Hipokrat Kitabevi Pnf Proprioseptif Nöromusküler Fasilitasyon

348 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Hipokrat Kitabevi Pnf Proprioseptif Nöromusküler Fasilitasyon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nisan Kitabevi Satıcı Ünvanı: AHMET ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1643941477600013 Vergi Kimlik Numarası: 2350078975
    Bu ürün Nisan Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ayşe Livanelioğlu
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hipokrat Kitabevi Pnf Proprioseptif Nöromusküler Fasilitasyon Teknikleri

Hipokrat Kitabevi Pnf Proprioseptif Nöromusküler Fasilitasyon teknikleri 2018 yılında çıkarılan, insan vücudunun beceri kazanarak sağlıklı ve özgür şekilde hareket etmesini destekleyen baskı kalitesi yüksek bir kitaptır. Karton kapak tasarımı ve orijinal sayfa kalitesi sayesinde uzun süre yırtılmadan rahatlıkla kullanılabilir. Pnf Proprioseptif Nöromusküler Fasilitasyon teknikleri hareketlerin zahmetsiz şekilde yapılmasına katkıda bulunur. Bağımsız, keyifli ve özgür bir yaşam için nöromüsküler sistemdeki bozuklukların giderilmesinin oldukça önem taşıdığını vurgular.

 
  • Günlük yaşamdaki aktivitelerin sorunsuz gerçekleştirilmesine yardımcı
  • İlgili kasların sıralı kontraksiyonu sağlama
  • Özel geliştirilen terapatik egzersiz yaklaşımları

Hipokrat Kitabevi Pnf Teknikleri Kullanımı

Hipokrat Kitabevi Pnf Teknikleri Kullanımı

Proprioseptif Nöromusküler Fasilitasyon teknikleri kitabı hareket fonksiyonlarının yeniden kazandırılmasını amaçlayan, aktivitelerin zahmetsiz, özgür ve rahat şekilde gerçekleştirilmesine olanak sağlayan bilgileri akıcı, net ve realist bir şekilde ön plana çıkarır. Rehabilitasyon, felsefi ve sportif faaliyetlerin yaygın kullanım alanı olan Pnf teknikleri ve paternlerinin anlatıldığı bu kitap özellikle fizyoterapi ve rehabilitasyon öğrencileri için yararlı bir kaynak olarak hazırlanmıştır. Terapatik egzersiz yaklaşımı ve fonksiyonel aktiviteler Pnf tekniği ile hastaların zorlanmadan hareket kabiliyetlerini artırmasına imkân tanır. Kişilerin doğru hareket özgürlüğü kazanmasına olanak sağlayan bu teknikler kişilerin vücut sağlığını geliştirerek kişinin kısa sürede forma girmesine olanak sağlar. İnsan vücudunun gelişimi için çeşitli aktiviteleri verimli şekilde yapabilmesine olanak sağlayan eser, pek çok bilgiyi akıcı ve gerçekçi bir şekilde ele alır. Orijinal, kaliteli yapısı sayesinde uzun süre emniyetli ve rahat şekilde kullanılabilir.

 

Hipokrat Kitabevi Pnf Teknikleri Özellikleri

Hipokrat Kitabevi Pnf Teknikleri Özellikleri

Pnf Fasilitasyon teknikleri kapsamlı literatür çalışması ve klinik çalışmalarından yola çıkarılarak anlatılmıştır. İlk baskısı 1998, ikinci baskısı 2005 yılında gerçekleştirilmiştir. En son güncel gelişmeler doğrultusunda geniş kitlelere ulaştırılan eserin 3. baskısı 2011 yılında, 4. baskısı 2014 yılında çıkarılmıştır. İdeal, hafif yapıda olduğu için yanınızda taşıyarak istediğiniz an çıkarıp analiz edebilir ve bu teknikleri hayatınızda kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Fizyoterapistler için faydalı bir rehber niteliğinde olan bu kitap doktorlar tarafından tavsiye edilir. İşlevsel yapı özelliklerinin yanı sıra pratik, rahat kullanımı ile ön plana çıkan vücut sağlığını geliştiren özel kaynak okulda ve evde rahatlıkla kullanılabilir. Uygulama ve teorik bilgiler akıcı ve anlaşılır bir şekilde anlatılarak okuyucunun Pnf teknikleri hakkında doğru, sağlıklı ve verimli bilgiler edinmesi hedeflenir. Vücut kemik ve kas sistemini geliştiren ve kişilerin topluma kolaylıkla adapte olmalarına yardım eden Pnf teknikleri uzman doktor gözetiminde hazırlanarak okuyucu ile buluşturulmuştur.

 

Hipokrat Kitabevi Pnf Teknikleri Fiyatı ve Yorumları

Hipokrat Kitabevi Pnf Teknikleri Fiyatı ve Yorumları

Hipokrat Kitabevi Pnf Proprioseptif Nöromusküler Fasilitasyon teknikleri fiyatı kitabın basım yılı, yayınevi ve orijinalliğine göre farklılık gösterebilir. Kitabın temellerinde rol alan Doç. Doktor Cenan Çağlar, Dr. Fzt . Engin Akış, Profesör Doktor Ayfer Sade kitabın hazırlık aşamasında çalışmaya katkı sağlamışlardır. Pnf uygulama resimleri çalışmalarında ise Özgün Kaya Kara rol almıştır. Pnf Proprioseptif Nöromusküler Fasilitasyon teknikleri yorumları kitabın koordineli ve hareketli yaşama uygun olan, aktivite sırasında ilgili kasların işleyişini ve rolünü, günlük yaşamdaki fonksiyonel aktiviteleri destekleyici özelliklerini ortaya çıkarır. Mesleki alan için önemli bir kılavuz niteliğinde olan bu eser, Pnf teknikleri hakkında alanında uzman doktor heyeti desteği alınarak objektif, doğru ve akıcı bir şekilde ele alınmıştır. Fizyoterapi ve rehabilitasyon öğrencileri ve mezun fizyoterapistlerin faydalanabileceği özel kaynak, kişilerin herhangi bir eklem bozukluğu yaşamadan hareketlerini bağımsız, keyifli ve özgür bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlar. Kişinin fiziki ve ruhsal bütünlüğünü koruyan ve rehabilite desteği sağlayan bu kitabı Trendyol'dan analiz ederek kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.