Hikıng X9 Gold 2 Yıl Resmi Distribütör Garantili

540 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hikıng X9 Gold 2 Yıl Resmi Distribütör Garantili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Öztel Teknoloji Satıcı Ünvanı: ÖZTEL TEKNOLOJİ VE BİLİŞİM ÜRÜNLERİ TEKSTİL GIDA HEDİYELİK EŞYA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0707030514800016 Vergi Kimlik Numarası: 7070305148
    Bu ürün Öztel Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sesli görüşme ve mesaj gönderme özellikleri bulunan Hiking X9, Bluetooth özelliği sayesinde veri akışını kablosuz yapma özelliği taşır.
  • Hafıza kartlı telefon modeli, 900/1800 MHz frekans aralığına sahiptir.
  • Çift hatlı tuşlu telefonlar arasında yer alan model, 2.0 megapiksel kamerası ile özel anları ölümsüzleştirir.
  • Hiking Bluetooth telefon, GPRS ve WAP kablosuz bağlantı özellikleri sayesinde tüm gün boyunca kesintisiz internet sağlar.
  • 120 gram ağırlığında olan Hiking X9 Gold, 3,9 inç ekran boyutuna sahiptir.
  • Hiking X9 tuşlu telefon içerisinde yer alan müzik çalar özelliği sayesinde MP3 ve MP4 dosyalarını oynatır.
  • Hiking X9 telefon, kişiye özel ayarlanan zil sesi sayesinde kimin aradığını zil sesinden ayırt etmenize yardımcı olur.
  • Hiking X9 hafıza kartı sayesinde telefonda bulunan hafızayı arttırmanız mümkündür.
  • Hiking 2 G telefon, 1499 mAh pil gücüne sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
  • Dahili Hafıza Yok
Geri Bildirim Ver

Hiking X9 Telefon Altın (2 Yıl Resmi Distribütör Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Hiking X9 telefon farklı kullanım alanlarında tercih edilerek dikkat çeker. Ürün özellikle askere gidenlerin kurtarıcısıdır. Kullanışlı yapısı ve ideal boyutuyla askerdeyken taşıma zorluğu yaratmaz. Darbelere dayanıklıdır, bu sayede kolaylıkla kırılmaz. Çekim gücünün fazla olması sebebiyle yüksek rakımlı yerlerde dahi bağlantı kurmaya devam eder. Özellikle askere gidenlerin beğenisini toplayan Hiking X9 -gold- (2 yıl resmi distribütör garantili) iletişim için gerekli imkanı sağlar. Tuşlu telefon kullanmak isteyenlerin severek tercih edeceği bir tasarıma sahiptir. Sade ve basit tasarımı sayesinde kolaylıkla kullanılır. Yumuşak tuşlu olması sebebiyle kolay mesaj yazma imkanı verir. Fotoğraf, video ve müzik dosyaları gönderebilir, diğer cihazlardan da uygun dosyaları alabilir. Karmaşadan uzak sade bir iletişim aracı arayanların talep edeceği bir cep telefonudur.

  • Yumuşak tuşlu klavye
  • Çift SIM kart desteği
  • Bluetooth ile kablosuz veri alışverişi

Teknolojik Hiking X9 Gold Özellikleri ve Kullanımı

Teknolojik Hiking X9 Gold Özellikleri ve Kullanımı

Çift SIM kart özelliğiyle cep ve iş telefonu olarak iki ayrı kullanım alanı sağlayabilen Hiking X9 gold fonksiyonel özellikleriyle hayatınızı kolaylaştırır. Klavye tuşları yumuşak olduğu için basarken kolaylık sağlar. Ürün USB kablosuyla hem şarj olur hem de bilgisayara veya tablete veri aktarımı sağlar. Bilgisayardan da telefona aynı şekilde veri aktarabilirsiniz. Bluetooth özelliği ile aynı özellikteki diğer cihazlarla kablosuz şekilde bağlantı kurulup veri alışverişi yapılır. Önemli ve aklınızdan silinmesini istemeyeceğiniz anılarınızı, 2.0 megapiksel kamera ile ölümsüzleştirebilirsiniz. Cihazın alt tarafında yer alan flaş hem fener olarak hem de karanlıkta fotoğraf çekerken kullanılır. Model, fotoğraf yerine video çekmek isteyenlere de oldukça detaylı çekim imkanı sunar. X9 -gold- rengi ve duruşuyla da dikkat çeker. Ürünün müzik çaları sayesinde MP3 ve MP4 dosyalarını basit bir şekilde oynatabilirsiniz.

Tuşlu X9 -Gold- Cep Telefonu Avantajları

Tuşlu X9 -Gold- Cep Telefonu Avantajları

Hiking X9 -gold- (2 yıl resmi distribütör garantili) kullananlar tarafından beğenilen ve amacına uygun olduğu söylenen bir cihazdır. Özellikle askere gidenlerin bir telefonda aradığı temel özellikler bu cihazda bulunur. Ürün, müzik çalar özelliği sayesinde dilediğiniz her an müzik dinleme avantajı sunar. Çalma listenizde bulunan herhangi bir şarkıyı zil sesi de yapabilirsiniz. Ayrıca rehberinizde yer alan kişilere özel olarak zil sesi ekleyebilirsiniz. Bu sayede arayanı ekrana bakmadan çalan müzikten anlayabilirsiniz. Cihaz, microSD kart özelliği ile hafıza problemi yaşamadan verilerinizi depolama şansı sunar. Takvim özelliğiyle önemli günler alarm olarak kaydedilir. 120 gr ağırlığı ve ince yapısı sayesinde ürünü cebinizde ya da çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Telefon ve profil ayarları seçeneğinden meşgul olduğunuz zamanları ise okulda, toplantıda, işte şeklinde ayarlayabilirsiniz.

Bütçe Dostu Hiking X9 Fiyatı ve Kullanıcı Yorumları

Bütçe Dostu Hiking X9 Fiyatı ve Kullanıcı Yorumları

Hiking X9 -gold- (2 yıl resmi distribütör garantili) fiyatları ile müşterileri memnun eder. Ürünün tüm teknolojik özellikleri ve sağlam yapısı göz önünde bulundurularak belirlenen fiyat aralığı bütçe dostudur. Şık tasarıma sahip cihaz, güçlü bataryası ile şarj problemi yaşatmaz, gün boyu size eşlik eder. Ürün ile birlikte gelen USB kablosunu kullanarak cihazı şarj edebilir ve veri aktarımı yapabilirsiniz. Hiking X9 fiyatı ile kullanışlı özelliklere sahip bir telefonun hemen hemen herkes tarafından alınabileceğini gözler önüne serer. Hiking X9 -gold- (2 yıl resmi distribütör garantili) yorumları dikkate alınarak da fiyat belirlenir. Müşterilerin fiyat yorumları ve memnuniyetleri değerlendirilir. Cihaz, askere gidenler gibi tuşlu cep telefonu ihtiyacı olanları mutlu eder. Bir telefonda aradığınız çoğu özelliğe doğrudan ulaşacağınız, yumuşak tuşlarıyla kullanım kolaylığı sağlayan bu ürüne uygun fiyat avantajlarıyla Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.