Herevin Yeşil Hayvanlar Desenli Kumbara 161495-002

55,64 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Herevin Yeşil Hayvanlar Desenli Kumbara 161495-002

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: karpuuz Satıcı Ünvanı: MUHAMMET FARUK DEMİROL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2890344259
    Bu ürün karpuuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuklara tasarruf etme alışkanlığı edindirmek için hayvanlar alemi desenli kumbara. Solmazer tarafından Türkiye'de üretilmiştir. Ölçüler: 7,5 x 7,5 x 12 cm Herevin tarafından Türkiye'de üretilmiştir. Tüketici sağlığını en ön planda tutan Herevin, en kaliteli ve sadece gıda ile temasa uygun uluslararası sertifikalara sahip ham madde ve malzeme kullanmaktadır.
Geri Bildirim Ver

Herevin Yeşil Hayvanlar Desenli Kumbara

İçine kağıt ya da bozuk para atarak birikim yapmak amacıyla kumbara üreten Herevin markası, hayvan deseni ile çocukların ilgisini çekmeyi başarır. Çocuklar ufak miktarlı paraların, kumbarada birikerek büyük bir birikim haline geldiğini öğrenir. Herevin yeşil hayvanlar desenli kumbara, kullanımı son derece pratik bir üründür Üzerinde yer alan para atma deliği sayesinde kumbarayı açmanıza gerek kalmadan birikim yapabilirsiniz. Her istenildiği zaman açılmayan yapısı sayesinde istediğinizde içerisinden para alamazsınız. Bu da birikimin azalmamasına, buna bağlı olarak da sürekli artmasına sebep olur. Herevin yeşil hayvanlar desenli kumbara kullananlar genel olarak renklerinin canlı, boyunun ideal ve çocuk odaları için sevimli bir dekorasyon tamamlayıcısı olduğunu belirtir. Siz de ürünü kendiniz ya da çocuklarınız için satın alabilirsiniz.

  • Sevimli tasarım
  • İdeal boyut
  • Kaliteli materyal

Herevin Yeşil Hayvanlar Desenli Kumbara Özellikleri

Herevin Yeşil Hayvanlar Desenli Kumbara Özellikleri

Düzenli olarak az miktarda parayı kumbaraya atarak uzun sürede yüklü miktarda para biriktirebilirsiniz. Bu sayede bütçenize destek sağlarsınız. Ürün, renk tonu sayesinde hem kız hem de erkek çocukların tercihleri arasındadır. Çocuklara erken yaşlarda kumbarada para biriktirmeyi öğretmek, gelecek yaşlarda daha tutumlu olmalarını sağlar. Çocuklara küçük yaşlarda sorumluluk duygusu verebilmek adına tercih edilen Herevin kumbara, 12 cm yüksekliğe sahiptir. Ürünün genişliği ise 7,5 cm şeklindedir. Bu sayede pratik kullanımı ile her yere kolayca taşınabilir. Silindir şeklinde oluşu sayesinde daha fazla para biriktirmenize yardımcı olur. Kişilerin sağlığını ön planda tutan bu ürün zararlı kimyasal maddeler içermez. Bu sayede güvenle kullanılır. Kaliteli plastikten üretilir. Bu nedenle düştüğünde ses çıkarıp rahatsızlık vermez. Ayrıca kırılıp etraftakilere zarar verme gibi durumlarla da karşı karşıya kalmazsınız.

Kaliteli ve Dikkat Çekici Herevin Kumbara

Kaliteli ve Dikkat Çekici Herevin Kumbara

Farklı yaş gruplarına hitap eden Herevin yeşil hayvanlar desenli kumbara 161495-002 HRV161495-002 modeli özellikle çocuklar tarafından fazlasıyla sevilir. Çocukların ufak yaşlarda birikim yapması, yaşamları boyunca tasarruflu ve planlı olmalarına ön ayak olur. Herevin markasının ürettiği kumbara, son derece kaliteli malzeme yapısına sahiptir. Bu sayede uzun süre deforme olmadan kullanılabilir. Sevdiğiniz kişilere hediye etmek için de bu ürünü satın alabilirsiniz. Çocuklar tarafından ilgi gören hayvan figürleri barındırmasından dolayı bu ürünle para biriktirmek son derece eğlenceli bir hale gelir. Şık ve sevimli tasarımı sayesinde çocuk odası dekorasyonuna katkı sağlar. Ayrıca canlı renkleri ile çocuk odalarına ayrı bir hava katabilirsiniz. Ürünü doldurduktan sonra müsait bir yerden kesip açmanız gerekir. Ardından da açılmış ürünü çöpe atıp yenisini almalısınız. Dilerseniz birkaç tane kumbara doldurup toplu birikim de yapabilirsiniz.

Herevin Yeşil Hayvanlar Desenli Kumbara Fiyatları

Herevin Yeşil Hayvanlar Desenli Kumbara Fiyatları

Herevin yeşil hayvanlar desenli kumbara fiyatları tasarruf etmek isteyenlerin ilgisini çeker. Ürünün fiyatları, sahip olduğu özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Rakamlar ise farklı bütçelere hitap eder. Herevin markalı kumbara para biriktirme konusunda zorlanan ya da çocuklara para biriktirmeyi öğretmek isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilir. Renklerinin canlı ve deseninin sevimli oluşu çocukların beğenisini toplar. Ayrıca çocukları para biriktirme konusunda teşvik eder. Çocuklarınıza istedikleri zaman açılmayan bir kumbara alarak para biriktirmelerini sağlayabilirsiniz. Dolduktan sonra kumbarayı beraber açıp paraları çıkarıp birlikte sayabilirsiniz. Kumbaradaki paraları saymak çocukların sayısal zekasını geliştirir. Böylece özgüvenleri artar. Çocuklar kumbaralarını odalarında saklarken dekorasyonlarına da farklı bir ambiyans katmış olurlar. Herevin yeşil hayvanlar desenli kumbara yorumları ve özelliklerini Trendyol aracılığıyla inceleyebilirsiniz. Bu ürünle para biriktirip tasarruflu olmayı keyifli hale getirebilirsiniz.