HG Hijyenik Buzdolabı Temizleyicisi 0.5 L

334 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HG Hijyenik Buzdolabı Temizleyicisi 0.5 L

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sonax Shop Satıcı Ünvanı: AUTON OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0103017371300017 Vergi Kimlik Numarası: 1030173713
    Bu ürün Sonax Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HG temizlik ve koruma teknolojisini kullanan vazgeçemiyor. HG "hijyenik buzdolabı temizleyici", buzdolabınızı hızlı ve hijyenik bir şekilde ve iz bırakmadan temizleyen, hızlı kuruyan hoş kokulu bir sprey temizleyicidir. Kullanım Talimatı: Ön taraftaki sprey ağızlığını çeyrek daire kadar döndürünüz. HG "hijyenik buzdolabı temizleyiciyi" temizlenecek yüzeye uygulayın ve temiz bir şekilde silin, yüzey kuruyana kadar ovun. İnatçı ve sabitleşmiş kirlerde etki göstermesi için birkaç dakika bekleyiniz. Suyla durulamaya gerek yoktur. Yiyeceklerin veya havalandırma bölümlerinin üzerine uygulamayınız. Buzdolabının dışını temizlemek için de kullanılabilir. Kullandıktan sonra sprey ağızlığını yine çeyrek daire kadar döndürünüz (OFF = KAPALI). Dikkat: Şişeyi dik halde naklediniz ve saklayınız. Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Kullanırken eldiven giyiniz. Başka bir ürün veya madde ile karıştırmayınız. Gıda maddelerinden uzak tutunuz. El, yüz, vücut ve gıda maddelerinin temizliğinde kullanmayınız. Ambalaj tamamen boşaltıldıktan sonra geri dönüşüm işlemine gönderiniz. Çocuklardan uzak tutunuz.
Geri Bildirim Ver