Hız ve Renk Yayınları Hız Ve Renk Tyt Matematik Soru Bankası

265 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,15 TL

Ürün Bilgileri

Hız ve Renk Yayınları Hız Ve Renk Tyt Matematik Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Esat Kitap Satıcı Ünvanı: DENİZ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3335008222800001 Vergi Kimlik Numarası: 2751443327
    Bu ürün Esat Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hız ve Renk TYT Matematik Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hız ve Renk Yayınları İYHRTSMT Hız ve Renk TYT Matematik Soru Bankası

Hız ve Renk Yayınları TYT Matematik Soru Bankası, lise son sınıf veya lise mezunu öğrencileri üniversite sınavlarına hazırlayan bir kitaptır. Bu soru bankası MEB’in müfredat programıyla ve ÖSYM’nin soru tarzlarıyla bire bir uyumludur. 1674 sorudan oluşan kitap sayesinde matematik konusundaki eksikliklerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu soru bankasındaki her ünitenin başında özet konu anlatımlı kavram haritaları yer alır. Konu kavram haritaları ise o ünite hakkında pratik bilgiler ve yöntemler sunar. Ayrıca çözdüğünüz testlerle zamanı daha iyi yönetmeyi öğrenebilirsiniz. Bu soru kitabı video çözümlüdür. Videolar ise soruların çözüm yollarını ayrıntılı şekilde anlatır ve o konu hakkında öğrenmeniz gerekenleri gösterir.

  • 151 adet testten oluşur.
  • 336 sayfadır.
  • Renkli baskıdır.

Hız ve Renk Yayınları Tyt Matematik Soru Bankası Konu İçeriği Nedir?

Hız ve Renk Yayınları Tyt Matematik Soru Bankası Konu İçeriği Nedir?

Hız ve Renk Yayınları TYT Matematik Soru Bankası, matematik konularını kavramanızı ve pekiştirmenizi amaçlar. Hız ve Renk Yayınları TYT Matematik Soru Kitabı içerisinde 4 tip test yer alır. İlk test tipi mavi hız testi olarak adlandırılır. Bu test kolay seviyede sorulardan oluşur. Buradaki amaç konuyu en üst düzeyde kavramanızdır. İkinci tip test kırmızı hız testidir. Bu testte kavranan konunun pekiştirilmesi amaçlanır. Mavi hız testine göre daha zor sorulardan oluşur. Üçüncü test tipi ise ÖSYM tarzındaki turuncu hız testidir. Turuncu hız testi nokta atışı sorularla sizi üniversite sınavına hazırlar. Dördüncü test tipi de hızlı tarama testleridir. Hızlı tarama testleri bitirdiğiniz üniteleri ve tüm konuları kapsayacak şekilde hazırlanır. Bu testlerin amacı konuları tekrarlatmak ve pekiştirmektir.

Tyt Matematik Soru Bankası Sınav Hazırlığı için Yeterli midir?

Hız ve Renk Yayınları TYT Matematik Soru Bankası sınav hazırlığı için son derece yeterlidir. Bu soru kitabı öncelikle konuyu öğrenmenizi ve kavramanızı amaçlar. Ardından öğrendiğiniz konuyla ilgili test çözmenizi ve yanlış ya da boş bıraktığınız soruların çözümlerini izlemenize olanak tanır. Soru bankası ÖSYM soru tiplerine adapte olabilme anlayışıyla oluşturulur. Tüm test tiplerinin sağ üst köşesinde kronometre sembolü yer alır. Kronometrenin içindeki süre testten teste değişiklik gösterir. Hız ve Renk Yayınları sınavda süre kullanımının çok önemli olduğunu bildiğinden bu testlerin çözüm süresini belirler. Bu süreye uygun olarak testleri çözerseniz zaman yönetimi becerisini kazanabilirsiniz. Hız ve Renk Yayınları TYT Matematik Soru Bankası fiyatı ile de hemen hemen her bütçeye uygundur. Böylelikle oldukça geniş bir öğrenci kitlesine fayda sağlayabilir.

Hız ve Renk Yayınları Tyt Matematik Soru Bankası Okula Yardımcı mıdır?

Hız ve Renk Yayınları TYT Matematik Soru Bankası okula oldukça yardımcı bir kitaptır. Hız ve Renk Uzaktan Eğitim YouTube kanalı ile konu anlatım videolarına ulaşabilirsiniz. Hız ve Renk Yayınları TYT Matematik Soru Bankası video çözümlü özelliktedir. Kitapta yer alan karekod yardımıyla Google Play ya da App Store üzerinden Hız ve Renk uygulamasını indirebilirsiniz. Bu uygulama sayesinde soruların video çözümlerine ulaşabilir ve çözüm yollarını öğrenebilirsiniz. Ayrıca akıllı tahta uyumlu olması sayesinde size büyük kolaylık sağlar. Bu kitap matematik bilginizi artırmanın yanı sıra muhakeme, analiz ve sentez becerilerinizi de geliştirir. Kitapta yer alan tüm test tipleri matematik branşında daha donanımlı ve bilgili olmanızı hedefler. Soru bankasını daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Hız ve Renk Yayınları TYT Matematik Soru Bankası yorum ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Bu kitabı Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde almanız mümkündür.