Helly Hansen Hh Erkek Siyah Mount Polar Fleece (Hha.990)

859 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: M
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
20 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
862,50 TL
20 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
975 TL920 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
977,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Helly Hansen Hh Erkek Siyah Mount Polar Fleece (Hha.990)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GEX Satıcı Ünvanı: GEX MAĞAZACILIK VE İNTERNET HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0394119351900001 Vergi Kimlik Numarası: 3941193519
    Bu ürün GEX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polar
  • Model Yarım Fermuar
  • Kapama Şekli Fermuarlı
  • Kalıp Slim
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Kullanım Alanı Günlük
  • Renk Altın
  • Cep Tipi Cepsiz
  • Boy / Ölçü Orta
  • Boy Standart
  • Yaka Tipi Fermuarlı Yaka
  • Kol Tipi Uzun Kol
  • Ortam Casual/Günlük
  • Paket İçeriği Tekli

Yıkama Talimatları

  • type 1
Geri Bildirim Ver

Helly Hansen Hha.990 Erkek Siyah Mount Polar Fleece

Polar, soğuk mevsimlerde şıklığınızı tamamlarken bedeninizi ideal ısıda tutmaya yardımcı ürünlerin başında gelir. Helly Hansen erkek siyah Mount Fleece polar, yumuşak ve esnek tasarımıyla hareketleri kolaylaştırırken sıcak ve konforlu günler geçirmenize destek olur. Yarım fermuarlı kazak formunda tasarlanan giysi, günlük kombinlerden doğa faaliyetlerine kadar rahatlıkla kullanılabilir. Bedeni saran üst, şıklığıyla genç ve güçlü tarzınızı tamamlayabilir. Özellikle doğayla iç içe vakit geçirmekten keyif alanlar, bu ürün ile hareketlerini kısıtlamadan konforlu ve güvende olabilir. Hafif polartec kumaştan üretilen üst, kat kat giyinmeye gerek kalmadan düşük sıcaklıklarda vücut ısısını korur.

  • Siyah ve grinin uyumundan meydana gelir.
  • Üretiminde yüzde 100 polyester polartec kumaş kullanılmıştır.
  • Beden ısısını uzun süre tutan üst, yüzde 1 oranında su tutsa da kısa zamanda kurur.

Helly Hansen Hh Erkek Siyah Mount Polar Sıcak Tutar mı?

Helly Hansen Hh Erkek Siyah Mount Polar Sıcak Tutar mı?

Helly Hansen erkek siyah Mount Fleece polar, şık tasarımıyla her tarza ve beğeniye hitap eder. Bu ürünün, kullanım amacı öncelikli olarak çok düşük sıcaklıklarda bile rahat hareket ederken vücut ısısını korumaktır. Helly Hansen polar üst, yüzde 100 polyester materyalden imal edilir. Polartec kumaş, giysinin son derece hafif olmasını sağlarken uzun süre vücut ısısını koruyabilir. Bu ürün, dışarıda vakit geçirirken sizi son derece sıcak ve konforlu tutar. Hakim yakalı oluşu, boynunuzun soğuk esintilerden ve yağışlardan korunmasını sağlar. Bedeni tamamen saran esnek kumaş, kas ve eklemler üzerinde baskı hissi oluşturmadan soğuk hava geçişini engeller. Beden ısınızı her koşulda dengede tutarak kat kat giyinme ihtiyacının önüne geçer. Nefes alan kumaş dokusu, soğuğu engellerken ani hava değişikliklerinde terlemeye de engel olur.

Helly Hansen Hh Erkek Siyah Mount Poların Kalıbı Rahat mı?

Helly Hansen Hh Erkek Siyah Mount Poların Kalıbı Rahat mı?

Helly Hansen erkek siyah Mount Fleece polar, rahat kesimiyle konforunuzdan ve güvenliğinizden ödün vermemenizi sağlar. Bedeni sıkmadan saran kumaş tasarımı, zorlu hava koşullarında bile dilediğiniz aktiviteyi yapabilmenizi sağlar. Kas ve eklem hareketlerini kolaylaştıran esnek polartec kumaş; koşu, yürüyüş, tırmanış ve kamp gibi doğa sporlarında en yüksek performansı gösterebilmeniz için geliştirilmiştir. Nefes alan kumaş, bedeni esnek bir şekilde sararken hava ve sıcaklık değişikliklerine karşı temkinli olmanıza yardım eder. Bu sayede özellikle doğa faaliyetleri sırasında üşüme veya terleme gibi durumlardan endişe duymadan özgürce hareket edebilirsiniz. Bunun yanında yüksek yüzey direncine sahip kumaş, doğa sporlarında yırtılma ve delinmeye karşı oldukça dayanıklıdır. Termal bir katman olarak değerlendirilen üst, yüzde 1 oranında su tutar. Yağmur ve kar ile ıslanmanıza engel olan polar, kısa sürede kurur.

Helly Hansen Hh Erkek Siyah Mount Polar Nasıl Temizlenmeli?

Helly Hansen Hh Erkek Siyah Mount Polar Nasıl Temizlenmeli?

Helly Hansen erkek siyah Mount Fleece polar, doğru yıkama talimatlarına uyulduğunda uzun yıllar boyunca termal özelliğini ve şıklığını korur. Mount Fleece polar üstün, elde veya çamaşır makinesinde düşük devirde yıkanması önerilir. Yıkama sıcaklığının en fazla 40 derece olması gerekir. Ağartıcı ürünler kullanılmadan yıkanması önerilen ürün, leke ve kokulardan kolayca arınabilir. Bu giysinin yüzey direncini ve termal özelliğini koruması için tambur kurutucuya atılmaması gerekir. Helly Hansen erkek siyah Mount Fleece polar, kuru temizlemeye uygun değildir. Ütüleme yapılmaması gerekmediğinden hava alan bir yerde serilerek veya asılarak kurutulması önerilir. Helly Hansen üst, bu sayede uzun yıllar boyunca çok düşük sıcaklıklarda yüksek performans göstermeye devam edebilir. Yıkama talimatları, kumaş kalitesinin yanında yarım fermuar eklentisinin de sağlamlığını korumasına yardımcı olur. Daha detaylı bilgi için Helly Hansen erkek siyah Mount Fleece polar yorumlarını inceleyerek bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.