yiyeceğin tadının artmasına yardımcı olur. Yemeklerin tadının olumlu yönde değişmesine katkı sağlar. Heinz American burger sos 230 gr fiyat aralığı ürünün nitelikleri göz önünde tutularak belirlenir. Ürün içerisinde yer alan malzemeler, sosun aroması ve kıvamı fiyat aralığının belirlenmesinde etkili olan faktörlerden birkaçıdır. Ürün, farklı ekonomik gelire sahip kişilerin kolay bir şekilde karşılayacağı fiyat aralığında yer alır. Siz de lezzetli aromaya sahip; cezbedici kokusuyla müşteri memnuniyeti kazanan kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda yiyeceklerin lezzetini artıran; sağlıklı ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilirsiniz. Kampanya ve fırsatları takip ederek indirimli alışveriş fırsatlarından yararlanabilirsiniz.