Hilmi Yıldırım Zeytinyağları Filtreli Soğuk Sıkım Erken Hasat Organik Natürel Sızma Zeytinyağı 5l

3.100 TL
(620 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hilmi Yıldırım Zeytinyağları Filtreli Soğuk Sıkım Erken Hasat Organik Natürel Sızma Zeytinyağı 5l

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEHMET HİLMİ YILDIRIM Satıcı Ünvanı: MEHMET HİLMİ YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2798815606200001 Vergi Kimlik Numarası: 9570022690
    Bu ürün MEHMET HİLMİ YILDIRIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Filtreli Soğuk Sıkım Erken Hasat Organik Natürel Sızma Zeytinyağı 5L İlk Hasat - Erken Hasat Ekim sonu ve Kasım aylarında kendi bahçelerimizden, kimyasal gübre ve zirai ilaç kullanılmadan, bekletilmeden ve hiçbir karışıma izin verilmeksizin, hasat edilen Memecik cinsi zeytinlerimizden, aynı gün içinde özel üretim ile 18 -20 derecede soğuk sıkım uygulaması ile işlenerek elde edilmiştir. 2022-2023 Sezon üretimidir.Serbest Yağ Asitliği (Oleik asit cinsinden): %0,2 Filtre edilmiştir. (Kağıt Filtre) Güney Ege, Memecik Zeytinlerinden üretilmiştir. Aroması: Enginar, taze biçilmiş çimen, çağla badem, tere, roka, taze ceviz, yeşil domates ve yeşil erik kokularını barındıran keskin ve yakıcı bir zeytinyağıdır. Kahvaltı, sos, soğuk meze, salata, sıcak ve soğuk yemeklerinizde rahatlıkla kullanabilir, zeytinin tadını ve kokusunu, çok yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz. Çiğ tüketim için uygundur. Zeytinyağınızın, hava ile temas etmemesi için, koyu renkli cam şişelere alınıp, kullanacağınız şişenin dışındaki Zeytinyağlarını, kapağı sıkı kapalı, serin, ışık görmeyen, nemsiz, sıcaklığı 18-20 derece olan bir ortamda saklamanız önerilir. Raf ömrü, üretim tarihinden itibaren 2 yıldır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Hilmi Yıldırım Zeytinyağları Soğuk Sıkım Erken Hasat Natürel 5 lt Sızma Zeytinyağı

Hilmi Yıldırım Zeytinyağları 5 l teneke sızma zeytinyağı, 2022 yılının ekim ayında toplanan mahsullerden elde edilir. Zeytinler yaş hâldeyken toplanarak üretilen zeytinler, doğal yöntemlerle yapılır. Hilmi Yıldırım Zeytinyağları, kendi bahçelerinden toplanan ürünlerle üretilerek satışa sunulur. Bahsi geçen zeytinler, kimyasal gübre ve zirai ilaç kullanılmadan üretildiği için oldukça sağlıklıdır. Herhangi bir kimyasal işleme maruz kalmadan hazırlanan Hilmi Yıldırım Zeytinyağları 5 l teneke filtresiz sızma zeytinyağı, sıcak ve soğuk yiyeceklerin lezzetini artırır. Bekletmeden ve hiçbir farklı karışımı olmadan hazırlanan zeytinyağı, doğal yöntemlerle beslenmek isteyenler için son derece etkili bir üründür.

  • Özellik: Organik
  • Boyut: 5 Litre
  • Teneke kutuda tarafınıza gönderilir.

Hilmi Yıldırım 5 lt Teneke Sızma Zeytinyağının Özellikleri Nelerdir?

Hilmi Yıldırım 5 lt Teneke Sızma Zeytinyağının Özellikleri Nelerdir?

Hilmi Yıldırım Zeytinyağları 5 l teneke soğuk sıkım sızma zeytinyağı, hasat edilen organik sertifikalı memecik cinsi zeytinlerden elde edilir. Yılın son çeyreğindeki zeytinlerden üretilen yağ, oldukça sağlıklıdır. Ürün, aynı gün içinde özel üretimle 18 ila 20 derece arasındaki soğuk sıkım uygulaması sayesinde işlenerek imal edilip satışa sunulur. Bahsi geçen zeytinyağı; enginar, taze biçilmiş çimen ve çağla badem kokularını barındırır. Ayrıca ürün; tere, roka, taze ceviz, yeşil domates ve yeşil erik gibi besinlerin kokularını içeren keskin ve yakıcı bir üründür. Zeytinyağı, tarafınıza teneke kutulara konularak gönderilir. Yağın konulduğu teneke kutu, hava aldırmayan ve ışığı geçirmeyen bir yapıya sahiptir. Bununla birlikte kutunun kapağı açılıp kapanır olduğu için de son derece kullanışlıdır. Ürünün içinde bulunan oleik asit değeri %0,2’dir.

Hilmi Yıldırım Zeytinyağları 5 lt Sızma Zeytinyağı ile Neler Yapılır?

Hilmi Yıldırım Zeytinyağları 5 l teneke sızma zeytinyağı, sıcak ve soğuk yemeklerde tercih edilebilir. Bahsi geçen doğal yağ; sos, kahvaltı, salata ve mezelere benzersiz bir tat verir. Ayrıca ürünü sıcak yemeklerinize koyarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yağı koyduğunuz besin, zeytinin tadını ve aromasını yoğun bir şekilde alarak keyifle yemenizi sağlar. Bununla birlikte ürünü, çiğ olarak da tüketebilirsiniz. Yağın üzerine sevdiğiniz baharatlardan koyarak ekmekle de tüketebilirsiniz. Ürün; soğuk meze, sos ve salata türlerinde kullanmak için oldukça uygundur. Bununla birlikte yağı, sıcak yemek ve kızartma yaparken de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca zeytinyağı, sebze ve etli yemeklere de hoş bir lezzet katar. Hilmi Yıldırım Zeytinyağları 5 l teneke sızma zeytinyağı, doğal bileşenlerden oluştuğu için öğünlerinizin sağlıklı olmasına olanak tanır.

Hilmi Yıldırım 5 lt Teneke Sızma Zeytinyağının Faydaları Nelerdir?

Hilmi Yıldırım Zeytinyağları, oldukça faydalı bir üründür. Zeytinyağı, kemiklerinizi besleyerek güçlenmesine yardımcı olur. Bununla birlikte düzenli kullanım tüm bedene muhteşem bir şekilde etki eder. Ürünün bilinen en büyük faydası, bağırsak sistemini düzene sokması ve metabolizma dengesini sağlamasıdır. Yemeklerde, salatalarda ya da mezelerde keyifle kullanabileceğiniz bu ürün, kilo vermek isteyenler için de birebirdir. Ayrıca saçlarınıza bakım yapar ve cildinizin ışıldamasını sağlar. Zeytinyağı sık kullanıldığında sindirim sistemi üzerinde de etkilidir. Yemeklerin tadını güzelleştiren Hilmi Yıldırım Zeytinyağları 5 l teneke sızma zeytinyağı fiyatına platform üzerinden bakabilirsiniz. Toplamda 5 litre satılan ürün, uzun süre kullanmanıza olanak tanır. Ürünü sizden önce almış ve yemeklerinde tercih etmiş kişilerin deneyimlerinden faydalanmak için Hilmi Yıldırım Zeytinyağları 5 l teneke sızma zeytinyağı yorumlarına Trendyol’dan göz atabilirsiniz. Leziz mezeler, salatalar ve sıcak yemekler yapmak için Hilmi Yıldırım Zeytinyağları 5 l teneke sızma zeytinyağını platformdan kısa sürede sipariş edebilirsiniz.