5
Aşılı Meyve Fidanları kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Hepsibahçemden Limon Ağacı Fidanı Saksılı Bodur Yediveren Mayer(İLK FOTOGRAF EN İYİ FORMUDUR, FİDAN YAS ALDİKCA)

399,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  399,90 TL
%7 indirim
3 x  371,91 TL
1.115,72 TL
%10 indirim
4 x  359,91 TL
1.439,64 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
350 TL'ye %12 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,48 TL

Ürün Bilgileri

Hepsibahçemden Limon Ağacı Fidanı Saksılı Bodur Yediveren Mayer(İLK FOTOGRAF EN İYİ FORMUDUR, FİDAN YAS ALDİKCA)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Bahçen Satıcı Ünvanı: MUSA BORUCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1800713783
    Bu ürün E Bahçen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mis Kokulu Büyük Saksılı Mayer Limon Ağacı Fidanı Mayer limon, portakal ve limon melezi olarak bilinir. Çiçekleri oldukça güzel kokmaktadır. Evde saksıda yetiştirmeye en uygun limon türüdür. İki yaşından itibaren meyve vermeye başlar. Bol meyve veren bir narenciye çeşididir. Mayer limon meyveleri uzun süre bitki üzerinde durabilir. Mayıs ayından sonra çiçeklenmeye başlar. Eylül ayında meyveleri olgunlaşır Mayer limon fidanımız 2 yaşındadır. Ortalama yüksekliği 120-150 cm dir. BAKIM Mayer limon fidanlarınızı ılıman bölgeler de bahçenizde yetiştirebileceğiniz gibi soğuk bölgelerde eviniz yada ofisiniz de cam kenarlarında saksıda rahatlıkla yetiştirebilirsiniz. Mayer limon fidanlarımız mayıs ayından itibaren çiçek açmaya başlar. Çiçeklenme zamanı fosfor içerikli organik gübre verebilirsiniz. Çeşitli gübrelerimizi sitemizde bulabilirsiniz. Ekim-Kasım aylarında meyve hasadı yapıldıktan sonra daha gür dallar oluşması için taç budaması yapılır. Meyve tutumundan sonra azot ve potasyumlu organik gübreler vermeniz tavsiye olunur. Bolca hava ve güneş olan yerlerde bulundurmanız fidanınızın sağlıklı kalması için gereklidir Bulunduğu ortama ve mevsime göre 4-5 gün içinde sulanır. Saksıda ortalama 1 litre su dökmeniz yeterlidir. Daldan bir sprey yardımı ile yağmurlama su vermeniz fidanınızı daha neşeli yapacaktır. Haftada bir yapmanız uygundur. BODUR YETİŞTİRME Mayer limon fidanlarımız bodurlaştırılmak amacıyla taç budaması yapılmıştır Sizde bodur bir limon ağacınızın olması için meyve döneminden sonra üst dallarını budayabilirsiniz. Bu şekilde görünümüyle de sizi hayran bırakacak tam bodur bir ağaç elde edebilirsinz. Budama konusunda ihtiyaç duyacağınız kalitesiyle ön planda olan budama makaslarımıza sitemizden ulaşabilirsiniz. Mayer limon ağacını sevdiklerinize hediye edebilir, evinizde, ofisinizde ve bahçenizde tazecik meyveleri dalından yemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Meyve Fidanı
Geri Bildirim Ver

Hepsibahçemden Limon Ağacı Fidanı

Mis kokusu ile ferahlık veren limon, hem bahçelerde hem evlerde ve ofislerde kullanılır. Çiçekli ve meyveli yapısı ile göze hitap eden Hepsibahçemden limon ağacı fidanı saksılı bodur, herkes tarafından kısa süre içerisinde rahatlıkla yetiştirilebilir. Mayer yediveren bodur limon ağacıi her yıl belirli dönemlerde lezzetli meyveler sunar. Yüksek verime sahip bu fidanla dalından limon toplamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

 
  • Lezzetli bir aromaya sahiptir.
  • Fide üzerinde meyvesi ile teslim edilir.
  • Ortalama yüksekliği 120- 150 santimetredir.

Hepsibahçemden Limon Ağacı Fidanı Nerelerde Yetiştirilir?

