Akıl Çelen Kitaplar Yaşanmış Öyküler

75,66 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
170,47 TL
250 TL'ye 5 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
174,81 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
170,27 TL

Ürün Bilgileri

Akıl Çelen Kitaplar Yaşanmış Öyküler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapbulan İthal Kitap Satıcı Ünvanı: ARKADAŞ PAZARLAMA DAĞITIM İNŞAAT TAAHHÜT VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079036277600042 Vergi Kimlik Numarası: 0790362776
    Bu ürün Kitapbulan İthal Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Akıl Çelen Kitaplar Yazar Ali Demirsoy Barkod 9786052382738 Baskı Sayısı 1.Baskı Sayfa Sayısı 196 Cilt Durumu Ciltsiz Yaşanmış, duyulmuş ancak kayda geçmemiş anılar, gözlemler ve saptamalar yazılı belge hâline geçmediği sürece tarihin karanlık dehlizlerinde kaybolup gitmeye mecburdur. Hâlbuki geçmişi doğru öğrenebilmemiz için onlara o kadar gereksinmemiz var ki. Prof. Dr. Ali Demirsoy Bilime adanmış bir ömür... Bilgi ve deneyimini kitapları ve yazıları aracılığıyla ülkesinin hizmetine sunmak için çalışan bir bilim insanı... Başından pek çok üzücü olay geçmesine rağmen en zor günlerinde bile ülkesinin esenliğini her şeyin üstünde tutan Demirsoy, büyük ümitlerle başlamıştı meslek yaşamına, çocuklarına çok daha özgür ve mutlu bir dünya bırakmanın peşindeydi
  • ancak özellikle 1980 darbesi ve onun getirdiği akıldışı uygulamalar, her kesime olduğu gibi özellikle bu ülkenin düşünce dünyasını şekillendirecek üniversitelere de büyük bir darbe vurdu. Suskun ve çıkarcı bir zümre türedi. Üniversitelerimizin üzerine sanki bir ölü toprağı serildi. Yaşananlar ülkemiz için yıkıma giden yolun başlangıcıydı. Yaşanmış Öyküler, ülkesini seven bir bilim insanı duyarlılığına sahip Prof. Dr. Ali Demirsoy’un, her biri ülke ve toplum için sorun teşkil eden konulardaki yazılarından oluşuyor. Yaşadıklarını ve gözlemlerini akıl ve bilim süzgecinden geçirerek, gelecek kuşakları uyarmak amacıyla kaleme alan yazar, ülkemize kurulan tuzakların ve ilerlememizi durduracak hatalarımızın ileride ne gibi büyük sorunlara yol açabileceğini ortaya koyuyor. Gelecekte, bu kitap yaşadığımız zaman dilimine ışık tutacak. Kim bilir, belki de bu yazılar sayesinde yazarın dediği gibi, çocuklarımız, bizim düştüğümüz hatalara düşmemeyi öğrenebilirler. Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Ali Demirsoy
  • Roman Türü Macera-Gizem
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
Geri Bildirim Ver