HİT Anti Böcek Jeli Otomatik Şırıngalı 20 gr

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

HİT Anti Böcek Jeli Otomatik Şırıngalı 20 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAŞERE İLAÇLARIM Satıcı Ünvanı: İLYAS HATİPOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1925833155200015 Vergi Kimlik Numarası: 4590310885
    Bu ürün HAŞERE İLAÇLARIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hit anti böcek jeli otomatik şırıngalı 20 gr

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Hit Anti Böcek Jeli Otomatik Şırıngalı Kolay Kullanım

Böcekler ve haşereler belirli zamanlarda evinizi, bahçenizi veya diğer ortamınızı istila edebilir. Onlarla savaşmak çok zordur ve size zarar verebilirler. Bu nedenle, onu çevrenizden uzak tutmanın birkaç yolu vardır. Böceklerle savaşmanın en etkili yolu hit anti hamam böceği jeli kullanmaktır. Jel şeklinde yapılan HİT Anti Böcek Jeli Otomatik Şırıngalı 20 gr P227S4452, birçok böceği kolay bir şekilde öldürebilir. HİT markası tarafından üretilen bu ürün, organik maddelerden oluşur. Ayrıca hit anti böcek jeli otomatik şırıngalı 20 gr kullanımı da oldukça kolaydır. Kokuz olan bu ürün, sıkıldığı alanlarda etkili bir sonuç sağlar. Bundan dolayı hit anti böcek jel kullananlar tarafından beğenilerek kullanılan bir üründür.

  • Pratik Kullanımlı
  • Koku Bırakmayan Özellik
  • Uzun Süreli Etki

Haşere Derdine Son: HİT Anti Böcek Jeli

Haşere Derdine Son: HİT Anti Böcek Jeli

İç ve dış mekan kullanımına uygun hit jel böcek ilacı farklı özelliklere sahiptir. Bu açıdan jeli böceklerin olduğu alanlara şırıngası yardımı ile sıkabilirsiniz. Her mevsimin sıcak yazları ve ilkbaharlarında bulunan sivrisinekler, karıncalar, böcekler ve diğer zararlılara karşı etkili olan hit anti böcek jel iyi bir gece uykusu ve sakin bir gün geçirmenizi sağlar. Ayrıca ürün hem sivrisineklere hem de böceklere karşı etkili olan formüller ile üretilir. Etkili bir çözüm sunan bu ürün, böcekleri öldüren ve yuvalamalarını engelleyen bir özelliktedir. Özellikle hamam böceği sorunu olanlar için özel olarak hazırlanan bu hamam böceği jelleri, kullanıma hazır kaplarda satılır. Bu sayede bu jeller ile sorunu hızlı ve etkili bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

Uzun Süreli Etkiye Sahip HİT Anti Böcek Jeli

Uzun Süreli Etkiye Sahip HİT Anti Böcek Jeli

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen hit böcek jeli enjeksiyon yoluyla verilmektedir. Bu tür ilaçlar size kolaylık sağlamak için evde, işte veya bulunduğunuz herhangi bir ortamda kullanılabilir. Aynı zamanda mutfakta yemeklerin yanında deneyebilirsiniz. Hamamböcekleri, karıncalar ve böcekler gibi çeşitli böceklere karşı çok etkilidir. Anında etkiye sahip olmasa dahi birkaç saat içerisinde bulunduğu ortamda yer alan tüm böceklere karşı organik bir etki sunar. Ayrıca organik madde içerdiğinden çevredeki insanlara, hayvanlara veya bitkilere zarar vermez. Bunun yanı sıra kutudan çıktığı gibi kullanıma hazır olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu, hazırlık adımlarını düşünmeden hemen işleme başlayabileceğiniz anlamına gelir. Bu pratik ürün birçok marka tarafından kokusuz olarak üretilmektedir. Ürün ile ilgili detaylı bilgilere ise hit anti hamam böceği jeli kullananlar yorumları incelenerek ulaşılabilir.

HİT Anti Böcek Jeli Özellikleri ve Fiyatları

HİT Anti Böcek Jeli Özellikleri ve Fiyatları

Genellikle paket halinde yer alan HİT böcek jeli formundaki bu ürünler, etkili bir performans sunar. Hamam böcekleri üzerinde ileri derecede etkili olan bu ilaçların kokusu yoktur ve sağlık açısından güvenli bir kullanım sunar. Hamam böcekleri üzerine etkili olan bu ürün, sunduğu performansıyla kullanıcılarına etkin sonuç sunar. Ayrıca ürün kendisi ile temas eden kullanıcılara zarar vermeyecek şekilde tasarlanmıştır. Genel olarak tüm böceklere etki eder ve uzun süre tekrarlanmalarını engeller. Güçlü olan formülü ile kesin bir çözüm sunan HİT anti böcek jeli, Trendyol üzerinden satılmaktadır. Bu sayede bu adresi ziyaret ederek ürüne hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bunun için ise HİT Anti Böcek Jeli Otomatik Şırıngalı 20 gr satın al seçeneğini kullanabilirsiniz. Ardından hızlıca sipariş oluşturarak ürüne güvenli bir biçimde ulaşabilirsiniz.