Hız Yayınları 8. Sınıf Yeni Nesil Türkçe Paragraf Soru Bankası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
169 TL150 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
169,50 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hız Yayınları 8. Sınıf Yeni Nesil Türkçe Paragraf Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sezgistore Satıcı Ünvanı: AYHAN YANGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360446317
    Bu ürün Sezgistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yazar adı : HIZ YAYIM KURULU Cilt Bilgisi: Karton KAPAK Basım Tarihi: TEMMUZ 2021 Sayfa Sayısı: 184 Kitap Boyutları: 19,5x27,5 ISBN No: 978-605-7814-74-6 Barkod No: 9786057814746

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi LGS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Hız Yayınları 8. Sınıf Yeni Nesil Türkçe Paragraf Soru Bankası

Lise eğitim ve öğretim şekli, ortaokuldan çok daha farklı ve zorlayıcı olur. Liseye hazırlanırken kullanılan kaynaklar da 9. sınıfın öğretim diline uygun olmalıdır. Böylelikle liseye hazırlanan öğrenciler için kullanılan materyaller, birer lise öğrenimi basamağı haline gelir. Liseye hazırlanırken 8. sınıfta kullanılan materyallerin zorluk seviyesi ve tarzı bakımından LGS ile uyumlu olması da önemlidir. Hız Yayınları Türkçe paragraf 8. sınıflara destek soru bankasının en önemli özelliği ise içeriğindeki testlerin zorluk seviyesinin sınavdakilerle benzer olmasıdır. Tamamen yeni müfredata göre hazırlanan kitap, yeni nesil test biçimlerini içerir. 8.sınıf Yeni Nesil Türkçe soru bankası içerisinde farklı test kalıplarını barındırır. Konuları ve testleri kavrama konusunda adım adım aşamalarla ilerleyen 8. sınıf Yeni Nesil Türkçe paragraf soru bankasının avantajları oldukça fazladır.

  • Akıllı tahta ile uyumlu
  • Optik okuma seçeneği
  • MEB uyumlu

Yeni Nesil Testlerle Sınava Hazırlanma İmkanı

Yeni Nesil Testlerle Sınava Hazırlanma İmkanı

Paragraf testleri, liseye giriş sürecinde sıkça karşılaşılan soru biçimlerinden biridir. Bu sebeple zaman kaybetmeden paragraf çözümlemesi yapabilmeyi öğrenmek önemlidir. Hız Yayınları 8. sınıf Yeni Nesil Türkçe paragraf soru bankası ile öğrenciler paragraf çözüm tekniklerini aşama aşama öğrenmeye başlar. Kitabı bitirdiklerinde ise paragrafları kolayca anlayıp çözer hale gelir. 184 sayfalık 8.sınıf Yeni Nesil Türkçe kitabı sayesinde öğrenciler okuduğunu anlar ve karşılarına çıkan kalıpları öğrenir. 8. sınıf Türkçe paragraf soru bankası Hız Yayınları tarafından hazırlanarak beğeninize sunulur. Tamamen özgün testleri içeren kitap, sınav tarzına uyum sağlayan paragrafları ile gerekli teorik ve pratik bilgiyi kapsar. Testlerde zorluk derecesi ve konu dağılımı, aşamalar halindedir. Hız Yayınları 8 sınıf Yeni Nesil Türkçe paragraf soru bankasına sahip olarak siz de kendinizi bu alanda geliştirebilir ve sınava hazırlanabilirsiniz.

Özgün Testler Çözerek Başarıyı Yakalama Fırsatı

Özgün Testler Çözerek Başarıyı Yakalama Fırsatı

Hız Yayınları 8.sınıf Türkçe paragraf kitabında test sonlarına doğru verilen örnek metinler daha komplikedir. Hız Yayınları 8 Sınıf Türkçe paragraf soru bankasında özgün ve karmaşık testlerin çözümü anlaşılır bir dille size aktarılır. Bu sayede zor testlere karşı hazırlıklı olmanız sağlanır. Kitabın ilk 50 sayfasında daha basit ve anlaşılır testler hakimdir. Bunlardaki konu dağılımı, kitabın ortalarına doğru artış gösterir. Kitabın sonuna doğru ise tüm konularla ilgili çok sayıda farklı tarzda test çözülmüş olur. Farklı test kitaplarını çözmeye gerek kalmadan yeterince soru çeşidi 8.sınıf Yeni Nesil paragraf soruları kitabında öğrenilir. Böylelikle öğrenciler her türden ve zorluktan test kalıplarını çözmeye alışmış olur. Sınavlarda karşılaşılan paragraflara yönelik gerekli temel sağlamış olur. Yeni Nesil paragraf soruları pdf 8.sınıf örnekleri ile rakiplerinizi eleyecek soru çeşitlerini öğrenip doğru cevapları bilecek kadar testlere hakim olabilirsiniz.

Rakiplerinizi Elemek İçin Yeni Nesil Sorular

Rakiplerinizi Elemek İçin Yeni Nesil Sorular

Yeni nesil sorulara aşina olan birçok öğrenci sınavlarda rakiplerini eleyecek soruları çözebilir. Hız Yayınları 8. sınıf Türkçe paragraf soru bankasını satın alarak rekabet gücünüzü artırabilirsiniz. Sınavlarda ve derslerde daha iyi bir sonuç elde edebilmek için yeni nesil soruları içeren ve müfredata uygun olarak hazırlanan Hız Yayınları 8 sınıf paragraf soru bankası kitabına Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Okul sınavları ve LGS için ek kaynak olarak kullanabileceğiniz ürün sayesinde başarının basamaklarını hızlıca tırmanabilirsiniz. Akıllı tahta uyumlu olması sebebiyle okuldaki derslerinizde de kaynak kitap olarak kullanabilirsiniz. Optik okuma özelliği sayesinde test sonuçlarınızı net hesaplama açısından görüntüleyebilirsiniz. Yeni nesil Türkçe paragraf sorularını çözmek için bu kitabı satın alabilir ve sınava hazırlanabilirsiniz. Öğrendiğiniz konuları 8 sınıf Türkçe Yeni Nesil paragraf soruları kitabı ile tekrar ederek kendinizi geliştirebilirsiniz.