Hellove Keçe A4 Renkli Keçe Karışık 10'lu 1 Paket 10 Adet

89,89 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hellove Keçe A4 Renkli Keçe Karışık 10'lu 1 Paket 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AVMmarketim Satıcı Ünvanı: EMRE İÇCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4690502078
    Bu ürün AVMmarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Keçe a-4 renkli keçe karışık 10 lu (1 paket 10 adet) 1 pakette 10 farklı renk keçe vardır. 1 adet siparişinizde 1 paket yani 10 adet keçe gönderilir. Keçeler 10 farklı renktedir.
Geri Bildirim Ver

Hellove 03083 1 Pakette 10 Adet Keçe Bulunan 10'lu 4 Renkli Karışık Keçe Paketi

Hellove Keçe 10’lu 1 paket A4 karışık renkli keçe, kaliteli ve dayanıklı bir settir. Ürün içinde farklı renklerde keçe kumaşlar mevcuttur. Setteki tüm keçeler, aynı ebatlara ve özelliklere sahiptir. Ürünler, kolay işlenebilir özelliktedir. Bu parçalar; sıvı yapıştırıcılar ile istenilen yüzeye sabitlenebilir ve zımba gibi bağlantı aparatlarıyla birbirine tutturulabilir. Dilerseniz bu tekstil türünü dikiş yardımıyla farklı tekstil malzemelerine entegre etmeniz de mümkündür. Ürünler; tasarımcılar, öğrenciler ve kaliteli bir keçeye ihtiyacı olan herkes tarafından tercih edilebilir. Keçe seti; ısıya ve neme karşı direnç gösteren, dayanıklı bir malzemedir. Bu keçeleri ve onlarla elde ettiğiniz eşyaları uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

  • 10 farklı renk içerir.
  • A4 boyutundadır.
  • Çok amaçlıdır.

Hellove Keçe A4 Renkli Keçenin Özellikleri Nelerdir?

Hellove Keçe A4 Renkli Keçenin Özellikleri Nelerdir?

Hellove Keçe 10’lu 1 paket A4 karışık renkli keçenin ölçüleri standart dosya kâğıdı boyutundadır. Ürünün yapısı, sentetik; sertlik derecesi ise ortadır. Bu keçeler, kıvrılıp katlanarak işlenebilse de tok bir yapıya sahiptir. Ürünler, kumaş makasıyla kolayca kesilebilir. Bir kısmını kullandığınız keçeyi daha sonra değerlendirmek üzere saklayabilirsiniz. Paket içerisinde toplam 10 adet, A4 boyutunda ürün mevcuttur. 10 farklı rengi içinde barındıran bu set, az miktarda ancak farklı renklerde keçeye ihtiyacı olanlar için idealdir. Keçe setindeki renkler; kırmızı, beyaz, mor, sarı, siyah, mavi, turuncu, kahverengi, yeşil ve pembedir. Ana renkleri ve sıklıkla tercih edilen ara tonları içerdiği için bu paket, birçok kişinin ihtiyacına cevap verir. Bu malzeme, özellikle hobi severlerin elinin altında bulunması gereken materyallerdendir.

Hellove Keçe A4 Renkli Keçe Nerelerde Kullanılabilir?

Hellove Keçe A4 Renkli Keçe Nerelerde Kullanılabilir?

Hellove Keçe 10’lu A4 renkli keçe, birçok farklı alanda kullanılabilir. Bir tekstil malzemesi olan keçeden el işlerinde yararlanabilirsiniz. Geri dönüşüm çalışmalarında, el çantaları ve cüzdan yapımında bu malzemeyi tercih edebilirsiniz. Keçe kumaş ile şapkaların kenarına şeritler çekmek veya kitap kılıfı dikmek mümkündür. Bu malzemeleri sanatsal çalışmalarda da kullanabilirsiniz. Örneğin kumaşlardan hazırladığınız tablolarda yeşil keçeyi çimen, sarı rengi ise güneş elde etmek için değerlendirebilirsiniz. El işi panoların arkasını kapatmak amacıyla bu malzemeden yararlanma imkânı bulunur. Keçenin yalıtım özelliğinden de faydalanılabilir. Ses çıkarmasını veya geçirmesini istemediğiniz eşyaları, bu parçalardan biriyle kaplayabilirsiniz. Keçe kumaşlar ile elde ettiğiniz bu el emeği ürünleri satabileceğiniz gibi sevdiklerinize armağan etmeniz de mümkündür.

Hellove Keçe A4 Renkli Keçe Kaliteli mi?

Hellove Keçe A4 Renkli Keçe Kaliteli mi?

Hellove Keçe 10’lu 1 paket A4 karışık renkli keçe, yüksek kaliteye sahiptir. Orta derecede nefes alabilme özelliğine sahip olan bu kumaşlar, gözenekleri sayesinde avantaj sağlar. Nem emme niteliği de bulunan malzeme, suya karşı direnç gösterir. Keçe kumaş, ısıya karşı da dayanıklıdır. Sıcak silikon gibi maddeler, keçenin kalitesini düşürmediği gibi zarar görmesine veya herhangi bir deformasyona uğramasına da sebep olmaz. Bu sayede keçeyi yüksek sıcaklıklarda bile rahatlıkla işleyebilirsiniz. Değişken hava koşullarına karşı dirençli olan bu kumaş ile hazırladığınız eşyaları her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Bu ürün işleme, kullanma veya taşıma sırasında ekstrem durumlar hâricinde hasar görmez. Kolay aşınmaz, yırtılmaz, delinmez, tüy toplanmaz. İnsan sağlığına zararı olmayan bu malzeme, doğrudan ciltle temas etse bile alerjik reaksiyona sebep olmaz. Kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Hellove Keçe 10’lu 1 paket A4 karışık renkli keçe yorum sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu pakedi Trendyol'dan satın alabilirsiniz.