HITACHI W6vm Profesyonel Alçı Panel Tornavida 620watt

9.231,36 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HITACHI W6vm Profesyonel Alçı Panel Tornavida 620watt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özdemirel Satıcı Ünvanı: CUMHUR ÖZDEMİREL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6810057163
    Bu ürün Özdemirel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hitachi W6VM 620Watt Profesyonel Alçı Panel Tornavida Yüksüz hızı 0-6000 dev/dk Maksimum vida çapı 6mm Maksimum tork 10 Nm Uç tutucu (Hex) 6.35 mm Alçı panelleri ahşap veya metal dikmelere vidalamak için ideal Sürekli aynı vidalama derinliği için çıkartılabilir ayarlı derinlik mesnedi Hafif ve kompakt tasarım verimliliği arttırır ve kullanıcı yorgunluğunu azaltır Kauçuk kaplı sap ve tetik titreşimi azaltır, kullanım rahatlığını arttırır 7m kablo uzunluğu ile rahat kullanım Üretim yeri Malezya Ağırlık 1,4 Kg Standart Ekipman
  • 1 adet manyetik uç tutucu, PH2 vidalama uç Hitachi Koki, 1920 yılında kurulmuş olup Japonya nın ilk elektrikli motorunu üreten firmasıdır. Kuruluşundan kısa süre sonra elektrikli el aletleri alanında Japonya nın lider firması olmuştur bugün ise dünyanın en büyük elektrikli el aletleri üreticilerindendir. Hayatımıza kattığı birçok teknolojik yenilikle beraber üretim sonrası dayanıklılık ve sağlamlık, ürünlerinin yüksek performans ve uzun hizmet ömrü tüm dünyaca kabul görmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Akü Volt 6 Volt
Geri Bildirim Ver