Hipp Temizlik Ve Bakım Mendili 3lü 168 Yaprak

187,84 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
195,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
227,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
258,23 TL
150 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298,80 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hipp Temizlik Ve Bakım Mendili 3lü 168 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yitikkent Satıcı Ünvanı: CEMAL AYDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1160044951
    Bu ürün yitikkent tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hipp Temizlik ve Bakım Mendili 3lü 168 Yaprak Özellikleri
  • Hipp Temizlik ve Bakım Mendilleri tam size göre! Hipp Baby Sanft Temizlik ve Bakım Mendilleri, hassas cildin özenli temizliği için uygundur. Organik badem özüyle zenginleştirilmiş hafif temizlik losyonu içerir. El, yüz ve poponun nazik ve kolayca temizlenmesi için uygundur. Hassas ve alerji eğilimli bebek cildinin özenli temizliği için de uygundur. Doğumdan itibaren kullanıma uygundur. Parafin yağı içermez ve alerji riskini en aza indirmek üzere geliştirilmiştir. Alerji şüphesi olan kokular içermez. Mineral yağ ve Esansiyel yağ içermez. Alkol içermez. Sabun içermez. Boyar madde içermez. Fenoksietanol içermez. PEG (Polietilen Glikol) içermez. Paraben içermez. Cildin nötr pH değeriyle uyumludur. Klor kullanılmadan beyazlatılmıştır. Silikon içermez. Buğday proteinleri içermez. Hayvansal ham madde içermez (vegan) Hassas ciltlerin bakımı için uygundur. 3lü paket, 3x 56 adet

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yenidoğan
  • Paket İçi Mendil Adedi 150
Geri Bildirim Ver