Highgenic Fırın Ocak Mangal Aspiratör Temizleyici 500 ml 1 Adet

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
74,25 TL
125 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
99,95 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Highgenic Fırın Ocak Mangal Aspiratör Temizleyici 500 ml 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JOYWAXKOZMETİK Satıcı Ünvanı: DİLPA DİLAN KOZMETİK TEMİZLİK GIDA İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0297097513600001 Vergi Kimlik Numarası: 2970975136
    Bu ürün JOYWAXKOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HighGenic Fırın, Ocak, Mangal, Aspiratör Temizleyici (KÖPÜK) Güçlü ve geliştirilmiş köpük formülü ile zorlu yağ lekeleri, yanmış ve kurumuş yağ artıklarını temizlemek için kullanılır. Fırın, fırın tepsisi, fırın telleri, mangal ve teli, aspiratör ve aspiratör filtreleri, yanmış tava ve tencere, döküm ocaklarda kullanılır. Kullanma Talimatı: Sprey kapağını ''ON'' konumuna getiriniz. Temizleyeceğiniz yüzeye 5-10 cm uzaktan, yüzey tamamen köpükle kaplanacak şekilde püskürtünüz. Yüzeyin kirliliğine göre 5-10 dk bekletiniz. Fırın Temizliğinde: 1-2 saat bekletiniz. Mangal Temizliğinde: Mangal telini soğutunuz. Üzerindeki yemek artıklarından arındırınız. Köpük temizleyiciyi püskürtünüz ve 5-10 dakika bekleyiniz. Aspiratör ve aspiratör tellerinde 5-10 dk bekletiniz. Yanmış tava, tencere, ocak telleri ve demirlerini 15-30 dk köpük temizleyici ile bekletiniz. Temizleme işleminden sonra, temiz ve ıslak bir bez veya sünger yardımıyla yüzeyi temizleyiciden arındıracak şekilde siliniz. Yüzeyi ılık su ile iyice durulayınız. * Ürünler HighGenic markasının üreticisi olan 1K Kimya tarafından internet sipariş / sevkiyatına uygun olacak şekilde özel olarak üretilmiş, triger sprey başlık ayrı olarak ürüne eklenmiş , harici kapak ve sızdırmazlık uygulaması ile gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver