Helen's Home Yaylı Pratik Yumurta Çırpıcı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Helen's Home Yaylı Pratik Yumurta Çırpıcı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yaylı Pratik Yumurta Çırpıcı
  • Yemek ve tatlı yapımında Yaylı çırpıcı pratik yardımcınız olacak.
  • Yumurta, yoğurt, krema ve sos harçlarını pratik bir şekilde çırpar.
  • Oval yaylı yapısı sayesinde malzemeyi kolay bir şekilde karıştırır.
  • Yaylı yapısı işinizi kolaylaştırır ve çırpma süresini kısaltır.
  • Paslanmaz çelikten üretilmiştir. Sap ahşaptır. • Ürün Boyutları: 8 cm x 26 cm
  • Paket İçeriği: 1 adet yaylı pratik yumurta çırpıcı.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Helen's Home MTF.03759.00 Yaylı Pratik Yumurta Çırpıcı

Helen’s Home yaylı pratik yumurta çırpıcı, mutfakta vakit geçirmekten hoşlanan herkesin severek kullanabileceği bir üründür. Başta yumurta köpürtmek gibi işlemler olmak üzere sıvı malzemeleri ve ince hamur karışımlarını çırpmaya yönelik tasarlanır. Birçok farklı tarifte kullanılabilen bu aparat, malzemeleri çırpma sürenizi kısaltır. Zamandan kazandırmanın yanı sıra az miktarda güç harcamanıza yardımcı olarak yorulmanızı önler. Kolaylıkla kavranan, konforlu ve hijyenik bir deneyim sunan çırpıcı, dayanıklılığıyla da dikkat çeker. Kaliteli malzemeden imal edilen bu ürün sayesinde sağlıklı yemekler hazırlayabilirsiniz. Temizliğine ve bakımına dikkat ettiğiniz takdirde bu ürünü, uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik malzemeden üretilir.
  • 8 x 26 cm ebada sahiptir.
  • Gıda ile temasa uygundur.

Helen's Home Yaylı Pratik Yumurta Çırpıcının Özellikleri Nelerdir?

Helen's Home Yaylı Pratik Yumurta Çırpıcının Özellikleri Nelerdir?

Helen’s Home yaylı pratik yumurta çırpıcı, basit ama etkili bir tasarıma sahiptir. Spiral şekilde sarılmış yayları sayesinde farklı bir çırpma deneyimi sunar. Bu aparatı, başta yumurta olmak üzere birçok farklı ürünü çırpmak amacıyla tercih edebilirsiniz. Yoğurt, krema ve sos harçları gibi malzemeleri bu ürün yardımıyla çırpabilirsiniz. Bu çırpıcı, özellikle krep harcı ve ayran gibi birbirinden farklı sıvı karışımlarda çok başarılı sonuçlar verir. Az miktarda ürünü hızla çırpmanız gereken tarifleri uygularken de sizi memnun eder. Helen’s Home yumurta çırpıcının ölçüleri 8×26 cm’dir. Tek ebat seçeneğine sahip ürünün renk alternatifleri ise beş adettir. Ürün; mor, pembe, krem, beyaz ve mavi renklerde satışa sunulur. Böylece hem yemek yaparken en büyük yardımcınız olur hem de mutfağınıza renk katar.

Helen's Home Yaylı Yumurta Çırpıcı Tasarımı Kullanışlı mıdır?

Helen's Home Yaylı Yumurta Çırpıcı Tasarımı Kullanışlı mıdır?

Helen’s Home yaylı yumurta çırpıcı, kullanıcı dostu bir tasarıma sahiptir. Oval formu sayesinde malzemeyi her yerinden kaldırır. Boşluklu yapısı yardımıyla karıştırılan malzemenin hava almasını ve çırpılmasını sağlar. Böylece malzemeyi çırparken geçirdiğiniz süreyi ve harcadığınız güç miktarını minimuma indirir. Kısa sürede, yorulmadan çalışır ve mükemmel kıvamda çırpılmış karışımlar elde etmeyi başarırsınız. Aparatın diğer bir kullanışlı tasarım özelliği de sap formudur. Ürünün dolgun sapı, kavrama kolaylığı sağlar. Bu sapın uzunluğu ise çırpılan ürünlerin üzerinize sıçramasına engel olarak hijyenik bir mutfak deneyimi sunar. Hemen her kaba uyum sağlayan tasarımı sayesinde ürünü; cam kâseler, tencereler ve badyalar gibi farklı araç – gereçlerle kullanabilirsiniz. İşiniz bittikten sonra kolaylıkla muhafaza edebilirsiniz.

Helen's Home Yumurta Çırpıcının Üretildiği Malzeme Kaliteli midir?

Helen’s Home yaylı pratik yumurta çırpıcı, kaliteli malzeme kullanılarak üretilir. Ürünün metal parçalarının tamamı, paslanmaz çeliktir. Korozyona uğrama riski düşük olduğu için dayanıklılık kazanan çırpma aparatı, uzun yıllar kullanıma uygundur. Gıda ile temasa uygun olan paslanmaz çelik, korozyon üretmediği için sağlıkla kullanılabilir. Aynı zamanda bu malzeme, ısı ile teması sırasında toksik maddeler açığa çıkarmaz. Dolayısıyla bu aparatı, ocak üzerindeki karışımlar dâhil olmak üzere sıcak veya soğuk tüm gıda ürünlerini çırpmak amacıyla kullanmanız mümkündür. Paslanmaz çelik çırpıcının temizliği de kolaydır. Zahmetsizce kirlerinden arındırılabilen ürünün bakımına dikkat edildiği takdirde ömrü uzar. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların büyük çoğunluğu, Helen’s Home yaylı pratik yumurta çırpıcı yorumlarında memnuniyetlerini dile getirmiştir. Daha fazla kullanıcı görüşüne erişmek için ürünün yorum sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Helen’s Home yaylı pratik yumurta çırpıcı, fiyatı sayesinde kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Pratik, kaliteli ve kullanışlı bir çırpma aparatına ihtiyacınız varsa siz de bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.