Herba Max Köpekler Için Doğal Pire Tasması 38 Cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Herba Max Köpekler Için Doğal Pire Tasması 38 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Herba max köpek tasması
  • Köpeklerde pire ve kene ile etkin mücadele etmek için kullanılacak kene ve pire tasmasıdır.Zehirli değildir ve hayvanlar için tehlike içermemektedir.Naturel bitki yağlarından üretilmiştir.Hayvanların kürkleri ile temas etmelidir.Hoş bir kokusu vardır.Su ile temastan etkisini kaybetmez.Tasma uzunluğu 38 cm olup boyun çevresi 20 ile 33 cm olan köpeklere uygundur.Tasmanız, paketi açıldıktan sonra 3 ay etkinliğini korur.Tasma renkleri farklılık gösterebilir. PİN'S PATİS PETSHOP GÜVENCESİ İLE
Geri Bildirim Ver