Hırdavat Şeffaf Silikon Soğuk Silikon 280gr Yapıştırıcı Silikon

65 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
62,95 TL

Ürün Bilgileri

Hırdavat Şeffaf Silikon Soğuk Silikon 280gr Yapıştırıcı Silikon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞENEL Yapı Market Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DERYA ŞENEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8040031388
    Bu ürün ŞENEL Yapı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ŞEFFAF Silikon 280 gr Polisiloksan (asetat sistem), antibakteriyel, %100 saf silikon UYGULAMA ALANLARI Çalışan fugalarda, kapı-pencere (ağaç, metal, PVC) aralıklarında dolgu, yalıtım ve yapıştırma amacıyla, ısıcam montajında duşakabin imalat ve montajında, cam vitrin montajında, banyo ve mutfaklardaki fayansların suya maruz kalabilecek birleşim yerlerinde bezli-bezsiz conta malzemesi olarak her türlü flanş bağlantılarında, ısı, nem gibi etkenler nedeniyle çalışmaya maruz kalabilecek tüm yapı elemanlarının birleşim yerlerinde kullanılır. ÜRÜN AVANTAJLARI Tek komponentlidir. Solventsizdir, çatlamaz, hacim kaybına uğramazYaşlanmaya ve UV ışınlarına karşı dayanıklıdır. Antibakteriyeldir, küflenme ve sararma yapmazNemle sertleşirDaimi elastikiyetini korur. RAF ÖMRÜ Serin ve kuru ortamda 12 ay UYGULAMA Dolgu aralıkları temiz, kuru, yağ ve tozdan arındırılmış olmalıdır. Varsa derzde daha önce kullanılmış dolgu malzemesi artıkları tutunmayı engelleyen yabancı maddeler temizlenmeli, kabarmış boyalar kazınmalıdır. Dolgunun düzgün olması için, her iki kenara da bant çekiniz. Kartuşun ağız kısmını kesiniz, plastik kanülü takınız ve ucunu derze göre yatay olarak kesiniz. Silikonu, silikon tabancasıyla sıktıktan sonra, yüzey deterjanlı suya batırılmış spatula veya benzeri bir aparat ile bastırılarak düzeltilebilir. Aletler alkol ile temizlenebilir.
Geri Bildirim Ver

Hırdavat Şeffaf Soğuk Yapıştırıcı Silikon 280 gr

Şeffaf soğuk silikon, her evde bulunması gereken önemli bir malzemedir. Evinizde birçok ihtiyaç meydana gelebilir. Bazı malzemeler kopma noktasına gelir ya da bir eşyada boşluğu doldurmak isteyebilirsiniz. Her aksaklıkta evinize usta çağırmanız maliyetli bir durum yaratır. Bu gibi durumlara önlem olarak evinizde bir adet silikon bulundurmak pek çok işte size yardımcı olur. Birçok farklı alanda kullanılabilen silikonların kalitesi oldukça önemli bir noktadır. Hırdavat şeffaf soğuk yapıştırıcı silikon 280 gr ürünü, yüksek kalitesi ile müşteriler tarafından severek kullanılır. Güçlü performansı ile düşme ya da kopma gibi problemler yaşamanızın önüne geçer. Yapıştırdığınız silikon, uzun süre dayanıklı ve güçlü halde korunur. Her evde bulunması gereken bu pratik ürünü siz de inceleyebilirsiniz.

  • Şeffaf renkli
  • Soğuk yapıştırma özelliği
  • Dayanıklı ve kaliteli ürün

Hırdavat Şeffaf Soğuk Yapıştırıcı Silikon 280 gr Kullanımı

Hırdavat Şeffaf Soğuk Yapıştırıcı Silikon 280 gr Kullanımı

Silikon, sızdırma yapan bölgelerde sık sık kullanılan bir üründür. Aynı zamanda dolgu ve izolasyon için de kullanılabilir. Bunların yanında; evin içerisindeki küvet, banyo, klozet ve duş kabini kenarlarına suyun geçmemesi için kullanılır. Bariyer görevi gören silikon; ayrıca fayans, metal cam doğrama gibi işlemlerde de yapıştırıcı görevi görür. Kısacası evinizde ya da iş yerinizde birden çok alanda bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Isıya dayanıklı olma özelliği sayesinde herhangi bir ısı faktöründen etkilenmez. Bu özelliği ile uzun yıllar dayanabilen güçlü bir maddedir. 280 gr şeffaf silikon çeşidinin birçok önemli özelliği bulunur. Bu özelliklerinden bir tanesi ise şeffaf olmasıdır. Ürün, şeffaf olması sayesinde göz önünde olan yerlerde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Herhangi bir görüntü kirliliği yaratmadığından sıklıkla tercih edilir. 280 gr silikon ürününü siz de dilediğiniz alanda kullanabilirsiniz.

Hırdavat Şeffaf Soğuk Yapıştırıcı Silikon 280 gr Yorumları

Hırdavat Şeffaf Soğuk Yapıştırıcı Silikon 280 gr Yorumları

Şeffaf soğuk yapıştırıcı silikon çeşidini satın almadan önce hakkında yapılan yorumları okumak, sizin için yol gösterici olabilir. Markanın ürünü, kullanışlı özelliklere sahip bir soğuk silikon çeşididir. Birçok pratik özelliği ile ön plana çıkar. Şeffaf görünümde olması, bunların başında gelir. Aynı zamanda soğuk silikon, dayanıklı olması sayesinde insanlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Hırdavat şeffaf soğuk yapıştırıcı silikon 280 gr yorumları incelendiğinde, ürünü kullanan birçok müşterinin memnun olduğu görülür. Kalitesi sayesinde çok sevilen ürün, herkes tarafından tavsiye edilir. Güçli bir yapıştırıcı arayışında olan kişilere önerilebilir. Oldukça pratik ve kolay bir kullanım sağlaması ile öne çıkar. İşinizde ya da evinizde kullanabileceğiniz bu soğuk şeffaf silikon ürününü hakkında bulunan yorumlara göz gezdirip inceleyebilirsiniz. Böylece aklınızda soru işareti kalmadan rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Hırdavat Şeffaf Soğuk Yapıştırıcı Silikon 280 gr Fiyatları

Hırdavat Şeffaf Soğuk Yapıştırıcı Silikon 280 gr Fiyatları

Şeffaf yapıştırıcı silikon çok sayıda farklı işlevi bulunan, kullanışlı ve kaliteli bir üründür. Evin her yerinde tüm eşyalarda dolgu ve sızdırmayı engelleme amaçlı kullanılabilir. Aynı zamanda profesyonel kullanımda bu ürün, yaptığınız işlerin kalitesini önemli ölçüde artırır. Uzun süre bozulmadan dayanabilen yapısı sayesinde yaptığınız işlerden herkes memnun kalır. 280 gr kutuda bulunan ürün, uzun süre boyunca kullanılır. Şeffaf olması ile yapılan hiçbir işlemde estetik olarak bozulma yaratmaz. Hırdavat şeffaf soğuk yapıştırıcı silikon 280 gr fiyatları tüm bu özelliklerin ve avantajların birleşmesiyle değerlendirilir. Bu özellikler göz önüne alınarak belirlenen fiyatlar, oldukça uygundur. Müşteri memnuniyeti baz alındığında cep dostu bir ürün olarak görülür. Siz de bu kaliteli ürünü Trendyol’da bulabilir, avantajlı fiyatı ile değerlendirerek hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.