1
Anahtarlık kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

HİSARAKSESUAR 100 Adet Zincirli Anahtarlık Halkası Amigurumi Makrome Anahtarlık

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
4. Ürüne %35 İndirim
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

HİSARAKSESUAR 100 Adet Zincirli Anahtarlık Halkası Amigurumi Makrome Anahtarlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kanguroom Satıcı Ünvanı: YUSUF YAVUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9420050489
    Bu ürün Kanguroom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket içeriği 100 adet zincirli anahtarlık halkası
  • Birçok hediyelik ve makrome ürünlerinde kullanılabilir
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
Geri Bildirim Ver

Hi̇saraksesuar 100 Adet Zincirli Anahtarlık Halkası Amigurumi Makrome Anahtarlık

Anahtarlık, anahtarları bir araya toplamaya yardımcı olan bir üründür. Genellikle zincir ve halkadan oluşan bu ürün, çok fazla modele sahiptir. Oyuncak, aksesuar ve kişiye özel malzemelerden yapılan ürünün ucunda yer alan süs değişse dahi, mekanizması daima aynı kalır. Halkaya takılan süsün sabit bir şekilde kalması için halkanın sıkı bir yapıya sahip olması gerekir. Kolay bir şekilde açılmayan Hi̇saraksesuar 100 adet zincirli anahtarlık halkası amigurumi makrome anahtarlık halkasını el ya da herhangi bir alet yardımıyla açabilir ve süsü taktıktan sonra kapatabilirsiniz. Halka, kapatıldıktan sonra sabit bir şekilde kalır ve süsün ya da anahtarın düşme olasılığı ortadan kalkar. Kaliteli bir yapıya sahip olan ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

  • Anahtarlık halkası ve zinciri
  • 100 adet halkadan oluşan paket
  • Paslanmaya karşı dirençli

Hisar Aksesuar Zincirli Anahtarlık Halkası Özellikleri

Anahtarları bir arada tutmak amacıyla kullanılan amigurumi makrome anahtarlık, kullanışlı olması sayesinde sıklıkla tercih edilir. Herkes tarafından tercih edilen Hi̇saraksesuar 100 adet zincirli anahtarlık halkası, özellikle anahtarlık tasarımı yapan müşteriler tarafından satın alınır. Klasik bir zincir ve halkadan meydana gelen bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Örülen ya da tasarlanan herhangi bir anahtarlık süsü ile kolaylıkla uyum sağlar. Kararma ve soyulmaya gibi olumsuzluklara karşı sahip bir direnç gösterir. Bu sayede uzun yıllar boyu kullanılır. Gümüş renkli olan halka, bütün renklere uyum sağlayan klasik bir görünüme sahiptir. 4 adet zincir ve 1 adet halkadan oluşan ürün, anahtarlık yapımı için son derece idealdir. Paketin içerisinde 100 adet anahtarlık halkası bulunur. Dolayısıyla, bu modeli üretim hızına bağlı olarak uzun bir süre kullanabilirsiniz. Amigurumi imalat sürecinde sürekli alışveriş yapmanıza gerek kalmaz.

Hisar Aksesuar Zincirli Anahtarlık Halkası Kullananlar

Hi̇saraksesuar 100 adet zincirli anahtarlık halkası kullananlar, ürünün amigurumi tasarım sürecinde efektif bir şekilde kullanıldığından bahseder. Klasik ölçülere uygun tasarlanan ürün, imal edilen süs ile uygun bir şekilde birleştirilir. Paslanmaya karşı dirençli olan zincir ve halka, uzun süre boyunca hasarsız bir şekilde kullanılır. Birçok hediyelik ve makrome ürünlerinde tercih edilir. Bu halka ve zinciri kullanarak çanta ya da cüzdan gibi aksesuarlara takılan süsler de tasarlayabilirsiniz. Kullanım alanı oldukça geniş bir üründür. Hi̇saraksesuar 100 adet zincirli anahtarlık halkası yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilir ve paket hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Kalın zincirlere sahip olan ürün, kolay bir şekilde kopmaz. Parlak bir duruşu olan halka, göz alıcı bir tasarım oluşturmanızı sağlar. Halka, ideal bir çap ve kalınlığa sahip olması sayesinde beğeni toplar.

Hisar Aksesuar Zincirli Anahtarlık Halkası Fiyatı

Hi̇saraksesuar 100 adet zincirli anahtarlık halkası fiyatı, ürünün sahip olduğu yapısal özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Paslanmaz malzemeden meydana gelen ürün, uzun ömürlü olması sayesinde son derece avantajlıdır. Standartlara uygun ebatları sayesinde müşteriler tarafından memnuniyet içerisinde kullanılır. 100 adet anahtarlıktan oluşan paket, toplu bir şekilde satışa sunulur. Dolayısıyla, ekonomik açıdan son derece avantaj sağlar. 4 parça zincirden oluşan model, süsün çok fazla sarkmaması ve anahtarlara ideal yakınlıkta olması göz önüne alınarak tasarlanır. Orta boyda olan halkaya istediğiniz kadar anahtar takabilirsiniz. Gümüş renkli üretilen model, klasik rengiyle birçok süs ve makromeye uyum sağlar. Kaliteli ve dayanıklı malzemelerle imal edilen bu ürün, uzun süre kullanım şansı sunar. Hisar Aksesuar tarafından dizayn edilen zincirli anahtarlık halkasını Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.