Highgenic Sirkelim Limonlu & Lavantalı Temizleyici 1000 ml X 2 Li Set

325 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Highgenic Sirkelim Limonlu & Lavantalı Temizleyici 1000 ml X 2 Li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JOYWAXKOZMETİK Satıcı Ünvanı: DİLPA DİLAN KOZMETİK TEMİZLİK GIDA İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0297097513600001 Vergi Kimlik Numarası: 2970975136
    Bu ürün JOYWAXKOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sirkelim Limonlu & Lavantalı Temizleyici 1000 ml X 2 Li Set
Geri Bildirim Ver

Highgenic Sirkelim Limonlu & Lavantalı Temizleyici Sizlerle

Ev, ofis, okul, işyeri, kafe ve restoran gibi alanlarda hijyen sağlıklı bir yaşam için en önemli unsurlardan biridir. Temiz bir yaşam alanı sizi birçok olumsuz faktörden korumakla kalmaz, aynı zamanda konforunuzu ve yaşam kalitenizi de artırır. Ev, ofis gibi evlerin temizliğinde en çok kullanılan ürün Highgenic Sirkelim ürünüdür. Highgenic sirkelim lavantalı sirkeli temizleyici 1000 ml, yaşam alanınızın temiz, hijyenik ve yaşanabilir hale gelmesine önemli ölçüde katkıda bulunur. Bu açıdan ürün en sık kullanılan temizlik maddelerinden biridir. Yüzeyleri veya alanları temizlemek ve dezenfekte etmek için yapılan Highgenic Sirkelim limonlu sirkeli temizleyici 1000 ml neredeyse günlük hayatın bir parçasıdır. Kir, toz ve zararlı mikroorganizmaların giderilmesine yönelik kullanılan bu ürün, eşsiz kokusu ile de dikkat çeker.

  • Eşsiz Koku
  • Organik Yapı
  • Hijyenik ve Ekonomik

Highgenic Sirkelim Temizleyici

Highgenic Sirkelim Temizleyici

Güzel bir kokuya ve parlak bir yüzeye sahip olan Highgenic Sirkelim Limonlu & Lavantalı Temizleyici 1000 ml x 2'li Set CRN 44231S olumlu bir izlenime sahiptir. Sağlık ve refah açısından bakıldığında, pozitif bir çalışma ortamı için temizliğin hijyenik bir ortamda yapılması gerekmektedir. Bir ev veya işyeri temizliğinin en önemli unsurlarından biri yüzey temizliğidir. Geniş mekanlarda yüzey temizliği temizliğin büyük bir kısmını oluşturmaktadır. Highgenic Sirkelim Limonlu & Lavantalı Temizleyici 1000 ml x 2'li Set, her türlü yüzey için özel olarak tasarlanmış bir malzemedir. Bu açıdan yüzeydeki kir, leke ve tozu temizlemek için kullanılır. Highgenic Sirkelim yüzey temizleyici sayesinde etkili ve yorulmadan temizlik sonuçları alınabilir. Genel yüzey temizleyicilerin özel formülasyonu sayesinde yüzey zarar görmez.

Highgenic Sirkelim Temizleyici ile Ekonomik Temizlik

Highgenic Sirkelim Temizleyici ile Ekonomik Temizlik

Highgenic sirkelim içeriği ile farklı yüzeylerde dahi etkilidir. Bu üründen en iyi verimi alabilmek için ürün her zaman talimatlara uygun olarak kullanılmalıdır. Üstelik Highgenic sirkelim içindekiler tamamen doğaldır. Bu ürünü kullanmak için ise kovaya biraz sıcak su hazırlayın ve ürünü içerisine dökün. Bu açıdan kullanım kılavuzunda belirtilen miktarda yüzey temizleyiciyi bu suya dökün. Özellikle Highgenic Sirkelim fiyat skalası oldukça ulaşılabilir olduğu için herkes tarafından kolaylıkla satın alınabilir. Ayrıca bu ürün ile ilgili bilgi almak için Highgenic Sirkelim kullanıcı yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Üstelik Highgenic Sirkelim kullananlar tarafından da beğenilmiştir. Bu yüzden güvenle kullanılabilir.

Highgenic Sirkelim Temizleyici Özellikleri ve Fiyatları

Highgenic Sirkelim Temizleyici Özellikleri ve Fiyatları

Organik lavanta yağı içeriği ile Highgenic markası çatısında üretilen bu ürün, geliştirilen özel sirke formülü ile etkileyici ve doğal bir temizleyici olarak etkin rol oynar. Uzun zamandır bilinen sirke temizliği, yüzeyin günlük olarak temizlenmesine yardımcı olur. Bulaşık makineleri, banyolar, mutfaklar ve seramik yüzeyler dahil olmak üzere çeşitli yerlerde hijyenik temizliği garanti eder. Renklendirici, koruyucu veya petrol türevi içermez. Bu açıdan, derinlemesine hijyen için yüzey temizliğinde bir numaralı yardımcıdır ve evde bakımda önemli bir rol oynar. Lekeleri çıkarmayı kolaylaştıran özel reçetesi ve hoş kokusu etkileyicidir. Formülünde bulunan doğal sirke, silinebilir lekelerin yüzeyini temizlemek için etkili bir elementtir. Bu ürüne ulaşmak için ise Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz. Bu sayede Highgenic Sirkelim yorumlar ve değerlendirmelerine de ulaşabilirsiniz.