Hız Yayınları 8.sınıf Soru Bankası Set 2021 Paragraf Dahil

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
990 TL940 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.413,55 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hız Yayınları 8.sınıf Soru Bankası Set 2021 Paragraf Dahil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Apaydın Kitap Satıcı Ünvanı: MUHAMMET MUHSİN APAYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0700209324
    Bu ürün Apaydın Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2020 - 2021 ÖĞRETİM YILI TAMAMI VİDEO ÇÖZÜMLÜ YENİ MÜFREDAT TAMAMI YENİ NESİL SORULAR PİSA-TİMSS ÖĞRENME METODLU

Ürün Özellikleri

  • Boyut Cep Boyu
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar İmam-ı Gazali
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Hız Yayınları 8. Sınıf Soru Bankası Set 2021 Paragraf Dahil

Lise geçiş sınavı öğrencinin okul hayatını belirleyen önemli ölçümlerden bir tanesidir. Bu önemli sınavda başarı elde edebilmek adına pek çok farklı kaynak tasarlanır. Tasarlanan bu kaynak kitaplar arasından Hız Yayınları 8. sınıf soru bankası set 2021 paragraf dahil seçeneği özellikleri sayesinde öne çıkar. Ürün, ortaokul öğrencilerinin LGS sınavında sorumlu oldukları derslerin bir araya getirilmesi sonucunda oluşur. Müfredata uygun bir içeriğe sahip olan ürün, öğrencilerin öğrenme düzeylerini doğru ve güvenilir bir şekilde ölçer. Bu niteliği sonucunda öğrencilerin motivasyonlarını kırmadan başarı seviyelerinin belirlenmesinde aracılık eder. Siz de LGS sınavından memnun olacağınız sonuçlara ulaşmak istiyor, kaynak kitap konusunda problem yaşıyorsanız Hız Yayınları 8. sınıf soru bankası set 2021 paragraf dahil satın alabilirsiniz.

  • Müfredat uygun içerik
  • 7 farklı kitap
  • LGS sınavına yönelik

Yeni Nesil İçeriğiyle 8. sınıf Soru Bankası Set 2021

Yeni Nesil İçeriğiyle 8. sınıf Soru Bankası Set 2021

Hız Yayınları 8. sınıf soru bankası seti içerisinde yeni nesil sorulara yer verilir. Bu özelliği sonucunda ürün, LGS sınavından başarılı odaklı çalışma imkanı tanır. Set içeriği öğrencilerin sınavda karşılaşabilecekleri sorulara yakındır. Böylelikle sınava hızlı ve başarılı bir şekilde hazırlanmalarında oldukça büyük katkı payı bulunur. 8 sınıf öğrencilerine gelişim seviyeleri göz önünde tutularak tasarlanır. Bu niteliği sayesinde öğrencilerin soruya odaklanmalarını sağlar. Hız Yayınları soru bankası seti ideal zorluk seviyesine sahiptir. Böylelikle öğrencilerin konu hakkındaki eksikleri ya da yanlış öğrendikleri kısımlar doğru ve güvenilir bir şekilde tespit edilir. Eksik belirleme konusunda sergilediği başarı ürünün müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilmesine kaynaklık eder. Siz de ideal zorluk seviyesine sahip olan, 8 sınıf öğrencilerinin gelişim seviyeleri dikkate alınarak üretilen seti gönül rahatlığı ile temin edebilirsiniz.

Hız Yayınları 8. Sınıf Soru Bankası Set 2021 Yorumları

Hız Yayınları 8. Sınıf Soru Bankası Set 2021 Yorumları

Hız Yayınları 8. sınıf soru bankası set 2021 paragraf dahil yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Ürün içerisinde 7 farklı kitaba yer verilir. Matematik, Türkçe, Türkiye Cumhuriyeti inkılap tarihi ve Atatürkçülük, fen bilimleri, İngilizce, din kültürü ve ahlak bilgisi derslerine yer verilir. 8. sınıf öğrencilerine sorumlu olduğu derslerin soru bankalarından ziyade paragraf sorularının bulunduğu bir kitap da set içerisinde yer alır. Böylelikle set öğrencilerin LGS sınavında başarılı olabilmelerine yardımda bulunur. Tüm dersler için tarama yaparak öğrencilerin başarı düzeylerinin olumlu yönde değişmesine kaynaklık eder. Hız Yayınları 8. sınıf soru bankası set 2021 paragraf dahil kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de 7 farklı kitabın bir araya getirilmesi sonucunda üretilen, LGS sınavına yakın sorularıyla öğrencilerin fark atmasına yardımcı olan tasarımı güven içinde temin edebilirsiniz.

Hız Yayınları 8. Sınıf Soru Bankası Set 2021 Fiyatı

Hız Yayınları 8. Sınıf Soru Bankası Set 2021 Fiyatı

Hız Yayınları 8. sınıf soru bankası set 2021 paragraf dahil fiyatı ürün özellikleri ekseriyetinde belirlenir. Kaliteli içeriğe ve yapıya sahip ürün, sıklıkla tercih edilir. Bu özelliği sonucunda çalışma esnasında sayfalarda kırışma, delinme ya da yırtılma gibi öğrencinin motivasyonunu olumsuz yönde etkileyen çeşitli durumların görülmesi söz konusu değildir. Set, yüksek çözünürlüklü baskıya sahiptir. Bu özelliği sayesinde soruların öğrenciler tarafından net bir şekilde okunmasına kaynaklık ederek bilgi temelli ölçümler yapar. Müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanan ürün özelliklerinden bir tanesi de açık ve anlaşılır üslubudur. 8. sınıf öğrencilerinin gelişim düzeyi göz önünde tutularak kullanılan üslubu öğrencilerin derslere karşı yaklaşımını olumlu yönde etkiler. Siz de kaliteli ve sağlam bir yapıya sahip olan, öğrenci motivasyonu olumsuz yönde etkilemeden ölçümler yapan ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.