Hisar Belek 30 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı

2.529 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.529 TL

Ürün Bilgileri

Hisar Belek 30 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hisar Satıcı Ünvanı: OPTİMA MADENİ EŞYA SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0644037962100013 Vergi Kimlik Numarası: 6440379621
    Bu ürün Hisar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hisar optima 30 parça çatal kaşık bıçak takımı 6 adet yemek kaşık 6 adet yemek çatal 6 adet yemek bıçak 6 adet tatlı kaşık 6 adet tatlı çatal 304 18/10 cr-Ni (çatal kaşık) 304 kalite 18/10 paslanmaz çelik

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Parça Sayısı 0-50
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Hisar Belek 30 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Sofra düzeninde çatal, kaşık ve bıçak sunumu, günlük hayatta oldukça önemli bir ayrıntı olarak yerini alır. Özellikle küflenmez ve paslanmaz materyalli takım tasarımları sağlıklı bir kullanım için idealdir. Hisar Belek 30 parça çatal kaşık bıçak takımı OPTİMA30 bu ihtiyacı karşılamak için üretilir. Bu set halindeki Hisar Belek çatal bıçak takımı modern ve şık tasarımları sayesinde yemek masası sunumlarınızda size yardımcı olur. Farklı özellikleri ve kullanım avantajları sayesinde oldukça pratik bir kullanım sunar. Özellikle 6 kişilik set halinde tasarlanmış olması sizin için ekstra avantaj sağlar. Paslanmaz çelik malzemeden sade çizgilerle tasarlanan Hisar Belek 30 parça çatal, kaşık ve bıçak takımını bu özellikleriyle ömürlü bir şekilde kullanabilirsiniz.

  • AISI 420 ısıl sistem bıçaklar
  • Toplam 30 parça set
  • Paslanmaz çelik materyal

Hisar 30 Parça Çatal Bıçak Takımı Özellikleri

Hisar 30 Parça Çatal Bıçak Takımı Özellikleri

Hisar Belek 30 parça çatal kaşık bıçak takımı farklı özellikleri ve avantajları ile deneyimlemiş müşterileri memnun eder. Paslanmaz çelik tasarımı ile öne çıkan Hisar 30 parça çatal bıçak takımı oldukça sağlıklı bir kullanıma sahiptir. Bükülmez ve sağlam bir şekilde üretilen bu ürün uzun ömürlü bir kullanıma imkan tanır. Hisar Belek 30 parça takımda altışar adet yemek kaşığı, yemek çatalı, bıçak, tatlı kaşığı ve tatlı çatalı bulunur. 6 kişilik takım olan bu set müşterilerinin ilgisini çekmeyi başarır. Hisar Belek çatal bıçak takımı içerisinde bulunan bıçaklar AISI 420 ısıl işlemle tasarlanır. Bu sistem sayesinde bıçaklarınızı ideal bir şekilde kullanırken aynı zamanda uzun ömürlü bir rahatlık sağlar. Çizilmez materyalli bu setin temizliğini kolayca yapabilirsiniz. Agresif deterjanlar karşısında korozyona uğramayan modeli bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz.

Hisar Belek Çatal Bıçak Takımı Avantajları

Hisar Belek Çatal Bıçak Takımı Avantajları

Çatal ve bıçak takımları mutfakta uzun ömürlü kullanım sağlanan ürünlerden biridir. Bu ürünler sürekli değişimi sağlanmadan kullanılan önemli gereçlerdir. Hisar çatal kaşık bıçak takımı 30 parça model zarif tasarımı ile sunulur. Oldukça şık ve modern bir tasarıma sahip olan Hisar markalı çatal bıçak takımı yemek masanızdaki diğer sofra takımlarınızla ahenkli bir uyum yakalar. Hem dayanıklı hem de estetik tasarıma sahip olan Hisar 30 parça çatal kaşık bıçak takımı rahat bir kullanım vadeder. 18-10 paslanmaz çelik özelliği sayesinde uzun ömürlü ve dayanıklıdır. 18 rakamı paslanmaz malzemedeki krom oranını belirtirken 10 rakamı ise nikel oranını ifade eder. Bükülmeyen ve küflenmeyen Hisar çatal bıçak takımını siz de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünlerin ideal boyutları sayesinde rahat bir şekilde yemek yiyebilir, ayrıca çok şık sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Hisar Belek 30 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı Fiyatları

Hisar Belek 30 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı Fiyatları

Çatal bıçak takımları içerdiği özelliklere göre farklı fiyatlarla sunulabilir. Hisar Belek 30 parça çatal kaşık bıçak takımı fiyatları özel tasarım modeli ve yüksek kaliteli materyali ile belirlenir. 6 kişilik set halinde toplam 30 parçadan oluşan bu ürün şık tasarımı ile kalabalık aileler için kullanılabilir. Hisar Belek 30 parça çatal kaşık bıçak takımı yorumları üzerinden siz de deneyimlemiş olan müşterilerin yazdıklarını okuyarak güvenli bir alışveriş yapabilirsiniz. Müşteri yorumlu olumlu ya da olumsuz her fikrin objektif şekilde yansıtıldığı alanlardır. Hisar Belek 30 parça çatal kaşık bıçak takımı kullananlar farklı yorumları ile beraber sizlere karar verme aşamasında yardımcı olabilir. Siz de bu sade ve modern çizgilere sahip olan takımı satın almak ve avantajlarından faydalanmak isterseniz Trendyol’un özel kampanya avantajlarından faydalanarak güvenle sipariş oluşturabilirsiniz.