Helen's Home 2 Adet Çok Amaçlı Kalorifer Peteği Temizlik Fırçası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Helen's Home 2 Adet Çok Amaçlı Kalorifer Peteği Temizlik Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 2 Adet Kalorifer Peteği Fırçası Kalorifer peteklerinin temizlenmesi artık çok kolay! Kolaylıkla bükülebilen yapısı ve sert - yoğun fırçası ile peteklerinizin içinde hızlı, kusursuz temizlik sağlar. Aralıklı fırça kılları sayesinde kir ve tozlar fırçanın içine dolmaktadır Esnek metal yapısı sayesinde "S" şeklindeki haznelerde bile kolay temizleme sağlar. Su ile kolayca yıkanıp, arındırılabilir, hızlı kurur. Eski şekline tekrar tekrar getirilebilir. Kaliteli plastik malzemeden üretilmiştir. Ürün Ölçüleri: 70 cm uzunluk , 4 cm çap Stok durumuna göre karışık renklerde2 Adet gönderilecektir. İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Süpürge
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Helen's Home Titiz Kalorifer Petek Temizleme Fırçası

Peteklerin içerisine çok fazla toz ve kir birikebilmektedir. Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası, ulaşılması mümkün olmayan kalorifer peteklerinin içerisini bile pratik bir şekilde temizlemenize olanak sağlar. Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası, kolaylıkla bükülebilen yapısı ve sert fırçası ile peteklerin içlerini kusur bir şekilde temizler.

Aralıklı fırça kılları sayesinde petek içinde biriken tüm kir ve tozlar fırçanın içerisine dolar. Esnek yapısı sayesinde S şeklindeki peteklerde bile kolay temizleme yapar. Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası ile petek temizliği yapıldıktan sonra fırça su ile yıkanıp arındırılarak tekrar kullanıma hazır hale gelecek ve ilk günkü yapısına kavuşacaktır. Bu nedenle Titiz kalorifer peteği temizleme fırçasını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • Ürün Ölçüleri: 19,5 x 19,5 x 12
  • BPA içermez
  • Vizob Gıda ve Tarım Bakanlığı onaylıdır.

Titiz Kalorifer Petek Temizliği Fırçası Genel Özellikleri

Titiz Kalorifer Petek Temizliği Fırçası Genel Özellikleri

Titiz, temizliğe yardımcı pratik araç-gereçler üreten kaliteli bir markadır. Titiz’in ürünleri yaşam alanlarında kaloriferlerin hızlı bir şekilde temizlenmesine ve üst düzey bir temizlik sağlanmasına olanak sağlar. Titiz markasının bir çalışması sonucu üretilen petek temizleme fırçası, dayanıklı ve kaliteli malzemeden üretilmiştir.

Titiz kalorifer petek temizleme fırçası temizliği bir üst seviyeye taşımaktadır. Peteklerin içerisinde zamanla biriken kiri ve tozu kolayca fırça kılları arasında hapseden Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası, etkili bir temizlik yapmanıza olanak sağlar.

Dayanıklı plastik malzemeden yapılmış olan Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası, su ile yıkandıktan sonra tekrar kullanılabilir. Bu sayede uzun ömürlü kullanım olanağı sunar. ISO 9001:2008 TSE sertifikalı olan Titiz kalorifer petek temizliği fırçası, Gıda ve Tarım Bakanlığı tarafından onaylanmıştır.

Titiz Kalorifer Petek Temizleme Fırçası Pratik midir?

Helen's Home Titiz Kalorifer Petek Temizleme Fırçası

Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası, sağlam plastikten yapılmış, kolayca esneyebilen bir yapıdadır. Kolayca esneyebildiği için de temizlenmesi en zor olan “S” şeklindeki peteklerin içerisini bile temizler, peteğin içerisinde toz ve kir bırakmaz.

Sert ve yoğun kılları sayesinde peteğin içerisinde biriken en zorlu kirleri bile kolayca çıkarır. Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası, sağladığı pratik kullanım ve yüksek performansı sayesinde temizliklerinizin vazgeçilmez bir parçası olacaktır.

Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası, dayanıklı bir plastik malzemeden yapılmış kaliteli bir üründür. Sağlam yapısı sayesinde kullanıcısına uzun ömürlü bir kullanım olanağı sağlar. Temizlik performansını bir üst seviyeye çıkaracak olan Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası, Trendyol’da farklı renk seçenekleri ile satışa sunulmuştur. Satın aldığınız Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası, stok durumuna göre farklı renklerde gönderilecektir.

Titiz Kalorifer Petek Temizleme Fırçası Uygun Fiyatlı mıdır?

Titiz Kalorifer Petek Temizleme Fırçası Uygun Fiyatlı mıdır?

Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası, “S” şeklinde peteklerin içerisini bile kusursuz bir şekilde temizleyebilen son derece kullanışlı bir üründür. Temizlikte sınıf atlamanızı sağlayan Titiz kalorifer peteği fırçası, son derece sağlam plastik malzemeden yapılmıştır ve oldukça uzun ömürlü bir üründür. Yoğun ve sert kılları etkili bir temizlik sağlar. Aralıklı olan fırça kılları kalorifer peteğinin içerisindeki tozu ve kiri arasına hapseder ve peteğin içini tertemiz yapar.

Tüm bu özelliklerinden dolayı Titiz kalorifer peteği temizleme fırçasının oldukça uygun fiyatlı bir temizlik gereci olduğunu söylemek mümkündür. Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Site üzerinden daha önce kullanmış olan kişilerin Titiz kalorifer petek temizleme fırçası yorum ve tavsiyelerini okuyarak ürün hakkında ürün hakkında fikir alabilirsiniz. Titiz kalorifer petek temizleme fırçasını satın aldığınızda ürün en kısa süre içerisinde adresinize teslim edilecektir.