Genel Markalar Coco Store Bestlak Bitkisel Anne Sütü Arttırıcı Damla 50 ml

340 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
880 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Coco Store Bestlak Bitkisel Anne Sütü Arttırıcı Damla 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VitaVitamin Satıcı Ünvanı: İNVİTAL SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478113651300001 Vergi Kimlik Numarası: 4781136513
    Bu ürün VitaVitamin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bestlak anne sütü arttırıcı damla özellikleri
  • Bildiğiniz üzere dünya sağlık örgütü tarafından ilk 6 ay hatta 12 aya kadar yalnızca anne sütü ile beslenme önerilmektedir. Ek gıdalar ile birlikte anne sütünün 2 yıl sonuna kadar kesilmemesi önerilmektedir. Bestlak damla içerisinde galaktojenik bitkiler sayesinde hipofiz bezini uyararak prolaktin ve oksitosin hormonlarının aktivitesini arttırır. Bu şekilde anne sütünün oluşumunu ve süt kanallarına ilerlemesini sağlar. Bestlak damla laktasyon dönemi boyunca anne sütünün devamlılığını sağlar. Anne sütü miktarını arttırır ancak bileşimini ve tadını değiştirmez. Tamamen bitkiseldir. Kimyasal madde içermez. Ürün içeriği: Rooibosekstresi, rezene ekstresi, mine çiçeği ekstresi, hayıt meyvesi ekstresi, keçi sedef otu ekstresi, arpa meyvesi ekstresi, çemen tohumu ekstresi melisa ekstresi, Bestlak damla kullanımı: -tavsiye edilen günlük porsiyon miktarı, günde 3 defa 20 şer damladır. -çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın. -ambalajında ve 25 c altında oda sıcaklığında saklayın. -takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez. -hamilelik dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın.
Geri Bildirim Ver