Hepsibahçemden Limon Ağacı Fidanı Nerelerde Yetiştirilir?

Hepsibahçemden limon ağacı fidanı saksılı bodur, ev ve ofis gibi yerlerin uygun bir bölümünde hızlı ve sorunsuz bir şekilde büyümeye devam eder. Hem ev koşullarında yetişmeye uygun olması hem göze çarpan görüntüsü ile bu alanlarda sıklıkla tercih edilir. Söz konusu ağaç, limon ve portakal melezi bir türe sahiptir. Tadı ve görüntüsüyle kullanıcılardan yüksek not almayı başarır. Ürünün meyvelerinin uzun süre bitki üzerinde durabilmesi, bu ağacı oldukça dekoratif kılar. Mayer limon fidanını ılıman bir coğrafyada yaşıyor iseniz bahçenizde yetiştirebilirsiniz. Soğuk iklime sahip coğrafyalarda ise evinizde ya da ofisinizde cam kenarına yerleştirerek limon fidanınızı yetiştirmeniz mümkün. Mayer limon fidanlarında ağacın gelişimini hızlandırmak amacıyla taç budaması yapılır. Bu budama işlemi için nitelikli ve kaliteli bir budama makası edinmeniz önerilir. Bodur bir limon ağacını yetiştirirken siz de meyve döneminden sonra üst dallarında budama işlemi yapabilirsiniz.

 

Hepsibahçemden Limon Ağacı Fidanının Bakımı Nasıl Yapılır?

Hepsibahçemden Limon Ağacı Fidanının Bakımı Nasıl Yapılır?

Saksılı meyveli mayer yediveren bodur limon ağacı fidanının bakımı son derece pratiktir. Fidan, mayıs ayından sonra çiçeklenmeye başlar. Eylül ayında ise meyveleri olgunlaşır. Çiçeklenmeye başladığı andan itibaren fosfor içerikli gübreler ile fidanınızın gelişimini destekleyebilirsiniz. Meyvelerin oluştuğu eylül ayından itibaren ise azot ve potasyum içerikli organik gübreler kullanmanız tavsiye edilir. Limon ağacının size gönderildiği gibi sağlıklı kalması ve büyümesi için ilgili fidanı bolca havalanan ve güneşli ortamlarda bulundurmanız önerilir. Bunların haricinde sulama konusunda da özenli davranmanız fidanın büyümesi açısından oldukça önemlidir. Çevre şartlarına göre 4-5 günde bir sulama yapmanız yeterlidir. İç mekandaki fidanı ise on günde bir sulamanız önerilir. Hepsibahçemden limon ağacı fidanı saksılı bodura haftada bir dallarına yağmurlama yöntemi ile su verebilir, gelişimini destekleyebilirsiniz.

 

Hepsibahçemden Limon Ağacı Fidanının Yorumları Nasıldır?

Hepsibahçemden Limon Ağacı Fidanının Yorumları Nasıldır?

Hepsibahçemden limon ağacı fidanı saksılı bodur yorumlarında kullanıcıların üründen duyduğu memnuniyeti görmek mümkündür. Üzerinde meyvesi ile gönderilen bu fidan, ferahlatan kokusu ve iç açıcı görünümüyle rağbet görür. Bu meyveler ilk günkü görünümlerini uzun süre muhafaza etmeyi başarır. Bahçeye ve saksıya dikilmeye hazır olarak gönderilen Hepsibahçemden limon ağacı fidanı saksılı bodur bakımı sırasında konfor sağlar. Böylece fazla efor sarf etmenize gerek kalmadan dikim işlemi tamamlanır. Limon ağacı fidanı, evlerinin havasını değiştirmek ya da sevdiklerini zarif bir hediye ile sevindirmek isteyenlerin tercihi olur. Bu ürünü ister kendiniz ister sevdikleriniz için gönül rahatlığıyla tercih etmeniz mümkündür. Arzu ederseniz Hepsibahçemden limon ağacı fidanı yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilir, ürünü daha önce deneyen kullanıcıların görüşlerini öğrenebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol’un avantajlı Hepsibahçemden limon ağacı fiyatı ile satın alabilirsiniz.