lissehome Bordür Fon Perde Gri Soft

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 80 x 280
80 x 280
80 x 260
80 x 270
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

lissehome Bordür Fon Perde Gri Soft

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lisse Home Satıcı Ünvanı: UZN TEKSTİL MİMARLIK TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0901054871800001 Vergi Kimlik Numarası: 9010548718
    Bu ürün Lisse Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bordür Soft Fon Perde Gri 1 Adet Fiyatıdır. Çift İçin 2 Adet Seçmeniz Gerekir. Soft Kumaştır. Resimdeki Şekilde 1/3 Sık Pileli Dikimdir. Korniş Düğmeleri Hazır Halde Gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Parça Sayısı 1
  • Takma Şekli Kornişli
  • Özellik Yıkanabilir
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Hesaplıperde Bordür Fon Perde Gri Soft

Ev dekorasyonunun olmazsa olmazı olan perdeler, odalara göz alıcı bir şıklık katar. Hesaplıperde bordür fon perde gri soft hem rengi hem de modeli ile odalara rahatlıkla uyum sağlar. Üç farklı boyutta satışa sunulur. Ürünün rahatlıkla takılabilmesi için kornişler yanında gönderilir. Pileli dikimi ile hoş bir görüntü oluşturur. Hem salonlara hem de yatak odalarına şıklık katar. Her yere uyum sağlayan gri renkteki ürün, kolaylıkla yıkanabilen bir yapıdadır. Hijyenik bir kullanım sağlama özelliği sayesinde sıklıkla tercih edilir. Polyester kumaştan üretilir. Çift geçişli gri rengi sayesinde evlerin göze çarpan detaylarından biridir. Yumuşak dokunuşlu, soft yapılı bir perdedir. Şık ve estetik yapısı ile oldukça sevilen bir üründür.

  • Şık pileli dikim
  • Göz alıcı gri geçişli renk
  • Rahatlıkla yıkanabilen yumuşak kumaş

Yumuşak Kumaşlı Hesaplıperde Bordür Fon Gri Perde

Yumuşak Kumaşlı Hesaplıperde Bordür Fon Gri Perde

Şık bir perde, evlerin tamamlayıcı unsurlarındandır. Her odaya kolayca uyum sağlayan gri fon perde ile bu şıklık tamamlanır. Gri rengi ve geçişleri ile ortamda göz alıcı bir görünüm sağlar. Yıkanabilir yapısı sayesinde hijyenik bir kullanım avantajı sunar. Şıklık ve hijyeni bir arada sunan ürün, kaliteli ve kullanışlı bir yapıya sahiptir. Farklı boyut seçenekleri ile her ihtiyaca hitap eder. Pileli dikim ile perdelere gölgeli bir şıklık katılır. Bu dikim sayesinde hem göze çarpan hem de odayla uyumlu bir görünüm elde edilir. Yumuşaklığını yıkandıktan sonra dahi korur. Yumuşak yapılı soft fon perde ile evlere estetik bir şıklık katmak oldukça kolaydır. Rengi ve dikimi ile göz alırken yumuşaklığı ile de beğeni toplar. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bu modeli siz de evinizde kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Hesaplıperde Bordür Gri Perde

Uygun Fiyatlı Hesaplıperde Bordür Gri Perde

Ürünlerin fiyatları belirlenirken kullanım özellikleri ve kalite dikkate alınır. Şık ve kullanışlı yapısıyla öne çıkan bu perde, çeşitli fırsatlar ile müşterilere sunulur. Hesaplıperde bordür fon perde gri soft fiyatı, ürün özelliklerine göre belirlenir. Kaliteli özellikleri ile öne çıkan bir perdedir. Gölgeli pileli dikim, ürünün göz alıcı gri rengini ön plana çıkarır. Gri renk geçişleri ile göz yormayan bir görünüm sunar. Kolayca yıkanır ve yıkama sonrası solma yapmaz. Yumuşak yapılı kumaşı da yıkanma esnasında korunur. Uzun süre dayanıklı yapısı sayesinde kalitesinde bir düşüş görülmez. Bu sayede gönül rahatlığıyla temizlenir. Hijyenik ve şık yapısıyla mükemmel bir perdeye sahip olma fırsatı sunar. Bu özellikler, ürünün evin her odası için sıklıkla tercih edilmesinin başlıca sebeplerindendir. Ürün, çeşitli kampanya ve fırsatlarla satışa sunulur.

Şık ve Yumuşak Yapılı Hesaplıperde Bordür Fon Perde

Şık ve Yumuşak Yapılı Hesaplıperde Bordür Fon Perde

Evlerin vazgeçilmezi olan bu perde, müşterilerin her türlü beklentisini karşılar. Hesaplıperde bordür fon perde gri soft yorumları da müşteriler için ön plandadır. Renk geçişleri ve pileli dikimi ile beğeni toplarken yıkanabilir özelliği ile ferah bir kullanım sunar. Yumuşak yapılı polyester kumaşı, ürünün rahatlıkla temizlenmesine olanak sağlar. Hem temiz hem de göz alıcı bir perde, her evin aranan parçalarından biridir. Farklı boyutlardaki pencere önlerine uyum sağlayabilmesi için bu ürün de ideal boyutlarda satışa sunulur. Makineye atılabilen modelde renk geçişleri yıkandıkça solmaz. Yumuşak yapılı kumaş ile hayranlık uyandıran bir dokunuş sunar. Temizlenirken kalitesini koruyan ürün, yıkama konusundaki endişelere son verir. Kalitesini uzun süre koruyabilen bir yapıya sahiptir. Göz alıcı görünüme sahip olan ve kullanım kolaylığı sunan ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilir, çeşitli kampanyalar ile sahip olabilirsiniz.