Henchell Elde Bulaşık Yıkama Deterjanı-ultra 5kg

307,76 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Henchell Elde Bulaşık Yıkama Deterjanı-ultra 5kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tidaş Kimya Satıcı Ünvanı: TİDAŞ KİMYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844085507100001 Vergi Kimlik Numarası: 8440855071
    Bu ürün Tidaş Kimya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HENCHELL ELDE BULAŞIK YIKAMA DETERJANI-ULTRA 5KG EN AĞIR YAĞLI VE KİRLİ BULAŞIKLARDA YÜKSEK HİJYEN SAĞLAYAN VE HER TÜRLÜ SU SICAKLIĞINDA VE SERTLİĞİNDE ETKİLİ TEMİZLİK SAĞLAYAN BULAŞIK YIKAMA MADDESİDİR. YIKANABİLİR TÜM MUTFAK EKİPMAN, TEZGAH VE BULAŞIKLARDA KULLANIMA UYGUN ÖZEL OLARAK FORMÜLE EDİLMİŞ BİR ÜRÜNDÜR. BOL KÖPÜREN VE KÖTÜ KOKU BIRAKMAYAN YAPISI VARDIR. İÇERDİĞİ KALİTE VE YÜKSEK AKTİF MADDELER SAYESİNDE AZ KULLANIMDA DAHİ DAHA FAZLA BULAŞIK YIKANIR.
Geri Bildirim Ver