Genel Markalar Blok Flüt (kutulu) - Pembe Blok Flüt

69 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
161,64 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Blok Flüt (kutulu) - Pembe Blok Flüt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Atlantik Satıcı Ünvanı: AHMET EFE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1630125057000000 Vergi Kimlik Numarası: 3240509143
    Bu ürün Atlantik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün detay
  • Ses kalitesi ve doğruluğu mükemmeldir 3 ayrı parça ile kolayca temizlenebilir yeni başlayanlar için idealdir.
Geri Bildirim Ver

Helvacıoğlu Blok Flüt

Flüt, ilkokul çağındaki birçok insanın ilk müzik aletidir. Ürünün gövde kısmında yedi adet üstte ve bir adet altta olmak üzere sekiz adet delik bulunur. Yer alan bu delikler blok flüt notaları için ayrılmıştır. Bir nefesli çalgı parçası olan flüt, gizemli bir ses yapısına sahiptir. Çocukların severek üflemeli çalgılar çalmaya meyilli olduğu bu çalgı türü, her çocuğun ilk müzik aleti olarak tarihe geçmiştir. Öte yandan, okul flütlerinin kullanımı kolaydır ve müzisyenlerin kulaklarının gençken gelişmesi muhtemeldir. İlkokul, çocukların eğilimlerinin farkına varmaları için çok önemli bir dönemdir. Bu noktada da flüt çocukların yeteneklerini ortaya çıkarabilecekleri benzersiz bir araçtır. Helvacıoğlu blok flüt benzersiz tasarımı ve farklı sesi ile sizlere benzersiz bir deneyim yaşatabilir.

 
  • Dikkat çekici renk
  • Dayanıklı malzemeden üretim
  • Kolay temizlik imkanı

Her Beğeniye Göre Helvacıoğlu Blok Flüt

Her Beğeniye Göre Helvacıoğlu Blok Flüt

Çok hoş bir tını üreten çalgılardan biri olan flüt, öğretim amaçlı tercih edilebilir. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin tercih edebileceği gibi aynı zamanda farklı yaş gruplarına da hitap etmektedir. Kullanımı kolay ve pratik olan bu müzik aleti herkes tarafından kullanılabilir. Flüt, öğrenildikten sonra profesyonelce çalınabilen ve kolaylıkla taşınabilen bir müzik aletidir. Helvacıoğlu koyu pembe flüt 3 ana parçadan meydana gelir. Bu parçalar baş, gövde ve kuyruktan oluşur. Belirli bir kullanımın ardından flütünüzü temizleyebilirsiniz. Bu parçalar istendiği zaman birbirinden ayrılır, ürün bu şekilde kolaylıkla temizlenebilir.

 

Müzik Keyfi Sunan Helvacıoğlu Blok Flüt

Müzik Keyfi Sunan Helvacıoğlu Blok Flüt

Helvacıoğlu blok flüt pembe rengi ile beğeni kazanmaktadır. Helvacıoğlu flüt hem görünüm hem de ses olarak farklı olan ve profesyonel kullanıcıların ilgisini çekebilecek bir üründür. Sekiz delikli blok flüt nefesli çalgılardan biridir. Her yaştan insanın çalmasını sağlayan uygun bir enstrümandır. Dik tutularak ve hızlıca hava verilerek çalınabilir. Helvacıoğlu blok flüt ile flüt çalmayı basit bir şekilde öğrenebilirsiniz. Ürün ile yeterince pratik yapmanız profesyonel olmanızı sağlayacaktır. Parmaklarınızın hareketi ve nefesinizin gücü ile meydana getireceğiniz hoş melodiler dinleyicilerinizi büyüleyebilir.

 

Her Bütçeye Uygun Helvacıoğlu Blok Flüt Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Helvacıoğlu Blok Flüt Fiyatı

Belirli bir süre harcanacak zaman ve çaba ile blok flütünüzü profesyonel olarak başarılı bir şekilde çalabilirsiniz. Dikkatli kullanımınız ile uzun yıllar bu enstrümanın keyfini çıkarabilirsiniz. Markanın sunduğu kalite ile benzersiz bir flüte sahip olabilirsiniz. Helvacıoğlu markalı blok flüt ile her zaman yeteneğinizi gösterebilmeniz mümkün olacak. Helvacıoğlu blok flüt yorumları ve incelemeleri de ürünün kalitesini doğrulamaktadır. Bu yorumlar ışığında ürünü daha önce kullanmış kişilerin tecrübelerinden de faydalanabilirsiniz. Helvacıoğlu markasının uygun fiyatlı ve kaliteli flütlerini kısa sürede temin edebilirsiniz. Trendyol ile güvenli alışverişin keyfini çıkarın!