Hill's Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 3 Kg

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.090 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.107,58 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hill's Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PetEkstra Satıcı Ünvanı: EKSEN EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330264387900001 Vergi Kimlik Numarası: 3302643879
    Bu ürün PetEkstra tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hills Science Plan Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 3 KG 6 Aydan 7 Yaşına Kadar Kullanım Ürün kullanımı, 6 Aydan 7 yaşına kadar tüm kediler için uygundur. Ancak ürün içeriğindeki vitamin ve mineral destekleri, ürünü kısırlaştırılmış kediler için daha özel hale getirmektedir. Kedinizin ihtiyacı olan tüm besin maddelerini içeren bu ürün, bu sayede daha kaliteli bir kullanım imkanı sağlar. Düşük Yağ Oranı Ürünün yağ oranı düşürülmüştür. Kısırlaştırılmış kedilerde yağ depolama ihtimali daha yüksektir. Bu nedenle kısırlaştırma sonrası kendinizde kullanacağınız mamaya daha fazla dikkat etmeniz gerekir. Mamanız daha az yağ içerikli ancak daha yüksek bir besin değerine sahip olmalıdır. Düzenlenmiş Vitamin İçeriği Ürün içeriğinde bulunan vitaminler, düzenlenerek sunulmuştur. Bu nedenle mineral ve vitamin desteği daha sağlıklı bir şekilde verilir. Ürünün kullanımı sırasında birbirini bağlayan maddeler bir arada kullanılır. Bu sayede besin değerlerinin kana karışması daha kolay gerçekleşir. Kısırlaştırılmış Kediler İçin Kusursuz Beslenme Kısırlaştırılmış kediler, daha hassas bir beslenme düzenine sahiptir. Bu beslenme düzeni, vitamin ağırlıklı, düşük yağlı olmalıdır. Bu sayede yağ depolama durumu azalır, vitamin desteğiyle kedinizin daha iyi bir metabolizmaya sahip olması sağlanır. Bağırsak Faaliyetlerini Düzenleyen Formül Bağırsak faaliyetlerine destek olan ürün, kullanımı sırasında parazit oluşumunu önler. L-lisin İle Kas Kütlesini Korur Kas kütlesinin korunması için L-lisin içeriğe sahip olan ürün, yağ oluşumunu en aza indirir.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Evet
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Özellik Indoor (Evde beslenen)
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver