Hesaplı Market Şarjlı Şık Kitap Okuma Masa Ve Gece Lambası Desk Lamp 3 Kademeli Doğal Led Işık - Antrasit

219,12 TL
Beden:
10x15
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hesaplı Market Şarjlı Şık Kitap Okuma Masa Ve Gece Lambası Desk Lamp 3 Kademeli Doğal Led Işık - Antrasit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hesaplı Market Satıcı Ünvanı: YAKUP SEFİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3083250553400019 Vergi Kimlik Numarası: 7580037223
    Bu ürün Hesaplı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Şarjlı Şık Kitap Okuma Masa ve Gece Lambası Desk Lamp 3 Kademeli Doğal Led Işık Geceleri baş ucunuzdan ayırmayacağınız harika bir üründür. Dilerseniz sadece kitap okuma ışığı, dilerseniz gece lambası olarak kullanabilirsiniz. Lambanız artık heryerde yanınızda. İster arabanızda kitap okumak, ister çalışma masanızda kullanmak için ideal. Esnekliği sayesinde heryerde kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize hediye edebileceğiniz eşsiz bir üründür. Dekoratif olarak kulannabileceğiniz bir üründür. Farklı tonlarda kendi kendine renk değiştirmektedir. Ürün özellikleri: * Renk değiştirmektedir. * Şarj ile çalışmaktadır. * Esnek yapısı sayesinde dilediğiniz yöne eğilip bükülebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver