Hız Yayınları 7.sınıf Türkçe Soru Bankası

225 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
320 TL'ye 80 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hız Yayınları 7.sınıf Türkçe Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitappaneli Satıcı Ünvanı: SERKAN AKDAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0200389455
    Bu ürün kitappaneli tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7. Sınıf türkçe soru bankası yazar adı : Hız yayım kurulu cilt bilgisi: karton kapak basım tarihi: Temmuz 2019 sayfa sayısı: 256 kitap boyutları: 19,5x27,5 ısbn no: 978-605-7814-10-4 barkod no: 9786057814104 kdv : %0 (7061 sayılı kanun’la katma değer kanunu’nun “istisnalar” a ilişkin 13. Maddesine eklenen (n) bendi ile
  • “kültür ve turizm bakanlığınca yayıncılık sertifikası verilmiş yayıncılar tarafından yapılan kitap ve süreli yayınların teslimi” kdv istisnası kapsamına alınmıştır.) 7. Sınıf türkçe soru bankası tüm temel kavramlar çeşitli şekilleriyle aşamalı bir şekilde sorgulanmıştır. Doğrudan meb kazanımlarına uygun olarak ve tamamen sınav tarzında özgün sorulardan oluşur.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 7. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Meryem Gülak Közen
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hız Yayınları - 7. Sınıf Türkçe Soru Bankası

Öğrenciler hayatın birçok evresinde çeşitli sınavlara hazırlanır. Ortaokul öğrencileri 6, 7 ve 8. sınıf dönemlerinde lise sınavına hazırlık yapar. Kaliteli ve nitelikli liselerde eğitime devam edebilmek için her dersten yeterince pratik yapmak gerekir. Türkçe, ortaokul döneminde ağırlığı ve yüzdesiyle önem verilen dersler arasında yer alır. Hız Yayınları, kalitesi ve soru çeşitliliğiyle beğenilen bu Türkçe kaynağını öğrencilere sunar. 7. sınıf Türkçe konularını içeren kaynak, uzun paragraf sorularında pratik kazanmanızı sağlar. Hız Yayınları 7. Sınıf Türkçe Soru Bankası kaliteli içeriğinin yanı sıra tasarım özellikleriyle de beğenilir. Hız Yayınları Hız 7. Sınıf Türkçe Soru Bankası 5122516 ürün numarasıyla müşterilere sunulur.

  • Yeni müfredata uygun soru tipleri
  • Hız kazanmayı sağlayan içerik
  • 7. sınıf Türkçe konularının tamamı

Derslere Yardımcı Hız Yayınları 7. Sınıf Türkçe Soru Bankası

Derslere Yardımcı Hız Yayınları 7. Sınıf Türkçe Soru Bankası

Ortaokul temel dersleri arasında yer alan Türkçe, okuduğunu anlama yeteneğinin büyük önem kazandığı bir derstir. Bol kitap okumanın Türkçe dersine katkısı büyüktür. Bunun yanı sıra çok soru çözmek de özellikle sınavlar için pratik kazanmak açısından önemlidir. Hız Yayınları müfredata uygun hazırladığı bu kaynakla öğrencilerin dikkatini çeker. 7. Sınıf öğrencilerine hitap eden soru bankası, içerik olarak öğrencilere hız kazandırmayı amaçlar. Her bir soruyu çözdükten sonra bir sonraki soruda hızlandığınızı görebilirsiniz. 256 sayfalık soru bankası 19X26 cm ebatlarındadır. Bu geniş çaplı kaynak, tüm temel kavramların üzerinden geçmenize ve konuları iyi anlamanıza yardımcı olur. Tamamen MEB uyumlu özgün sorulardan oluştuğu için sınava hazırlanmanızı kolaylaştırır. Hız Yayınları 7. Sınıf Türkçe Soru Bankası fiyatları hakkında detaylı bilgi alarak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Hız Yayınları Tarafından Hazırlanan 7. Sınıf Soru Bankası İçeriği

Hız Yayınları Tarafından Hazırlanan 7. Sınıf Soru Bankası İçeriği

Ortaokul öğrencileri liseye hazırlık için birçok farklı derse çalışır. Önemli dersler arasında yer alan Türkçe için hazırlanan Hız Yayınları soru bankası öğrenciler tarafından tercih edilir. Yayınevi kalitesiyle adından söz ettiren, lise hazırlık sınavında çıkan sorulara yakın zorlukta seviyeye sahip bu kaynağı üretir. 7. Sınıflara uygun Türkçe soru bankası pratik yapmak için tercih edilebilir. Müfredatla uyumlu konuların yer aldığı kitap, çok sayıda soru içerir. Her konu için yeterli sayıda sorunun olması okul derslerine ve sınavlara hazırlık için oldukça önemlidir. Hız 7. Sınıf Türkçe Soru Bankası içeriği ve konularıyla ilgili müşteri yorumlarını dikkate alarak detaylı bilgi edinebilir ve alışveriş yapabilirsiniz. Bu kaynak sayesinde hem lise giriş sınavlarına çalışabilir hem de okul derslerini pekiştirebilirsiniz.

Hız Yayınları Hız 7. Sınıf Türkçe Soru Bankası Fiyatları

Hız Yayınları Hız 7. Sınıf Türkçe Soru Bankası Fiyatları

Soru bankaları neredeyse her öğrenci için gerekli olan ürünler arasında yer alır. Öğrencilerin çeşitli dönemlerde soru çözerek hız kazanmasını sağlayan Hız Yayınları’nın Türkçe kaynağı sıklıkla tercih edilir. 7. sınıf Türkçe konularının yer aldığı bu kaynak içeriğiyle beğenilir. Temel kavramları öğrenmenizi sağlayan kitabın seviyesi aşamalı olarak artar. Kolay örneklerden başlayarak analiz yeteneğini geliştiren örneklere kadar ilerler. Hızlı okuma becerisini de geliştiren kitapta dil bilgisinden paragrafa kadar pek çok konu yer alır. 7. Sınıf Türkçe Hız Yayınları kitabı sayesinde okul derslerine ve lise giriş sınavına hazırlık yapılabilir. Hız Yayınları 7. Sınıf Türkçe Soru Bankası yorum ve değerlendirmeleri sayesinde müşteri düşüncelerini ve ürün fiyatlarını dikkate alarak alışveriş yapabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitimine katkı sağlamak ve kaliteli yayınlarla çalışmasına yardımcı olmak için bu kaynağı tercih edebilirsiniz.