Hız Yayınları 8.sınıf Paragraf Soru Bankası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
170 TL160 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
194,90 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
194,50 TL
2. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hız Yayınları 8.sınıf Paragraf Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: My Vip Kitap Satıcı Ünvanı: ÖMER AKKAYA DAĞITIM PAZARLAMA MATBAA KIRTASİYE İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0655088916700001 Vergi Kimlik Numarası: 6550889167
    Bu ürün My Vip Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hız Yayınları 8. Sınıf Paragraf Soru Bankası 490898

LGS’ye eksik olmadan bir hazırlık yapmak için tasarlanan Hız Yayınları 8.sınıf Paragraf Soru Bankası 490898 Hız Yayınları 8.sınıf kaynak ve yardımcı kitaplar, öğrenciler için yeni nesil soruları hazırlayan bir kitaptır. Kaliteli bir lise kazanarak kariyer hedefine ulaşma yolunda önemli adımlar atacak olan öğrenciler, sınava eksiksiz bir şekilde hazırlanmaya mutlaka özen göstermelidir. Bu dönemde ebeveynlere düşen görev okul derslerine ek olarak tercih edilen, kaliteli kitaplarla çocukları buluşturmaktır. Hız Yayınları 8. sınıf soru bankası İngilizce, tarih ya da fen bilimleri gibi derslerin yanı sıra, diğer derslere de çalışmanıza yardımcı olur.

  • Kaliteli içerik
  • Cevap anahtarlı
  • Derslere yardımcı

Hız Yayınları Soru Bankası İçeriği

LGS başarısı için öğrencilerin konu bilgisi mutlaka tam olmalıdır. Sınavda soru çıkan dersler temel derslerin yanında din kültürü, tarih, fen bilgisi, İngilizce olduğu için bu konularda da bil bol test çözmek gerekir. 8. Sınıf Türkçe paragraf soru bankası Hız Yayınları Türkçe ile ilgili tüm soruları kapsar. Bunun için soru bankaları yeterli olacaktır. Okulda derslerini iyi bir şekilde takip eden ve ardından her gün ödevini eksiksiz bir şekilde yapan bütün öğrenciler, sorulara doğru cevap verebilirler. Yine önemli olarak yeni nesil sorulara ne kadar hâkim olunursa sınavda başarı elde etmek çok daha kolay olur. Kaliteli içeriğe sahip bu ürünü siz de hemen satın alabilirsiniz.

Hız Yayınları Soru Bankası Faydaları

Hız Yayınları 8. sınıf Türkçe Paragraf Soru Bankası bu maksat için tasarlanmıştır. Konu tekrarının ardından ilgili üniteye ait ne kadar çok soru çözümü yapılırsa bilgiler o kadar iyi hafızalara yerleşir. Bilinmeyen konular için başa dönmeye çalışmak, sınava hazırlık senesinde performansı kötü etkiler. Hız Yayınları Paragraf Soru Bankası 8.sınıf sınav müfredatında bulunan her konu ile ilgili eksiği olmayan öğrenciler yardımcı kaynaklar, soru bankası ve deneme testleri ile düzenli soru çözebilirler. Herkes özel olarak belirlenecek günlük soru çözme hedefleri mutlaka yerine getirilmelidir. Günlük olarak farklı bir derse ait sorular çözülürken Türkçe paragraf soruları konusunda daha çok hız kazanmak hem de deneyimli olmak için bolca kitap okunmak önemli bir detaydır. LGS hazırlıklarında en önemli şey iyi bir başlangıç ve doğru bir çalışma planı hazırlamaktır. Konu tekrarı ve soru çözümlerinden yapılmış olan haftalık plan, sorumluluk bilinci konusunda da öğrenciler için etkili olur. Hız Yayınları 8. sınıf Paragraf Soru Bankası cevap anahtarı ile birlikte satılır.

Deneme Sınavlarının Önemi Nedir?

Deneme sınavları odak sınavın evde ve ya okulda pratik yapılmasına yardımcı olur. Birebir sınav da gibi hisseden adaylar hem heyecanlarını hem de bilgi seviyelerini kontrol altına alma konusunda daha başarılı olurlar. Deneme sınavı esnasında mutlaka süre tutulmalı ve bu ders ile ilgili eksiklerin tespit edilerek giderilmesine dikkat edilmelidir. Hız Yayınları 8.sınıf Paragraf Soru Bankası indirim seçenekleriyle sizlere sunulur. Derslere özel bir şekilde hazırlanan deneme kaynaklarının yanı sıra genel yapılan sınavlar, avantaj paketleri, LGS hazırlık seti ya da 600 soruda son tekrar kitapları da uzman kişiler tarafından hazırlanmıştır. Hız yayınları 8.sınıf Paragraf Soru Bankası satın al seçeneği ile siz de bu kitaplardan yararlanabilirsiniz. Bilindiği üzere bir sınavı kazanmanın en önemli püf noktası o sınavla ilgili bol bol soru çözmek olacaktır. Bunun içinde soru bankaları yardımcı olur. Dilerseniz siz de Hız Yayınları 8.sınıf Paragraf Soru Bankası yorumlarına göz atarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Trendyol’ya yer alan bu ürünü, Hız Yayınları 8.sınıf Paragraf Soru Bankası kampanyalarını takip ederek avantajlı bir şekilde satın alabilirsiniz.