Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı 200ml X 2 Adet

145 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
99,99 TL
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
104 TL99,49 TL
Kurumsal Fatura
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı 200ml X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: By Miesposa Satıcı Ünvanı: MİESPOSA DANIŞMANLIK VE ELEKTRONİK HİZMETLER SATIŞ PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621108691300001 Vergi Kimlik Numarası: 6211086913
    Bu ürün By Miesposa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Highgenic fırçalı leke çıkarıcı 200ml x 2 adet

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı ile İnatçı Lekelere Son

Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı 200 ml x 2 Adet özel olarak geliştirilmiş formülasyonu ve fırça başlığı sayesinde oldukça pratik bir üründür. Highgenic fırçalı leke çıkarıcı, giysi, halı, koltuk, tekstil ürünleri ve yaka lekeleri için son derece kolay bir temizlik sağlar. Bu açıdan sos ve parfüm izi gibi lekeleri kolayca temizler. Çamaşırlardaki zor lekeler için makine öncesi çözüm sağlayan bu ürün, özel formülü ve fırça başlığı sayesinde yağ ve yemek lekeleri, çikolata, soslar, dondurma, ketçap, çay, kahve, meyve suyu vb. lekeleri çıkarır. Özel yumuşak bir fırça ile güçlü formülü lekenin üzerine kolayca uygulayabilirsiniz. Her türlü inatçı makyaj lekesini de çıkarmanıza yardımcı olan fırçalı leke çıkarıcı farklı kullanım alanlarına sahiptir. Bundan dolayı Highgenic fırçalı leke çıkarıcı nasıl kullanılır sorusunun birden çok cevabı vardır.

  • İnatçı Lekelere Karşı
  • Pratik Çözüm
  • Kolay Temizlik

Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı

Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı

Highgenic fırçalı leke çıkarıcı 200 ml ürününü giysilerde ve çarşaflarda kullanmak için yıkamadan önce, çamaşırlara bulaşan kiri bu fırça başlığı ile iyice ovalamanız gerekir. Etki etmesi için birkaç dakika bekledikten sonra ise giysilerin etiketindeki talimatlara göre yıkayabilirsiniz. Ancak temizleme solüsyonunun kurumasına izin vermemeye dikkat etmeniz önemlidir. Highgenic fırçalı leke çıkarıcı halıda nasıl kullanılır sorusu için ise leke çıkarıcıyı tamamen lekeye uygulamak için fırça başlığını ters hareket ettirmeniz gerekir. Ardından etki etmesi için birkaç dakika beklemelisiniz. Sonrasında temas bölgesini temiz, nemli bir bezle iyice temizlemeden önce temizleme solüsyonunun kurumadığından emin olmalısınız. Eğer inatçı lekeler varsa bu işlemi tekrarlayabilirsiniz. Üstelik bu ürün yeni renk koruma formülü lekeleri temizler ve bu sırada kumaşa zarar vermez veya rengini açmaz.

Pratik Kullanım Sunan Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı

Pratik Kullanım Sunan Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı

Kuru ve yanık lekeler dahil tüm lekeleri çamaşır makinesinde yıkamadan önce fırçalı leke çıkarıcılar ile çıkarabilirsiniz. Ürün, aka ve manşet lekeleri dahil, yağ, makyaj, kan, meyve, sebze ve ketçap gibi birçok lekeye karşı etkilidir. Bu açıdan marka mürekkepten çikolataya, yağ lekesinden makyaj lekesine kadar en zor lekeleri hızla çıkarmak için bu ürünü özel olarak üretmiştir. Özel formülü ile siyah, beyaz ve makyaj lekelerini anında çıkaran bu leke çıkarıcı, her türlü renkli giysiye uygulanarak güvenle kullanılabilir. Pratik, çok yönlü ve kullanımı kolay olan bu ürün, çabuk ortaya çıkan ve çıkarılması çok zor olan lekeler için özel olarak geliştirilmiştir. Bu açıdan ürün, özel fırça ucu ve içeriği sayesinde en inatçı lekeleri bile kalıntı bırakmadan hızla çıkarır ve yok eder.

Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı Özellikleri ve Fiyatları

Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı Özellikleri ve Fiyatları

Highgenic leke çıkarıcı fiyat en ekonomik şekilde satışa sunulmaktadır. Bu açıdan hemen herkes bu ürünü kolaylıkla satın alabilir. Özellikle bebek yetiştirirken en sık karşılaşılan sorunlardan biri, bebeğinizin kıyafetlerinin sürekli kirlenmesidir. Bu nedenle bebeğinizin kıyafetleri için bu leke çıkarıcı ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Dermatolojik onaylı olan bu leke çıkarıcı ürünlerini kullanarak bebekler sağlıklı yıkanmış giysiler giyebilirler. Bebeğinizin kıyafetlerini temizlerken bu ürünleri kullanarak bebeğinizin kıyafetlerinin parlak renginin bozulmasını da önleyebilirsiniz. Ayrıca doğrudan lekenin üzerine bu ürünü sürerek bebeğinizin mama sandalyesi, yürüteç ve kıyafetlerine bulaşan kiri hijyenik olarak temizleyebilirsiniz. Bu ürüne ve Highgenic fırçalı leke çıkarıcı yorumlar ve değerlendirmelerine ulaşmak için ise Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz.