HiTech Korax Hıtech Astra Full HD Çanaklı Çanaksız Uydu Alıcı WİFİ Anten Hediyeli

799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HiTech Korax Hıtech Astra Full HD Çanaklı Çanaksız Uydu Alıcı WİFİ Anten Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAMAN TEKNOLOJİİ Satıcı Ünvanı: YAMAN TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0935082237000001 Vergi Kimlik Numarası: 9350822370
    Bu ürün YAMAN TEKNOLOJİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ? En az 1 yıl hediye (LIVE Bölümü) ? 2 yıl İKS hediye ? TKGS (Türksat Kanal Güncelleme Sistemi) ? Youtube ? 4 Dijital Ledli Kumanda Gözü ? Online Film İzleme ? 3G Desteği ? İnternet Üzerinden Yazılım ve Kanal Listesi Güncelleme ? HDMI 1.3, FULL HD 1080P Desteği ? DİSEqC 1.0 / 1.1 / 1.2 ve Motorlu Çanak Desteği ? Hızlı Kanal Geçiş ? USB'ye Kayıt (PVR) ? Teletex, Altyazı, Ses Dili Desteği ? HD Medta Oynatıcı ? E-book ? ISO ? CA

Ürün Özellikleri

  • Görüntü Kalitesi Full HD
  • Renk Turuncu
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Ethernet Yok
  • USB Var
Geri Bildirim Ver

Korax HiTech Astra Uydu Alıcısı Full HD Çanaklı Çanaksız Anten Hediye Fiyatı - Trendyol

Gün içerisinde dizi, film ve haber gibi birçok şeyi izleyebilmek için genellikle televizyonlar tercih edilir. Bu yapımları izleyebilmek ve net bir görünüm elde edebilmek için uydu alıcılarına ihtiyaç duyulur. HiTech Astra HD uydu cihazı çanaklı ve çanaksız modellerde üretilerek satışa sunulur. Ayrıca yanında gelen hediyesi sayesinde de müşterileri cezbeder. Uydudan yeryüzüne ulaşım sağlayan alıcıları mikrodalga sinyalleri sayesinde televizyona yansıtan Korax HiTech Astra full HD Wi-Fi çift USB uydu alıcısı sayesinde net bir görüntü elde edebilirsiniz. Bu sayede izlediğiniz programın kalitesini artırarak keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Korax Astra HiTech Wi-Fi destekli bu ürün sayesinde dizi, film ve haberleri kesintisiz bir şekilde dilediğiniz gibi izleyebilirsiniz. Ürünün öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Net görüntü kalitesi
  • Uzun süre kullanım
  • Ayarlanabilir sistem

Net Görüntü Sunan Korax HiTech Astra Full HD

Net Görüntü Sunan Korax HiTech Astra Full HD

Haber, film ve dizi gibi birçok yapımı net görüntü kalitesi ile izleyebilmek, aldığınız keyfi yükseltebilmek açısından oldukça önemlidir. Korax HiTech uydu alıcısı sayesinde HD görüntü kalitesine sahip olabilirsiniz. Bu sayede net ve kesintisiz bir deneyim elde edebilirsiniz. Korax Astra uydu alıcısı sayesinde kanal atlama, silme ve taşıma gibi birçok işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu sayede istemediğiniz programları televizyonunuzdan kaldırabilir, kendinize uygun bir liste oluşturabilirsiniz. Wi-Fi özelliği sayesinde anteninizi cihazınıza kolaylıkla bağlayarak uzun süreli kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Listelediğiniz birçok programı net görüntü ile açarak HD kalitesine sahip olabilirsiniz. Astra HiTech ile izlediğiniz film, belgesel, dizi ve haber gibi birçok yapımı keyifli bir hale getirebilirsiniz. Siz de net görüntü kalitesi elde etmek isterseniz HiTech Korax HiTech Astra uydu alıcısını satın alabilirsiniz.

Uzun Süre Kullanabileceğiniz HiTech Korax HiTech Astra

Uzun Süre Kullanabileceğiniz HiTech Korax HiTech Astra

Televizyon izlerken HD görüntü kalitesi elde edebilmenize yardım eden uydu alıcı antenlerin uzun süre kullanım sağlaması oldukça önemli bir faktördür. Korax HiTech Astra full HD çanaklı çanaksız uydu alıcı uzun süre kullanım imkanı sunar. HD kalitesi sayesinde net bir görünüm elde edebilmenize yardım ederek üründen memnun kalabilmenizi sağlar. HiTech Korax Astra full HD çanaklı çanaksız uydu alıcı Wi-Fi anten hediyeli kullananlar performansından oldukça memnun müşteri kitlesinden oluşur. Uzun ömürlü bir kullanım imkanı elde ederek kaliteli görüntü yayınına sahip olabileceğiniz bu ürünü siz de güvenle satın alabilirsiniz. Korax HiTech Astra full HD görüntü sunarak kesintisiz bir izleme deneyimi sağlar. Bu sayede müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilerek televizyonların kalitesini artırır. Siz de Korax Astra HiTech uydu alıcı modelini satın alarak televizyonunuza kaliteli bir anten sistemi ekleyebilirsiniz.

Ayarlanabilir Sistemli Korax HiTech Uydu Alıcısı Fiyatı

Ayarlanabilir Sistemli Korax HiTech Uydu Alıcısı Fiyatı

Korax HiTech Astra uydu alıcısı ayarlanabilir sistem özelliği sayesinde televizyon kullanımının kolay bir hale gelmesine yardımcı olur. İstediğiniz kanal ve programları belirli bir sıra halinde düzenleyebilmenize yardım eder. HiTech Korax Astra full HD çanaklı çanaksız uydu alıcı Wi-Fi anten hediyeli içeriğinde 2 yıllık IKS programı da bulunur. Ayrıca uygun fiyatlarla satışa sunularak her bütçeye uyum sağlar. HiTech Korax Astra full HD çanaklı çanaksız uydu alıcı Wi-Fi anten hediyeli fiyatlarına online alışverişin güvenli adresi Trendyol üzerinden ulaşarak kolaylıkla satın alabilirsiniz. Ayrıca ürün hakkında aklınıza takılan soruları cevaplayabilmek ve detaylı bilgilere sahip olabilmek için müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. HiTech Korax Astra full HD çanaklı çanaksız uydu alıcı Wi-Fi anten hediyeli yorumları sayesinde ürünü daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.