Hershey's Kisses Çikolata 306 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hershey's Kisses Çikolata 306 gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Hershey's Kisses Milk Chocolate 306 Gr.Sütlü çıkolatalı damla şeklindeki paketiyle orginal formul çikolata..Gluten Free.. . Made in USA ÜCRETSİZ KARGO
Geri Bildirim Ver

Hershey's Kisses Çikolata 306 gr

Çikolata, her yaştan insanın tükettiği bir besindir. Tüketim oranına göre vücuda olan katkıları da bilinir. Çikolatanın bilinen en önemli faydası, mutluluk duygusunun vücutta artmasını sağlayan bir hormonu harekete geçirmesidir. Endorfin hormonunun salgılanmasını artıran çikolata, beyin tarafından bir ödül yerine konularak yiyen kişinin kendini iyi hissetmesini sağlar. Hershey’s tarafından üretilen bu atıştırmalıklar ise birçok müşteri tarafından tercih edilir. Hem lezzeti hem de şık görüntüsüyle çokça beğenilir. Hershey’s kisses, tek tek alüminyum folyolara sarılmış bir şekilde müşterilere sunulur. Kullanımı kolay ve lezzetli olan bu paketi ister kendiniz isterseniz de sevdikleriniz için satın alabilirsiniz. İdeal bir hediye olabileceği gibi evinizde ikramlık olarak da kullanabilirsiniz. Siz de bu paketi satın alarak dilediğiniz gibi tüketebilir, lezzetin keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Damla şeklinde tasarım
  • Bağımsız paketleme
  • Yoğun süt tadı

Lezzetli Hershey’s Kisses Çikolatanın Özellikleri

Lezzetli Hershey’s Kisses Çikolatanın Özellikleri

Kisses çikolata, içinde bulunan maddeler sayesinde yiyen kişiye pek çok yarar sağlar. Bu yararlardan bir tanesi içerdiği kafein sayesinde yorgunluk seviyesini azaltıp enerji vermesidir. Ancak mide ve bağırsak rahatsızlıkları yaşayan müşterilerin fazla tüketmemesi önerilir. Bu kısıtlamanın başlıca nedenleri arasında kafein içermesi ve asidik bir yapıya sahip olması vardır. Reflü ve ülser gibi problemlere yol açabilir. Beraberinde tüketilen yeşil çay ile güçlü bir antioksidan görevi gördüğü bilinir. Antioksidan besinler, vücudun direncinin artırılmasında önemli bir rol oynar. Kan akışını sıklaştırdığı ve düzene soktuğu için kişinin görüşünde de olumlu etkiler yaşanır. Endorfin hormonu aracılığıyla sağladığı rahatlık hissi ile sinir sistemini olumlu yönde etkiler. Gündelik hayatın stresini büyük ölçüde azaltır ve son olarak da içerdiği sağlıklı yağlar sayesinde cilt sağlığını olumlu yönde etkiler.

Her Damak Tadına Uyan Kisses Çikolata

Her Damak Tadına Uyan Kisses Çikolata

Hershey’s Kisses çikolata 306 gr olacak şekilde paketlenir. Ancak büyük paketin içinde her biri birbirinden bağımsız olan ambalajlar, altı düz olan damlalar şeklinde çikolatalar bulunur. Damlaların saklanmasında, çoğu besinin saklanmasında kullanılan alüminyum folyo tercih edilir. Bağımsız paketleme tercihinin altında yatan neden ise çikolataların kokuyu kısa sürede emebilen besinler olmasıdır. Böylece kokuyu emdikten sonra tüketildiğinde, emdiği kokunun tadını vermesinden kaçınılır. Çikolata parçalarına Kisses adının verilmesi şık tasarımı ve göz alıcı ambalajından gelir. Damlanın uç kısmının ağza doğru götürüldüğünde, dudakların çikolatayı sararken aldıkları şeklin öpücüğe benzemesi nedeniyle Kisses adı tercih edilir. Potasyum bakımından zengin bir besin olması, hücre içinde bulunan sıvının dengesini ve devamlılığını sağlar. Ayrıca hipertansiyon, kalp ve damar hastalıklar, kas kasılmaları gibi rahatsızlıkların önlenmesi ve düzenlenmesinde etkili bir besindir.

Uygun Hershey’s Kisses Çikolata 306 gr Fiyatı ve Yorumları

Uygun Hershey’s Kisses Çikolata 306 Gr Fiyatı ve Yorumları

Hershey’s Kisses çikolata 306 gr fiyatları, ürünün yapımı sırasında geçtiği aşamalar, paket tasarımı, satın alınacak miktar gibi kıstaslar göz önünde bulundurularak belirlenir. Herkese hitap eden bu ürün ile siz de yeni tatlara yelken açabilirsiniz. Doğum günü pastalarınızı süslemek veya kahvenizin yanında ikram etmek gibi birbirinden farklı amaçlarla kullanabileceğiniz çikolata parçaları, sahip oldukları ikonik damla şekilleri ile estetik bir görüntü sergiler. 100 gramında 528 kalori olan bu ürün gluten içermemesi sayesinde çölyak hastaları tarafından veya gluten hassasiyetine neden olan sindirim sistemi rahatsızlıklarından muzdarip müşteriler tarafından güvenle tüketilebilir. Tüm bunlara ek olarak lezzetli tadıyla birçok müşterinin tercihidir. Siz de bütçenize uygun olan ürünlere göz atmak ve daha önce bu ürünü satın alan müşterilerin deneyimlerini incelemek için Trendyol’dan yararlanabilirsiniz. Beğendiğiniz bu çikolatayı hemen satın alabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Hershey’s Kisses çikolata 306 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.