Hill's Kuzulu Yetişkin Kuru Kedi Maması 3 Kg

871,25 TL
(290,42 TL / kg)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
1.200 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
932,77 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hill's Kuzulu Yetişkin Kuru Kedi Maması 3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UYGUNAMAMA Satıcı Ünvanı: SEŞA EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ GIDA TARIM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0764069370000001 Vergi Kimlik Numarası: 7640693700
    Bu ürün UYGUNAMAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hill's SCIENCE PLAN Kuzulu Yetişkin Kuru Kedi Maması 3 Kg Hills Science Plan Feline Adult Optimal Bakım Kuzu etli mama klinik olarak kanıtlanmış antioksidanlar, yağsız proteinler ile, optimum fitnes desteklemek için formüle edilmiştir ve Omega 3 yağları ile geliştirilmiş. Dengeli mineral düzeyleri ile sağlıklı hayati organları sürdürmektedir. Büyük lezzet için yüksek kaliteli malzemeler ile imal edilmiştir. İçerik: Kurutulmuş kuzu proteini, Öğütülmüş mısır, Öğütülmüş pirinç, Hayvansal yağ, Mısır gluten unu, Potasyum klorid, Balık yağı, Tuz, Biberiye özü, Vitamin ve minareler Analiz Raporu : Ham protein 32,1, Ham yağ 20,8, Ham selüloz 1,1, Kül 4,7,Rutubet 5,5 Kalsiyum 0,80, Fosfor 0,70, Sodyum 0,33, Potasyum 0,68, Magnezyum 0,07 0,68, Magnezyum 0,07 Kedi maması hakkında tavsiyeler
  • Birçok kuru kedi maması, kedilerin ihtiyaç duyacakları tüm besin gereksinimlerini karşılayacak şekilde hazırlanıp formüle edilmiştir. Ancak kedinizi beslemek için seçeceğiniz kedi maması öncesinde, kedinizi mutlaka veteriner hekime göstermeli ve hekimin vereceği talimatlar doğrultusunda kedi maması seçiminde bulunmalısınız. Bunun nedeni ise kedinizin hangi vitamine ne kadar ihtiyaç duyacağının belirlenmesi gerektiğidir. Vitamin eksikliğinin vücuda verdiği zararların yanı sıra fazla alınan vitaminlerde vücuda zararlı olabilmektedir. Kedilerinizin yaşına uygun köpek maması tercihleri yapmalısınız. Yavru bir kedi beslemekte iseniz kuru mama verirken yavru kediniz pek mutlu olmayabilir bu nedenle kuru mamayı azıcık konserve kedi maması ile ıslatarak kedinize sunmanız onun daha hoşnut olmasına neden olacaktır. Kedinizin ihtiyaç duyduğu besin gereksinimlerini karşılayacak olan kedi mamaları içerisinden kedinizin severek yediği, tadını beğendiği kedi mamasını keşfetmeli ve kedinizi bu mama ile besleyerek mutlu etmelisiniz. Bu sayede onun yediği mamadan mutlu olmasını sağlamış olacaksınız.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Aroma Kuzu
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver

Hills Science Kuzu Etli Kedi Maması ile Özel Mamalar

Hills Science Plan Hills Adult Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 3 kg 610-604067ptshpcm yetişkin kedilere göre özenle üretilmiş bir kedi mamasıdır. Kedilerin günlük besin alım miktarlarının tam olarak karşılanması, kedi sağlığı için oldukça önemlidir. Kedilerin gün içerisinde proteine ihtiyaçları olsa da bu proteininin yağsız olmasına dikkat edilmektedir. Kedilerin günlük aktivitelerine uygun olarak üretilen kedi maması, gün içerisinde daha enerjik olmalarını sağlamaktadır. Kedi mamasının kedilerin yaş ve türlerine uygun olarak tercih edilmesi gerekir. Her tür ve yaştan kedilerin kedi maması farklı olduğu gibi, kilolarına göre günlük tüketim miktarları da değişkenlik gösterecektir. Kedi maması satın almadan önce son kullanma tarihini araştırmanız önerilir. Kediler için lezzetli olan Hills kuzu etli kedi maması sıklıkla tercih edilmektedir.

  • Bağışıklığı Kuvvetlendirici
  • Protein Kaynağı
  • Uygun Fiyatlı

Hills Kuzu Etli Kedi Maması ile Sağlıklı Gelişen Kediler

Hills kuzu etli yetişkin kedi maması 1 yaşını doldurmuş kedilerde sıklıkla kullanılan bir mamadır. İçerisinde bulunan besleyici besinler sayesinde, kedilerin günlük besin ihtiyaçları karşılanmış olur. Kuru mama tüketimi olan kedilerin günlük su ihtiyaçları daha fazla olacağından, kuru mamanın yanında sürekli temiz su bulundurulması gerekir. Dışardan bakıldığında su temiz gibi görünse bile, günlük olarak kedilerin suyunun değiştirilmesi önerilir. Kedilerin mamalarını kolay bir şekilde sindirebilmeleri için faydalı olan kedi maması, bağışıklık sistemini de kuvvetlendirmektedir. Lezzeti de kediler tarafından sevilen Hills Science Plan Hills Adult Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 3 kg uzun süreli kullanıma da uygundur. Yetişkin kedilerin yavru kedilere göre besin ihtiyaçları değişiklik göstermektedir, bu nedenle de kedilere en uygun besinleri içeren kedi mamaları tercih edilmelidir.

Hills Kuzu Etli Kedi Maması Kullanımı

Hills Science Plan Hills Adult Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 3 kg kullananlar kullanım koşullarına da dikkat etmelidirler. Kuzu etli yetişkin kedi maması kullanımında, ambalaj üzerindeki günlük kullanım miktarlarına dikkat edilmelidir. Ayrıca, kedi mamasının dışardan gelebilecek böcek ve bakterilerden korunabilmesi için ağzının sürekli kapalı olması gerekir. Uzun süreli saklama koşulları sağlandığında, bozulmadan bu ürünü kullanmak mümkündür. Kedi sahipleri, kedi mamasını maksimum koruma altına almak amacıyla kapalı kedi maması kutularını tercih edebilirler. Tamamen doğal malzemelerden imal edilen kedi mamasında, kedilerin sağlığını olumsuz etkileyecek kimyasal maddeler bulunmamaktadır. Mineral dengesi sağlanmakta olup, yetişkin kedilerin iç organlarının en üst seviyede çalışması sağlanır. Hills Science Plan Hills Adult Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 3 kg yorumları da kediler için uygun bir kedi maması olduğunu gösterir.

Hills Science Plan Hills Adult Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 3 Kg 610-604067ptshpcm Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Klinik olarak da kedi sağlığına faydaları kanıtlanmış olan kedi maması, fiyat olarak da insanların bütçelerini korur. Hills Science Plan Hills Adult Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 3 kg fiyatları kedilere sağlamış olduğu avantajların yanında son derece uygundur. Özellikle fazla gramajlı satın alımlarda kullanıcılara özel indirimler de yapılmaktadır. Zengin besin içeriği bulunan kedi mamasını satın almadan önce kedinizin türüne ve yaşına uygun olup olmadığını da kontrol etmelisiniz. Kedilerin sağlıklı gelişimi için faydalı olan kedi mamasına Trendyol’dan ulaşabilir, Hills Science Plan Hills Adult Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 3 kg satın al butonuna basarak ürünün kısa süre içerisinde elinizde olmasını sağlayabilirsiniz.